• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    CAIDEL: a neměl být Nate Diaz s Pierrem?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    (takže by od UFC možná bylo chytré dát Khabib vs. Conor na stejný turnaj, protože by pro případ zranění měli v záloze Dustina (kdyby se zranil Conor :) a Natea (kdyby se zranil Khabib) :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Tak tohle jsem tedy nečekal (ale on vlastně asi nikdo). Dustin Poirier vs. Nate Diaz na UFC 230 v New Yorku :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Jsou v podstatě jen tři možnosti - 6. října v Las Vegas, 3. listopadu v Madison Square Garden (to by chtěl Khabib) a nebo pak až 29. prosince opět Las Vegas. Jinde než v MSG nebo v Las Vegas tenhle zápas určitě nebude.

Jestli to dohodnou hned, tak by připadal v úvahu i ten říjen - mají na promo a trénink plné dva měsíce.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Moc neverim ze takovej fight daj uz na rijen... ale jsem zvedavej..
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Vypadá to na říjen Khabib vs Conor v Las Vegas
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KEIKIN: picovina. Hools patrej do pubu do ulic a na louky a ne aby z toho nekdo delal sport/byznys. Zachvili bysme se mohli dockat turnaje smazek o nejvetsi snuru :-)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Tak co víkend - TJ nebo Cody? Já si tak nějak myslím ze to Cody dá a přijde trilogie
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Jj tam se ani seftrener nechyta :))
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Pokud to nejsou měšťáci
    MASTA
    MASTA --- ---
    YGGDRASSIL: Protoze nikdo z nich nedela Krav Maga, tam dva tri na jednoho nehraje rozdil ;)
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    CAIDEL: to muzu podepsat:) nejlepsi je fotit a drzet hubu. koho vyfotis, tak je stastnej, ze je videt, koho nevyfotis, tak nic se nedeje. ale jak napises, ze nekdo nekomu dal pres drzku, tak je na tebe vzdycky jedna parta nasrana:D

KEIKIN: na picu, protoze je to cely jen o tom, koho odmavaj prvniho, a pak uz je to vzdycky dva na jednoho a retezova reakce, rychlej proces. vidis jeden zapas a jako bys videl vsechny. takze to rychle zacne byt silena nuda.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Martin Šolc VS. Akhmad Gasanov- NoW 13 FULL FIGHT
    https://www.youtube.com/watch?v=4fIeq5EvjgQ
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Zajímalo by mně, jak se vnímáte team fighty. Rozjeli to myslím v Lotyšsku a bojují tam chuligáni z Evropy a Ameriky dle klubové příslušnosti. Nevím jaký to má status, je to spíše šampionát, jakože pyramida v daný termín. Mně by se líbilo, kdyby existovalo něco jako liga, třeba souboje gymů mezi sebou apod.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Vidis co se nedovim :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Malá korekce: Za Sherdogem UFC IMO nestojí :) Naopak vztahy mezi UFC a Sherdogem nebyly v minulosti ideální a byla i doba, kdy měl Sherdog zakázané akreditace na UFC turnaje (což se hodně propíralo).

Ale jinak podobné diskuze krásně vysvětlují proč už radši nepíšu o ČR scéně a držím se zbytku světa.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: placení diskutéři - to je realita na internetu. Divil by ses, jak málo stačí zaplatit za to, aby někdo (lajkoval, vytvářel fake profily a psal příspěvky ve prospěch donatora).
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BIOBOID: ale jo stojí. I ten placený trolling je možný, ale mně to nepřekvapuje. Prostě si hájí svoje investice a jen možná ten způsob není pro některé vhodný.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: no jakože si je půjčíš, ale jak jsem psal - je to jen nějaký plk z internetu.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: ok, já jen četl na internetu, že "XFN přeplácí bojovníky penězi, které reálně ani nemá. Od Března je provozující firma v insolvenci. Což se samozřejmě vyřeší tak, že se organizace přepíše pod jinou firmu a tak to pojede dál. Začarovaný kolotoč. "
    Ne že bych tomu věřil, pravda bude si někde uprostřed.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam