• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    MASTA
    MASTA --- ---
    BUTTERFLY: Oni jsou fakt dobry kamaradi, to nebylo mysleny nijak zle.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    MASTA: Tomu rozumím, jen mi vadí, že tahle zpráva je vyslovena takto veřejně. Tohle by podle mě mělo být mezi bojovníkem a promotérem soukromě.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Navíc 30+.
    A dostat čisté ko v ženské divizi, to se taky moc nevidí.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BUTTERFLY: Hele tri prohry za sebou jsou asi na diskuzi s promoterem ne? V UFC vetsinou automaticky letis.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Zrovna poslouchám Petra Kareše na FB. Já z něj mám tak nějak blbej pocit. Říká, aby na sebe lidi nebyli hnusý takovym způsobem, že mi z toho mrazilo a veřejně řekl o Sandře Maškové, že jestli znova prohraje, tak si budou muset promluvit - tohle by se asi zápasníkům dělat nemělo
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Heh. Vtipné. URL už to proflákla, ale oficiální oznámení ještě neproběhlo, takže lokace pořád TBA :) Z toho bych měl jako programátor velkou radost...
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CAIDEL: za mně má největší šanci do budoucna Paradeiser - u něj, v jeho věku, lze předpokládat největší progres.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: To by tak sedělo.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Chtej tam Pudilovou a zajima je i Vemola...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Vlastně by ani nikoho pořádně nemuseli. Naplníš to Polákama, Němcema, Rusákama, Seveřanama a vůbec kýmkoli z Evropy. Nebylo by to poprvé: zrovna minulý týden bylo UFC poprvé v Argentině - a UFC má na soupiskách jen dva Argentince - kvůli turnaji dali šanci ještě třetímu, ale to stačilo. A ještě někdy v květnu byl turnaj v Chile a tam dokonce ani jediného pořádného Chilana kterého v UFC mají (Marlon Vera) na startovku nepostavili - domácí tam tak měli jen jednoho jediného nováčka.

Pokud by podepsali nějakého Čecha nebo Slováka, tak jen plus, ale nutné to není - v ideálním případě postaví aspoň Lucku Pudilovou... A Karlos nebo Viktor by mohli dostat šanci na návrat, když se někdo zraní nebo tak něco :).

Jinak nevím. Jediný ČR borec objektivně UFC kvality je Procházka, ale ten by byl blbej (IMO) kdyby opouštěl Rizin. Mimo něj čistě hypoteticky Muradov? Deak? Végh? Kincl? Kozma?

BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Koho by tam od nás podepsali?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    No, uvěřím až uvidím ofiko ohlášení, ale je pravda, že teoreticky to možné kupodivu je. UFC má na tohle datum oznámený turnaj UFC on ESPN+ 3 jehož lokace je zatím neznámá. Takže datum i kategorie turnajů (ta asi nejnižší pro streamy) by vcelku sedělo :)
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    VASALOPETE: ufc v praze
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Manžel napadl bojovnici UFC. Skončil ve vazbě, ona v nemocnici - Sport.cz
    https://www.sport.cz/...a-v-nemocnici.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#rss
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: problém je, že na ten vrchol se vydrápe jen někdo. Jo kdyby to bylo jinak placené, tak si člověk řekne fajn, obětuješ svoje zdraví pro práci/koníček. Takto je to ale dost nepoměr. Dřina/zdravotní problémy a ve finále si v porovnání s jinými sporty až tak nevyděláš.
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: Takze to bude delat jen tech par vyvolenych? A zbytek se na ten vrchol dostane jak? :) kazdej chce co nejvetsi vyhodu, proto se dopuje, shazuje, taktizuje... dokud svet bude zajimat jen vyhra, nic se na tom nezmeni..
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Filosofické okénko:
    Karlos Vémola podle mého tak trochu rozpoutal úprk fighterů do nižších vah. Může se zdát, že je to pro bojovníka výhodné, když za den nabere 8 kg a pak je větší než protivník. Nicméně jsem teĎ absolvoval přednášku Dr. o zdravé stravě a jojo efekt je dost nezdravý - u těch nejůepších profíků bych to možná pochopil (jedou o dost peněz), ale pro normálního figtera je to za mně blbost si takhle huntovat tělo.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    WBKFF: Johny Hendricks vs. Dakota Cochrane
    https://twitter.com/GIFsZP/status/1061132187037298689
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam