• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    GEG: budik nastaven. Diky
    GEG
    GEG --- ---
    LYNCH: Cca 04:00, conor khabib tak v 6
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Píše se, že Khabib skoro nic a Conor obří raketu
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    Plz nejaky odhad v kolik cca bude hlavni zapas?
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Khabib má konečně pěkný payday :) a ví se jak maj procenta z PPV? protože tam se teprv dělaj pěkný čísla...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Conor McGregor: 3 mil. / žádný win bonus
    Khabib Nurmagomedov: 2 mil. / žádný win bonus
    Tony Ferguson: 150k / 5k win bonus
    Anthony Pettis: 145k / 145 k win bonus
    Derrick Lewis: 135k / 135k win bonus
    Alexander Volkov: 75k / 75k win bonus
    Michelle Waterson: 50k / 50k win bonus
    Felice Herrig: 40k / 40k win bonus
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    HATORI: si dovolim trochu radikalni předpověď...měl jsem vidění a Conor dostane ko... :D schválně :D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Přitom Lewis Volkov mi přišlo vyhrocenější, ale nikdo o tom nepíše :)
    HATORI
    HATORI --- ---
    Dobrý face off 2:10
    Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov weigh-in: Conor kicks out, Drake rocks Irish flag | UFC 229
    https://www.youtube.com/watch?v=CGWb1DRo_mo
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    tak se to blíží irský ústřeleny kecky a nasranej poloruskej skřet :D ... asi je to jasný, buď se povede keckovi sestřelit skřeta pekne hodne brzo a nebo ho skřet brzo zmuchlá ... rozhodně ne víc jak 2 kola ... a asi to vidím spíš na skřeta i když ten jeho box je bída teda velká, jooo proste leta wrestlingu holt :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    kurnik, tohle mi nějak uteklo, Miesha už má dceru

https://maeband.com/2018/06/28/miesha-tates-birth-story/
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Čistě pro kontext: Nate Diaz byl na UFC 202 polovinou (i když pochopitelně tou méně důležitou polovinou) rekordního PPV (1,6 milionu prodejů) proti McGregorovi, Shevchenko též tou méně důležitou polovinou na UFC 215 proti Nunes, která naopak udělala rekordně málo prodejů (cca 100 tisíc). A teď je Shevchenko ta, která má ten turnaj táhnout. To asi nevyjde :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMMIE: Jako já chápu, že UFC má asi nějaký interní pravidlo typu "na PPV musí být headliner titulák, pokud ovšem nebojuje Connor" ale to pravidlo je ukrutně blbé a stojí za většinou skutečně podezřelých titulových fightů které UFC v poslední době vypustilo. Protože když nemají nic oficiálního, začínají vymýšlet hrozné kraviny.

A asi mě nikdo nepřesvědčí o tom, že plácnout nálepku "titulový fight" na zápas Shevchenko vs. Eubanks bude marketingově větší tahák, než dát na plakát hlavně Diaze s Poirierem (a chápu, že ten fight se pořád koná, ale marketingově je to prostě něco úplně jiného když jsou tam utopení jako druzí) - a on to jako není špatný turnaj, Weidman vs. Romero, Souza vs. Branch, Brunson vs. Adesanya jsou solidní zápasy, ale touhle „třešničkou“ kterou to chtěli vylepšit to paradoxně spíš zhoršili (co tak sleduju fóra, tak jsou lidi spíš nasraní a kvůli tomuhle si to víc lidí naopak z trucu nekoupí, než že by to prodeje nějak vylepšilo).
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    CAIDEL: jojo, včera to Rogan zjistil při podcastu se Schaubem a chcipali u toho, a vubec netusili kdo to je, tohle je UFC fail jak svině, nechápu jak to může headlinovat přes Diaze a Poiriera :D Navíc Schevchenko uz jednou takhle nejakou holku zbusila, tohle bude zase masakr
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Heh. UFC těma titulama opravdu hází dost pekelně. Po fiasku Montano vs. Shevchenko si to Shevchenko měla dát s Joannou Jedrzejczyk o volný titul 125 lb. váhy na UFC 231. Jenže na UFC 230 pořád chybí titulový zápas a už není čas, tak se UFC pokusilo fight Shevchenko vs. Joanna posunout (ač ho tam mohli dohodnout původně a nevím proč to neudělali už dva týdny zpátky). Jenže to Joanna nestíhá, tak UFC zčista jasna zrušilo fight Shevcheko vs. Joanna a spáchalo titulák Shevchenko vs. Sijara Eubanks - ta sice měla jít do finále TUF ale při shazování jí zkolabovaly ledviny (aby se jim náhodou neopakovalo to co s Montano) a teď tedy půjde o titul s profibilancí 3-2 a jednou výhrou v UFC :) A Joe Rogan se nechal slyšet, že ani neví kdo to je :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Tak to bude možná dřív než bys řekl švec ;)
    Nebo aspoň rozhodně by to bylo ... bude .... musí být...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMMIE: Tak ony ty nové velké ruské organizace vyhlásily problémy skoro současně (FNG, ACB) a teď jsou ve fázi restrukturalizace, páč jim oběma vypadl hlavní sponzor.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: tak to jsem ani nepostrehnul lol. A je teď pod někým?
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: A jeho ruska organizace zkrachovala ;)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Tak hlavně Pesta je HW, jak nízko je ochotnej jit? Nebo má jit Vemola na HW? Ten rozdíl mezi nima mi přijde moc, a ani ten matchup mi teda nepřijde extra zajimavej, Pesta je v divny situaci, dostal na budku v ufc, teď ho klepnul Emelianenko, což je hezky jméno ale porad prohra, tak nevím co chce dal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam