• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: Za mě zklamání oboje.
    Možná je to tím, že jsem přesycenej trochu, ale fakt se mi žádný zápas extra nelíbil.

Oktagon:
    Dohnal - týpek nedá ránu, protože bojuje proti kámošovi, fraška
    Meloun by měl asi přehodnotit své ambiciózní cíle v mma a zreálnit je. Bohužel byl s tim US borcem horší v uplně všech aspektech.
    Kozma - Boraros: zase smůla, fight začal mít atmosféru, náboj, bylo po oťukávacím kole a prásk koleno. To nejhorší, co se mohlo stát.
    Végh a Deák na jistůtku, nic, co by nějak zvlášť bavilo, strhlo.

XFN:
    Klein je šikovný docela, Karlos to uválel, dobrý, ale.... nevim, proč by ho UFC měla chtít.....
    Atmosféra nic moc, ani lidí tam moc nepřišlo, bych řekl. Příště asi rozumnější termín.
    XFN v Pardubicích z mého pohledu 100x lepší, zápasy měly atmošku, byly tam příběhy, kravál, emoce.... i ten Píno mi za tim mikrofonem teď chyběl.....

Nevim no, možná jsem fakt přesycenej, bylo toho poslední 2 měsíce možná až moc. Takovej je můj dojem z toho.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: Teď jsem se o Karlose bál, teda
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Prijde mi ze show ma oktagon lepsi nez xfn ale fighteri a zapasy teda naopak
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    GEG: Nedostal víza, visí prachy na alimentech nebo co :) Teď už nevím kde jsem to četl, ale někde to bylo...
    GEG
    GEG --- ---
    Btw co se stalo Whitneymu ze nedorazil?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Tak jsem koukal se zpožděním, ale koukal. Líbil se mi Deak, moc pekne vazanej wrestling. A Kimball vypadal hodně zkusene, klid, přehled, krasnej pohyb, čistý. Jinak nevím, česky mma moc nesleduju, jak dobrej je ten Kozma? Boraros není úplně měřítko...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Těžko říct. Za mě akorát zajímavý sledovat, jinak na téma ČR vs. svět spekuluju dost nerad (ale oceňuju, že Kimball a Falcao jsou solidní journeymani a fakt soupeři co mají nějaké to jméno).

Ale jinak by se dalo říct, že světový žebříček FightMatrixu vlastně dost přesně odpovídá. Deak byl o dost výš než Galloway a hladce ho přejel. Végh je o trochu výš než Falcao, takže to ukontroloval na jistotu - no a Petrášek je o sto míst jinde, než Kimball - a tak si moc nezabojoval.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Sorry muj predchozi dotaz miril na tebe :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Tak Deak vcelku na pohodu... Ale jinak vlastně nic.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: A on si nekdo krom Ondreje myslel, ze na to ma?
    GEG
    GEG --- ---
    BIOBOID: Skoda, fandil sem mu, ale prislo mi ze to pomerne podcenil uz pristupem v priprave co rikal. Me teda Kimbel taky prekvapil, celkem suverenni vykon
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: Co se dneska vlastně povedlo?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    To je fraska dneska :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Njn. Tak na vstupní UFC úroveň to holt ještě není... Cenná lekce.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: Přišlo mi, že prostě nechytil jeho level, vůbec se nedokázal zadaptovat.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Tak jsem zvedav na stankare :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: Myslel jsem celej výkon, nepustil Petráška k ničemu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BIOBOID: no bez komentare ale i kdyby se nenechal unyst tak na nej stejne nemel hned od zacatku
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: Vyhrál.

No, teď Melounovo opětovné selhání, zkrat.

Počkej teď Kozma.
    Přešel kvůli Borarosovi a ten ho vypne :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ROMMIE: Od osmi.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ROMMIE: za 200 na mesic. Zejtra xfn a rano ufc takze dobry. Zbyvaj ty nejlepsi zapasy

BIOBOID: nechapu. Bez uderu. Jak dopadl pukac nevis ?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Není nejakej on-line co se dá zaplatit? A má to teď ještě smysl? Úplně jsem zapomněl ze je to už od sesti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam