• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMMIE: Tak je to Emanuel Newton, bývalý šampion polotíhy v Bellatoru. Což z hlediska známosti jména není špatné a je to pořád světová #66 (na volném trhu asi těžko sehnat někoho vhodnějšího), ale na druhou stranu - bilance 1-6 v posledních sedmi, 1-4 od odchodu z Bellatoru se třemi porážkami v řadě v Rusku a letos ani jeden zápas. A s tím techničtější nevím. Newtona jsem měl dost rád, ale měl vždycky specificky awkward styl.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    GEG: Jestli se v zákulisí řeší někdo z ČR, to nevím, ale celkové obsazení lidmi ze zahraničí se ještě vůbec netuší - turnaje únor/březen má UFC zatím ještě všechny prakticky úplně prázdné a bookovat je bude nejspíš v prosinci nebo začátkem ledna.
    GEG
    GEG --- ---
    MASTA: Tuší se kdo tam bude?
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    MASTA: A od 7. Prosince lístky na ticketpro
    MASTA
    MASTA --- ---
    UFC Prague, ofiko oznameno ;)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    CAIDEL: tyvole, na Bobbu Sappu nesahat, to byl epic comeback:))) uprimne jsem z nej mel radost, ze to tentokrat nepolozil a nejakym komickym zpusobem to dokazal uvalet.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMMIE: Uvidíme. Donedávna byl nejvysmívanější fight Kimbo vs. DaDa 5000 z Bellatoru. Letos ho velmi hravě trumfnula epická záležitost Bob Sapp vs. Osunaarashi z Rizinu... no a tohle bude mít rozhodně potenciál je překonat :)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    KEIKIN: lol, vzdyt obema dojde dech nez vylezou schody do klece
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    LUCIEN: je to rychle no...na druhou stranu byla hned v pondělí po zápase na tréninku
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Koukam, ze zrovna ohlasili Sandru na XFN 27.12. proti Chabbi. Prijde mi to po tom vypinaku nejaky ukvapeny...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Střet obrů! V kleci se potkají monstra, která mají přes 300 kilo - Sport.cz
    https://www.sport.cz/...7-stret-obru-v-kleci-se-potkaji-monstra-ktera-maji-pres-300-kilo.html#hp-sez
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    ona je sympaticka, ale diru do sveta uz asi neudela

Jinak Prochazka mel vcera live stream, jmeno soupere bude brzo, rikal ze bude technictejsi nez posledni souperi, nekdo ala King Mo. Tri tydny v Allstar gymu prej super, potvrdil si, ze muze souperit s kymkoliv a diky blizicimu se zapasu Gus vs Jones je pry jednim z hlavnich sparing partneru pro Guse.
    Nekdo na instagramu spekuloval, ze souper bude Linton Vassel, ex Bellator, nedavno zapasil o titul s Baderem. Ale netusim co je na tom pravdy...
    MASTA
    MASTA --- ---
    BUTTERFLY: Oni jsou fakt dobry kamaradi, to nebylo mysleny nijak zle.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    MASTA: Tomu rozumím, jen mi vadí, že tahle zpráva je vyslovena takto veřejně. Tohle by podle mě mělo být mezi bojovníkem a promotérem soukromě.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Navíc 30+.
    A dostat čisté ko v ženské divizi, to se taky moc nevidí.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BUTTERFLY: Hele tri prohry za sebou jsou asi na diskuzi s promoterem ne? V UFC vetsinou automaticky letis.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Zrovna poslouchám Petra Kareše na FB. Já z něj mám tak nějak blbej pocit. Říká, aby na sebe lidi nebyli hnusý takovym způsobem, že mi z toho mrazilo a veřejně řekl o Sandře Maškové, že jestli znova prohraje, tak si budou muset promluvit - tohle by se asi zápasníkům dělat nemělo
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Heh. Vtipné. URL už to proflákla, ale oficiální oznámení ještě neproběhlo, takže lokace pořád TBA :) Z toho bych měl jako programátor velkou radost...
    MASTA
    MASTA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam