• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    MASTA
    MASTA --- ---
    LUCIEN: To ze mu ten pas nedali bylo dobry rozhodnuti.. po tom co se semlelo by hala lehla popelem kdyby to udelali.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LUCIEN: a proc se to semlelo ?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    no, jak je ten obrázek v záhlaví, tak podle dění po zápase to nebyl Batman vs Joker, ale
    Harvey "Two-Face" Dent vs. Joker.
    Před Zápasem ukázal Khabib Two-Face dobrou stránku, po zápase zlou :-)

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Vysledek asi nikoho neprekvapil, jsem spis zvedavej co Dana na to melee na konci. Tohle bylo za celou historii UFC snad poprve, kdy nepredali pas vyherci. Ac to Khabib vyhral, obavam se, ze odejde jako porazenej... Bylo to zbytecny a hnusny. Podobne jako Conoruv rudl do autubousu. Ach jo...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Asi bude zajímavé, až začne vyplouvat na povrch, co vlastně ty dva roky dělal a kdy se vrátil k tréninku.
    V týhle formě by neporazil nikoho z top5.
    Khabib to vycítil už začátkem druhýho kola, šel s nim v pohodě i do boxerskejch výměn, před dvěma lety by něco takovýho nepřipadalo v úvahu.

No jo no, nebyl hlad, chybělo to kouzlo, to oko, ten killer instinkt, rychlost, chybělo všechno.

A byl bych moc rád za Ferguson-Khabib, to nám je ten sport dlužen.
    Fergusonovo odkotoulování se z knockdownu, to bylo jak z Krvavýho sportu :-)
    GEG
    GEG --- ---
    BDOWN: Prislo mi ze je nejakej podlomenej kdyz lez do ty klece, resp ze mu chybi ta agresivita se kterou bezne nastupuje a jakoby si malo veril. Khabib ho trefil hezky tim hakem, bylo videt ze uz pak nevi co s tim, byl zaskocenej. Ac sem mu fandil, musim uznat ze zaslouzeny vitezstvi pro Dagestance.
    LOGO
    LOGO --- ---
    Zdá se mi to, nebo od tý doby, co šel McG o váhu vejš, tak je v prdeli?
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    srandy kopec, když jsem viděl conora na zádech, jak dostává bomby, tak jsem si vzpomněl na ty jeho kecy a od srdce jsem se fakt zasmál. Po zápase ještě větší sranda.......

Ale jinak teda, že conor dostane jsem tak nák čekal, nebo mě to nepřekvapilo, spíš mě překvapilo, že ho Khabib uplně vygumoval.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    Dobra show))
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov: 17 českých expertů před MMA bitvou roku tipuje | iSport.cz
    https://isport.blesk.cz/...xpertu-pred-bitvou-roku-srdcem-fandi-mcgregorovi-hlavou-veri-souperi.html
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    XFN, co mě zaujalo:

Běle je rozenej looser, není náhoda, že dobře rozjetý zápasy prohrává, v zápase super atmosféra
    Rozhodčí v zápase Kohouta strašnej fail, srb měl chránič napůl z huby a dostal vypnutej snad pět loktů ještě, než do toho skočil
    Brunclík dostane trochu schopnýho zemaře a ten ho odhalí v plné nahotě
    Velký srdce poláka, co šel s Karlosem, chvílema mi ho bylo strašně líto. Kvalitativně Sparta - Polná...
    Skvělej Muradov, ten kluk by se už teď neztratil v Bellatoru třeba, soupeře měl fakt dobrýho, moc pěkný
    A to nejlepší na závěr - Píno vs. další srb, zápas v postoji, dynamika, rychlost, tvrdost, ten konec..... přišlo mi, že to fakt mělo parametry. Moc pěkný.

PS: a joke večera Alex Cverna. Tohle přece neee, vždyť ... neee, to neee, to nechceš......
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    A rozhodně Volkovovi.
    Tam to je hodně špatně predikovatelný.

Ferguson je jasnej.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Budu fandit Khabibovi, mám ho radši.
    Dle mýho vyhraje, je hladovější a nevěřim, že Conor je ten starej Conor.
    Ale to samý jsem tu psal o Jonesovi.........
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    GEG: budik nastaven. Diky
    GEG
    GEG --- ---
    LYNCH: Cca 04:00, conor khabib tak v 6
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Píše se, že Khabib skoro nic a Conor obří raketu
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    Plz nejaky odhad v kolik cca bude hlavni zapas?
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Khabib má konečně pěkný payday :) a ví se jak maj procenta z PPV? protože tam se teprv dělaj pěkný čísla...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Conor McGregor: 3 mil. / žádný win bonus
    Khabib Nurmagomedov: 2 mil. / žádný win bonus
    Tony Ferguson: 150k / 5k win bonus
    Anthony Pettis: 145k / 145 k win bonus
    Derrick Lewis: 135k / 135k win bonus
    Alexander Volkov: 75k / 75k win bonus
    Michelle Waterson: 50k / 50k win bonus
    Felice Herrig: 40k / 40k win bonus
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam