• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ...jinak je tedy mírně smutné, že rezignovaně tak nějak všichni víme, jak to rozhodčí blbě nabodují (v tomhle případě klasika: pro Cejuda se to dá udělat vlastně jen když nepočítáte lowkicky a počítate porazy), ale přitom třeba v Kalifornii mají v pravidlech explicitně uvedeno, že poraz sám o sobě bodovaný nijak není a počítá se až GNP a další útoky na zemi (což prakticky nebylo).

Někde jsem to zahlédl hezky shrnuté jako "Cejudo porazil očekávání, ale neporazil Johnsona" - s tím, že dominance Johnsona je prostě tak dlouhodobá a drtivá, že už jen to, že je s ním občas někdo schopen držet v něčem krok je bráno vlastně jako výhra dotyčného.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMMIE: No, to jsem tedy nečekal (jako ostatně asi nikdo :). Parádní fight a Cejudo šel hodně nahoru...

I když tedy jak říkáš. Jedna věc je, jestli MM opravdu prohrál a ta druhá (i když se to pro Cejuda 3:2 nabodovat dalo) že jsem z toho úplně neměl pocit, že by byl Cejudo lepší. Spíš jen že se mu podařilo najít způsob, jak to v mezích bodování minimálním rozdílem urvat na svou stranu - jako olympionik má ty porazy samozřejmě parádní, ale bylo to fakt takové "musím ho chvíli zalehnout a držet pod sebou aniž bych moc útočil, protože mi jinak zdrhne a doufám, že mi za to dají kolo" :)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Mighty Mouse dead lol
    Ani bych teda neřekl ze MM prohrál, ale budiz
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    CAIDEL: Lol
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DETAYL: To jo, ale vtip je v tom, že McG vs. Khabib je na UFC 229, ale Diaz vs. Poirier na UFC 230, takže ano, Nate opravdu na kartě s McGregorem zápasit nebude :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    LUCIEN: Nate hned rekl, ze na te karte zapasit nebude, ze fuck ufc))
    MASTA
    MASTA --- ---
    LUCIEN: Tak to cumim
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    To Khabibovi přeju.
    Největší zápas, jaký kdy mohl v tomhle sportu mít.
    Ten zápas dává smysl, ti dva spolu mají zajímavou historii, takže příběh je, 25-0 atd atd
    Doufám, že proběhne, že se nikdo nezraní.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CAIDEL: A je spravne. Uz je to upeceny.

CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    SQUATBOSS: Ani ne. To jsou jen takové bezobsažné výkřiky :) U GSP se ani neví, jestli se vůbec bude ještě vracet... A zrovna souboj s Natem by ani nebyl papírově moc atraktivní když už mu GSP zválcoval většího bráchu. Když je GSP mezi střední a velterem a Nate mezi lehkou a velterem, tak vcelku nemá proti GSP co nabídnout.
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    CAIDEL: a neměl být Nate Diaz s Pierrem?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    (takže by od UFC možná bylo chytré dát Khabib vs. Conor na stejný turnaj, protože by pro případ zranění měli v záloze Dustina (kdyby se zranil Conor :) a Natea (kdyby se zranil Khabib) :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Tak tohle jsem tedy nečekal (ale on vlastně asi nikdo). Dustin Poirier vs. Nate Diaz na UFC 230 v New Yorku :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Jsou v podstatě jen tři možnosti - 6. října v Las Vegas, 3. listopadu v Madison Square Garden (to by chtěl Khabib) a nebo pak až 29. prosince opět Las Vegas. Jinde než v MSG nebo v Las Vegas tenhle zápas určitě nebude.

Jestli to dohodnou hned, tak by připadal v úvahu i ten říjen - mají na promo a trénink plné dva měsíce.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Moc neverim ze takovej fight daj uz na rijen... ale jsem zvedavej..
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Vypadá to na říjen Khabib vs Conor v Las Vegas
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KEIKIN: picovina. Hools patrej do pubu do ulic a na louky a ne aby z toho nekdo delal sport/byznys. Zachvili bysme se mohli dockat turnaje smazek o nejvetsi snuru :-)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Tak co víkend - TJ nebo Cody? Já si tak nějak myslím ze to Cody dá a přijde trilogie
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Jj tam se ani seftrener nechyta :))
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Pokud to nejsou měšťáci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam