• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Brno Bystrc - tuto sobotu odpoledne tam mají být nějaké zápasy v kleci, ale bliž info nemám ani jsem nedohledal. Nevíte o tom někdo ?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    BIOBOID: tezko rict, jsem fanousek Conora, ale vsichni vime to samy, Conor ma postoj, Khabib boj na zemi a zalezi kdo si prosadi svou.
    Kdyz se zkusim oprostit od svych preferenci, tak si porad myslim ze je Conor lehky favorit, protoze se dokaze perfektne pripravit a vi co cekat a zacina se v postoji. Navic Khabib je trefitelnej a narozdil od Barbozy, kterej spoleha hlavne na kopy, se Conor tolik neobnazuje vuci takedownu. Jeho distance management je skvelej a kdyz vydrzi cast prvniho kola v postoji, tak by mohl Khabiba frustrovat a ten by mohl jit hlavou napred a nabehnout si...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LOGO:zajímavá jeho zkušenost z přetrénovaní a názor, že si někteří větším tréninkem dodávají sebejistotu.
    GEG
    GEG --- ---
    VESNACH: S tema zviratamacuz je to nejaky prekombinovany ne? Gorila, Till, McGregor, Eagle, Khabib, Medved...

prase aby se v tom vyznalo
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LOGO
    LOGO --- ---
    CHEWBACCA: fakt pěkný, žádná dutá mlátička
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CHEWBACCA: Věřím tomu, že jednou vychová svoje následovníky jako trenér, protože podle mně už je o několik levelů výše než ti nejlepší u nás.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Království nebeské | Bez frází
    https://www.bezfrazi.cz/kralovstvi-nebeske/
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BIOBOID: to, že dlouho neměl zápas, neznamená že...šance jsou 50/50 - 3 kolo rozhodne.
    HATORI
    HATORI --- ---
    BIOBOID: Já si myslím, že Conor je lepší v postoji a kopech, KO/TKO 86% The Notorious Eagle 31% Když bych si měl vsadit.. Khabib a jeho Sambo rozhodnou zápas. Doufám, že se nikdo nezraní..

ROMMIE: Těším se jako malý kluk na 8 září
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Conor vs Khabib
    O.Novotný překvapivě favorizuje Conora.
    Co vy?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    HATORI: na tohle jsem zvedavej, Aldana není žádná sranda
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    muž vs žena fight
    https://vimeo.com/197518637
    HATORI
    HATORI --- ---
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    som na to narazil nahodou, slusne nasadenie... :)

มวยไทยโชว์โหด ศึกวันทรงชัย แสงมณี VS ธนญชัย 14 ก.ย.59
    http://www.youtube.com/watch?v=-Aa2MF1jvt8&t=877
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMMIE: Nějak tak. No uvidíme, uvidíme :)

V bantamu každopádně nuda o vyzyvatele úplně není. Marlon Moraes je světová dvojka a má tři výhry v řadě, Raphael Assuncao světová šestka a od prohry s Dillashawem čtyři výhry, Cruz už by se taky mohl vrátit...
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    jako rematch dává smysl asi všem, ale Dana je mstivá kunda a nedivil bych se, kdyby chtěl s DJ vyjebat. A jestli udělá Cehudo vs TJ, tak jedině jako vzkaz DJ - vidíš co jsi mohl mít?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Superfight s TJem je celkem blbost. Ten dával smysl jen pro Johnsona jako nová výzva, protože neměl konkurenci, pro Cejuda tam není žádný příběh (tedy mimo toho, že míval s vahou na 125 problém, takže se u něj kdysi o přesunu do 135 stejně spekulovalo).

Jsem ale hodně zvědavý na UFC, jestli se vůbec o pomyslnou trilogii budou snažit. Vztahy mezi DJ a UFC nikdy nebyly zrovna ideální, takže je klidně možné, že se na něj vykašlou. Sám remače o titul nesnáším (protože mi přijde dost nespravedlivé, když vyzyvatel vlastně musí porazit šampiona dvakrát po sobě), ale jestli by to někde dávalo trochu smysl tak právě tady - nejdominantnější šampion všech dob a přijde o titul po diskutabilním bodování.

Nicméně UFC nějaká smysluplnost remačů nikdy moc netrápila :) Šanci dostala dominantní Joanna - po naprosto jasné a nekontroverzní porážce a dostal jí i Cody - který divizi nikdy nedominoval a prohrál taky dost jasně. Naopak třeba Aldo, rovněž definice dominance jí po prohře s McGregorem nedostal (ačkoli 13 vteřinové KO rozhodně není důkaz převahy, ale spíš věc u které se můžeme bavit o štěstí/náhodě, jakkoli to náhodný úder nebyl)

Jo a DJ má prý zřejmě natrhlé LCL (někdy z obrany proti porazu ve druhém nebo třetím) a možná zlomenou nohu (z okopávání Cejuda) tak je možné, že se bude nějakou dobu léčit a těžko říct jak to bude dál.

Jinak by taková věc jako prohra DJe byla přímo zázrakem seslaným z nebes třeba pro Benavideze který se přes DJe k titulu nikdy nedostane a teď by měl šanci jít s Cejudem (kterého ostatně předloni porazil), jenže on jako napotvoru naposledy prohrál s Pettisem, takže téhle příležitosti nemůže využít.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ROMMIE: To mu nedaj, podle mě.
    Budou chtít trilogii.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    mno ohledne trilogie, Cehudo si me uplne neziskal tim zvolanim po seuperfightu s TJ...DJ tu divizi cisti 6 let a on by se chtel hned v prvnim zapase vyhnout obhajobe a jet si nejakej moneyfight, kterej imho vubec nikoho nezajima
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam