• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: No, v téhle fázi je maličko lepší než jsem čekal, ale fáááákt slušně je zase IMO trochu přestřel :)

Jako Yan vs. Dodson je rozhodně víc vysokoprofilový fight než bych tu čekal a s main eventem Santos vs. Blachowicz taky celkem příjemně překvapili (ale spíš konkrétním obsazením, než hypoetickou kvalitou) a Lucka má soupeřku skoro až moc dobrou, ale zbytek už je klasika: Rusko vs. něco (tzn. velmi dobří, ale velmi neznámí ruští borci vs. někdo).
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Ta přažská karta začíná vypadat faaaaakt slušně :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    DETAYL: Petr Yan vs. John Dodson is set for Feb. 23 in Prague, sources say. Yan has also recently signed new four-fight contract with the UFC
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ale tak, sranda musi bejt, exotika sem taky patri :) a G. Garcia neni vtip, ale je hodne legitimni. Vtip z jejich zapasu delali japonci, kdyz proti ni posilali vyslouzily zenjo zapasnice, ktery sou mimochodem taky docela brutal, ale jinym zpusobem :)
    LOGO
    LOGO --- ---
    KEIKIN: to jo, ale tady jste většinou znalci, a takovýhle sranda mače jsou jen výsměch tomu sportu. Něco jako Gabi Garcia, to může bavit snad jen Japonce a totální neznalce. Ale neber to jako útok vůči tvojí osobě. Jen jsem si tak zareagoval :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LOGO: je to MMA ne ? Netvrdím, že je to úžasný zápas, ale je to svým způsobem sranda.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Rockymu padaly trencle a byl poněkud na konci s dechem i silami :-))
    LOGO
    LOGO --- ---
    KEIKIN: tak jsem na to koukl a říkám si proč jsi to sek vůbec dal, dyť je to úplná komedie?
    LOGO
    LOGO --- ---
    KEIKIN: na tohle jsem nekoukal, většina zápasů Alexandru je o tom, že si lehne na oponenta a udusí ho svým špekem. Takže o ničem :b
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Alexandru SANDU Lungu vs Rocky BALBOA Brasov | Supertěžká váha +120kg MMA FULL FIGHT | Senegal 2016
    https://www.youtube.com/watch?v=QjZGj2-MTyk

KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CAIDEL: mně to přijde jako by byl z GRU gymu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CAIDEL: bleskovej titulek.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KEIKIN: I když upřímně... z článku vyplynulo že to má být nějaká ultragorila co je jí triko malý... já se blbostma okolo moc nezabýval, kliknul jsem rovnou na ten fight a pak jsem musel nějakou chvíli přemýšlet který z nich to má jako být - protože mi to na první pohled jako nějaká extravazba nepřišlo :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KEIKIN: Lepší :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CAIDEL: ale promo má jako profík.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Che, amatérská hodinka.

Jinak mě baví ty fonty čirou náhodou stejné jako používá UFC a všude nápisy "ultimate" :)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    KEIKIN: tvl ten ma kratsi ruce nez Artem Lobov
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Sedmnáctiletý ruský Hulk debutoval v MMA. V oktagonu předvedl divočinu a svého soupeře zničil, i když nemá moc zkušeností | REFRESHER.cz
    https://refresher.cz/...oktagonu-predvedl-divocinu-a-sveho-soupere-znicil-i-kdyz-nema-moc-zkusenosti
    fight je od 14:00 min.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    ROMMIE: Goddard tu urcite bude, toho mam potvrzenyho.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    me by zajimalo, o kolik je vetsi ta ONE klec, ale osobne me na to bavi koukat vic, kdyz maji vic mista na techniky, ale tam to dela i kamera dost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam