• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CAIDEL: 3 lidi z Khabibova týmu byli ve vězení, ale pustili je, Conor nevznesl obvinění (říkal Dana na tiskovce), průser je to to slušnej, protože tam ten večer byl starosta Las Vegas a musel kvůli tomu rozruchu prchnout pod ochranou.
    Taky pár celebrit ze předu si stěžovalo

Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov: Farrah Abraham feared she'd be KILLED in UFC 229 brawl - Mirror Online
    https://www.mirror.co.uk/sport/other-sports/mma/conor-mcgregor-vs-khabib-nurmagomedov-13380392
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Já to tedy dokoukal vysloveně před deseti minutama, takže ještě vůbec netuším, jaké jsou z toho dohry a ohlasy na mezinárodní scéně :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CAIDEL: Nj, vlastně to nakonec "pro domácí" dopadlo dobře. Conor dostal více zaplaceno a vítěz se nedočkal patřičného ceremoniálu. Jediná věc se ale změní (možná napříč organizacemi) - budou přísnější pravidla pro pohyb v oktagonu před a po, možná posílí UFC ochranka.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    A jinak tedy celkem sranda. Na to jak byl zápas papírově relativně čitelný a přímočarý, tak to stejně v reálu pár věcma překvapilo, takže dobrý.

Ty píčoviny po zápase jsou pochopitelně ukrutně trapné, ale jak tu někdo o něco níž psal - čemu se divit, když si to takhle prostě postupně vyeskalují tím že na každé další tiskovce překonávají další hranice a Conor sám už na Khabibův tým vlastně taky zaútočil (vozíček...)...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KEIKIN: Na druhou stranu, sluší se připomenout, že Conor má v tomhle sám máslo na hlavě a invazi do klece z pozice nezúčastněného a útok na fightera má na kontě taky (Bellator 187).
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MEMNON666: Bylo to skvělé. Zavřel všem hubu o debatách, kdo je nejlepší. Taková paragánská akce, to se mi líbí - kdo seje bouři....Horší bylo to přeskočení 2 "nezúčastněných" do oktagonu. To už je narušení integrity a ohrožení okolí.

MUTOID: na mně už je to UFC 2* taky moc BLESK show, ale je to jak se vším v téhle civilizaci.

čekal jsem více takedownů, rusák se zbytečně vysiloval v pozicích, kdy Connor odpočíval. KDyž ti někdo furt tlačí hlavu na sebe a nejde odstrčit - tak se dostavuje jistá rezignace a ta imho předcházela tomu přetočení na půl bok. Někdy mi to přijde jako šachová partie, kdy si připravuješ pozice pro finální mat. :-).
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    todle jsem asi nepochopil, resp. jak nekomu muze pripadat jako dobrej napad preskocit klec a napalit delo nekomu po 20 minutach zapasu? tam uz chybela jen zidle a zarivka ne?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    MASTA: Samozrejme. Taky nerikam, ze to bylo spatny rozhodnuti.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: stejska se mi po trash talk alá diazovci nebo bispin :D
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    a jako upřímně si myslím, že byla otázka než se něco takovýho nebo horšího stane když se už v trash talk nekladou meze totalne ... jeden z důvodů proč jsem ufc přestal skoro sledovat, je to jak nedělní blesk a atletizmus zapadl hluboko do zumpy plný sracek a chápu že to tak je stejně jako spousta podobných věcí "tyhle doby" např. mladý co cumeji na idiotsky videa ještě víc idiockejch jůtůberů, prasoxicht s gaspromem na hradě atd. atd. :) ... a doufám že se z toho Conor neposere jako ronda a neprejde do wrestlmanie :D i když zase nevěřím že je to řízek ktereho prohra může posílit
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    celkem jsem nikomu nějak nefandil, Conor je kokot a khabib neslanej nemastnej rusak...ale... nějak jsem začal poskakovat u ty tyfky když Conor dostal to dělo v druhým a pak už jsem se jen radoval :) ... škoda že je kabib hruto a nechal se hecnout ale zase celou dobu byl +/- slušnak tak u mě si to zase tolik nepodelal...
    teď se bude najednou různě "odhalovat" jak Conor měl špatný kemp a vypadl z tempa atd atd a kecy o rematch... nasrat, ať si to vyzere krz žebříček, protezovanej je od začátku a pak někdy moooooozna rematch
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Dana White (jenom) post-fight tiskovka
    https://www.youtube.com/watch?v=z7-CujiPdh4

celá tiskovka
    UFC 229 Post Press Conference Live Stream - MMA Fighting
    https://www.youtube.com/watch?v=szdvfwCnGL8
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CHEWBACCA: Dillon Danis z Conorova týmu měl řeči který se Khabibovi nezdály
    MASTA
    MASTA --- ---
    LUCIEN: To ze mu ten pas nedali bylo dobry rozhodnuti.. po tom co se semlelo by hala lehla popelem kdyby to udelali.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LUCIEN: a proc se to semlelo ?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    no, jak je ten obrázek v záhlaví, tak podle dění po zápase to nebyl Batman vs Joker, ale
    Harvey "Two-Face" Dent vs. Joker.
    Před Zápasem ukázal Khabib Two-Face dobrou stránku, po zápase zlou :-)

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Vysledek asi nikoho neprekvapil, jsem spis zvedavej co Dana na to melee na konci. Tohle bylo za celou historii UFC snad poprve, kdy nepredali pas vyherci. Ac to Khabib vyhral, obavam se, ze odejde jako porazenej... Bylo to zbytecny a hnusny. Podobne jako Conoruv rudl do autubousu. Ach jo...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Asi bude zajímavé, až začne vyplouvat na povrch, co vlastně ty dva roky dělal a kdy se vrátil k tréninku.
    V týhle formě by neporazil nikoho z top5.
    Khabib to vycítil už začátkem druhýho kola, šel s nim v pohodě i do boxerskejch výměn, před dvěma lety by něco takovýho nepřipadalo v úvahu.

No jo no, nebyl hlad, chybělo to kouzlo, to oko, ten killer instinkt, rychlost, chybělo všechno.

A byl bych moc rád za Ferguson-Khabib, to nám je ten sport dlužen.
    Fergusonovo odkotoulování se z knockdownu, to bylo jak z Krvavýho sportu :-)
    GEG
    GEG --- ---
    BDOWN: Prislo mi ze je nejakej podlomenej kdyz lez do ty klece, resp ze mu chybi ta agresivita se kterou bezne nastupuje a jakoby si malo veril. Khabib ho trefil hezky tim hakem, bylo videt ze uz pak nevi co s tim, byl zaskocenej. Ac sem mu fandil, musim uznat ze zaslouzeny vitezstvi pro Dagestance.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam