• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LOGO
    LOGO --- ---
    CHEWBACCA: fakt pěkný, žádná dutá mlátička
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CHEWBACCA: Věřím tomu, že jednou vychová svoje následovníky jako trenér, protože podle mně už je o několik levelů výše než ti nejlepší u nás.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Království nebeské | Bez frází
    https://www.bezfrazi.cz/kralovstvi-nebeske/
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BIOBOID: to, že dlouho neměl zápas, neznamená že...šance jsou 50/50 - 3 kolo rozhodne.
    HATORI
    HATORI --- ---
    BIOBOID: Já si myslím, že Conor je lepší v postoji a kopech, KO/TKO 86% The Notorious Eagle 31% Když bych si měl vsadit.. Khabib a jeho Sambo rozhodnou zápas. Doufám, že se nikdo nezraní..

ROMMIE: Těším se jako malý kluk na 8 září
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Conor vs Khabib
    O.Novotný překvapivě favorizuje Conora.
    Co vy?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    HATORI: na tohle jsem zvedavej, Aldana není žádná sranda
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    muž vs žena fight
    https://vimeo.com/197518637
    HATORI
    HATORI --- ---
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    som na to narazil nahodou, slusne nasadenie... :)

มวยไทยโชว์โหด ศึกวันทรงชัย แสงมณี VS ธนญชัย 14 ก.ย.59
    http://www.youtube.com/watch?v=-Aa2MF1jvt8&t=877
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMMIE: Nějak tak. No uvidíme, uvidíme :)

V bantamu každopádně nuda o vyzyvatele úplně není. Marlon Moraes je světová dvojka a má tři výhry v řadě, Raphael Assuncao světová šestka a od prohry s Dillashawem čtyři výhry, Cruz už by se taky mohl vrátit...
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    jako rematch dává smysl asi všem, ale Dana je mstivá kunda a nedivil bych se, kdyby chtěl s DJ vyjebat. A jestli udělá Cehudo vs TJ, tak jedině jako vzkaz DJ - vidíš co jsi mohl mít?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Superfight s TJem je celkem blbost. Ten dával smysl jen pro Johnsona jako nová výzva, protože neměl konkurenci, pro Cejuda tam není žádný příběh (tedy mimo toho, že míval s vahou na 125 problém, takže se u něj kdysi o přesunu do 135 stejně spekulovalo).

Jsem ale hodně zvědavý na UFC, jestli se vůbec o pomyslnou trilogii budou snažit. Vztahy mezi DJ a UFC nikdy nebyly zrovna ideální, takže je klidně možné, že se na něj vykašlou. Sám remače o titul nesnáším (protože mi přijde dost nespravedlivé, když vyzyvatel vlastně musí porazit šampiona dvakrát po sobě), ale jestli by to někde dávalo trochu smysl tak právě tady - nejdominantnější šampion všech dob a přijde o titul po diskutabilním bodování.

Nicméně UFC nějaká smysluplnost remačů nikdy moc netrápila :) Šanci dostala dominantní Joanna - po naprosto jasné a nekontroverzní porážce a dostal jí i Cody - který divizi nikdy nedominoval a prohrál taky dost jasně. Naopak třeba Aldo, rovněž definice dominance jí po prohře s McGregorem nedostal (ačkoli 13 vteřinové KO rozhodně není důkaz převahy, ale spíš věc u které se můžeme bavit o štěstí/náhodě, jakkoli to náhodný úder nebyl)

Jo a DJ má prý zřejmě natrhlé LCL (někdy z obrany proti porazu ve druhém nebo třetím) a možná zlomenou nohu (z okopávání Cejuda) tak je možné, že se bude nějakou dobu léčit a těžko říct jak to bude dál.

Jinak by taková věc jako prohra DJe byla přímo zázrakem seslaným z nebes třeba pro Benavideze který se přes DJe k titulu nikdy nedostane a teď by měl šanci jít s Cejudem (kterého ostatně předloni porazil), jenže on jako napotvoru naposledy prohrál s Pettisem, takže téhle příležitosti nemůže využít.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ROMMIE: To mu nedaj, podle mě.
    Budou chtít trilogii.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    mno ohledne trilogie, Cehudo si me uplne neziskal tim zvolanim po seuperfightu s TJ...DJ tu divizi cisti 6 let a on by se chtel hned v prvnim zapase vyhnout obhajobe a jet si nejakej moneyfight, kterej imho vubec nikoho nezajima
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Naposledy si takovou “krádež šampionovi” pamatuju Hendricks vs Lawler, jinak to spíš nechávají šampionovi. Navíc takhle dominantnímu, takhle dlouho dominantnímu.
    Asi to spíš udělali kvůli atraktivnosti divize, kvůli trilogii.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    CAIDEL: presne jak rikas, podle pravidel by to striktne museli nabodovat pro DJ, ale proste uz jsme videli takovy ujety bodovani, ze tohle nikoho neprekvapi a DJ se k tomu postavil jako chlap. Jen proste kdyz jeho dominantni era skonci timhle, tak to nechava takovou pachut. Kdyz prohrala Joanna, tak to bylo WOW, sileny. To samy Aldo. Tohle bylo takový...divný?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ...jinak je tedy mírně smutné, že rezignovaně tak nějak všichni víme, jak to rozhodčí blbě nabodují (v tomhle případě klasika: pro Cejuda se to dá udělat vlastně jen když nepočítáte lowkicky a počítate porazy), ale přitom třeba v Kalifornii mají v pravidlech explicitně uvedeno, že poraz sám o sobě bodovaný nijak není a počítá se až GNP a další útoky na zemi (což prakticky nebylo).

Někde jsem to zahlédl hezky shrnuté jako "Cejudo porazil očekávání, ale neporazil Johnsona" - s tím, že dominance Johnsona je prostě tak dlouhodobá a drtivá, že už jen to, že je s ním občas někdo schopen držet v něčem krok je bráno vlastně jako výhra dotyčného.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMMIE: No, to jsem tedy nečekal (jako ostatně asi nikdo :). Parádní fight a Cejudo šel hodně nahoru...

I když tedy jak říkáš. Jedna věc je, jestli MM opravdu prohrál a ta druhá (i když se to pro Cejuda 3:2 nabodovat dalo) že jsem z toho úplně neměl pocit, že by byl Cejudo lepší. Spíš jen že se mu podařilo najít způsob, jak to v mezích bodování minimálním rozdílem urvat na svou stranu - jako olympionik má ty porazy samozřejmě parádní, ale bylo to fakt takové "musím ho chvíli zalehnout a držet pod sebou aniž bych moc útočil, protože mi jinak zdrhne a doufám, že mi za to dají kolo" :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam