• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: to je sice fakt, ale amíkovi zaplatí letenku do Evropy a on si tu udělá dovolenou (nižší náklady na pobyt než v USA). Už dopředu počítá s tím, že nic nedostane, ale holt si přijel jen pro výhru. Není to tak trochu výhoda bohatých ?
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: To je jeste dobry, v thaiboxu i k1 je bezny, ze zadny zapas zadny penize... “ferova vec”. Btw diky nakymu dobrakovi za ten minus :)) nevim za co ale dik
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KEIKIN: To záleží na hodně dalších okolnostech. Třeba v UFC to taky často může znamenat, že když zápas odpískáš, dostaneš jen půlku peněz (show money), ale už ne svůj bonus za výhru... a to je dost klíčové.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: nj, ale možná díky tomu prohrál. jakože jasný, zápas chtěl, ale ... za mně je lepší zrušit zápas než riskovat připsaný mínus bod do sharedogu.
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: Protoze Ondrej :) podle me mu namluvili ze to stejne da, ze frajer nepripraven..nicmene ja to chapu, bojovnik za sebou ma tezkou pripravu a v den zapasu o to nechces prijit, tri mesice zivota uplne k hovnu jinak. Btw Rimbon taky nenavazil o 3 kila a musel to vyschazovat.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: jo takhle, ale potom je Meloun hlupák. Dyť ten Kimball o 3 kg nenavážil a on souhlasil ? Sám má problém se shazováním, něco si vytrpěl a soupeře se na to vy....l.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Já bych na něj peníze možná dal, ale záleželo by na kursu :) Jakože bych to viděl třeba 60/40 Jirka, rozhodně ne blowout.

Jinak funny trivia time: Jestlipak víte, kdo je v tuhle chvíli na FightMatrix světovou jedničkou v polotěžké váze? Předpokládám, že to jméno nikdo netipne (ono to má dost veselých okolností okolo...)

KEIKIN: Liší se organizace od organizace. Obecně v UFC je to tak, že odevzdává nějaké procento platu (20 nebo 30 podle toho o kolik přestřelil), což se nějak dělí mezi komisi a soupeře. Soupeř ale musí se zápasem nad limit souhlasit (a UFC opravdu nevidí rádo, když to někdo odmítne a dává jim to pak pěkně sežrat). O tom že by bylo nějaké "nad tohle už to nejde" nevím. V regionálkách už jsem viděl i lidi co to nedali třeba o celou jednu váhovku nad a stejně se bojovalo.
    MASTA
    MASTA --- ---
    MASTA: Jednaj s Vemolou, ale neni vubec jasny, ze se domluvej. Pudilova je pry potvrzena.
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: Kazda organizace muze mit svoje pravidla. V XFN pokud neni titulac tak muzes mit pul kila pres. Pokud je to vic musis schodit. Pokud neschodis souper muze souhlasit se zapasem ale prijdes o cast vyplaty, kterou dostane souper. Pokud souper nesouhlasi tak zapas neni.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Hale Prochazkovi davaj mrdky soupere a doufaj ze se Crocop uzdravi. Ceskej fanousek sice nadava na Vemolu a ze Denisa jednicka bla bla, ale ja bych na nej teda ve vzajemnym zapase penize nedal. Je to vtipnej paradox.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Pánové, prosím mohl by mi někdo vysvětlit jaká jsou pravidla, pokud zápasník nenaváží ? Vím, že nedostane zaplaceno, ale přece musí být nějaký limit, kolik může mít nad váhu povolenou ne ?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMMIE: Tak je to Emanuel Newton, bývalý šampion polotíhy v Bellatoru. Což z hlediska známosti jména není špatné a je to pořád světová #66 (na volném trhu asi těžko sehnat někoho vhodnějšího), ale na druhou stranu - bilance 1-6 v posledních sedmi, 1-4 od odchodu z Bellatoru se třemi porážkami v řadě v Rusku a letos ani jeden zápas. A s tím techničtější nevím. Newtona jsem měl dost rád, ale měl vždycky specificky awkward styl.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    GEG: Jestli se v zákulisí řeší někdo z ČR, to nevím, ale celkové obsazení lidmi ze zahraničí se ještě vůbec netuší - turnaje únor/březen má UFC zatím ještě všechny prakticky úplně prázdné a bookovat je bude nejspíš v prosinci nebo začátkem ledna.
    GEG
    GEG --- ---
    MASTA: Tuší se kdo tam bude?
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    MASTA: A od 7. Prosince lístky na ticketpro
    MASTA
    MASTA --- ---
    UFC Prague, ofiko oznameno ;)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    CAIDEL: tyvole, na Bobbu Sappu nesahat, to byl epic comeback:))) uprimne jsem z nej mel radost, ze to tentokrat nepolozil a nejakym komickym zpusobem to dokazal uvalet.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMMIE: Uvidíme. Donedávna byl nejvysmívanější fight Kimbo vs. DaDa 5000 z Bellatoru. Letos ho velmi hravě trumfnula epická záležitost Bob Sapp vs. Osunaarashi z Rizinu... no a tohle bude mít rozhodně potenciál je překonat :)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    KEIKIN: lol, vzdyt obema dojde dech nez vylezou schody do klece
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    LUCIEN: je to rychle no...na druhou stranu byla hned v pondělí po zápase na tréninku
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Koukam, ze zrovna ohlasili Sandru na XFN 27.12. proti Chabbi. Prijde mi to po tom vypinaku nejaky ukvapeny...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam