• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROBOTON: je brzo, muže se někdo zranit
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    KEIKIN: Tak to si jdu vsadit
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    KEIKIN:
    Végh Attila - Vémola Karlos 31.12.2019
    2.41 - 1.50
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROBOTON: nicméně vzájemný souboj česko-slovensko bude mít určitě koule a věřím že to vyprodá O2..Možná pak dostane Karlos to co MArpo nebo Rytmus.
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    KEIKIN: Já se těšim, až ho Attila sekne...aspoň bude držet chvíli hubu
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROBOTON: jak už to tak bývá většinou. Jen aby se KArlos nepřepočítal s propočty. Atilka ho porazí, Meloun s ním nechce a UFC o něj nemá zájem, takže bude spoléhat na kontakty Novotňáka, že mu někoho přivezou.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    RAVNOS: tak ještě před pár týdny Karlos velebil XFN a teď otočil. A taky nechápu proč chce piráta, když je to welterový král, leda money fight v domluvené váze třeba 80 Kg. Karlosovi také nepomáhá fakt, že mění váhovky.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    KEIKIN: je to len o tom, kto mu da viac bling, nie? ci sa hodi/nehodi je jedno, ludi do hal a k pay per view to tam pritiahne stejne... osobne mi nie je sympaticky ani jeden z promoterov (oktgn, xfn) .. akurat xfn som sledoval viac.. uvidime ako to dopadne, cas zmien, smelych planov a sem tam nejaka kudla do zad ! :-)

logicky mi karlosov postup dava zmysel, chce zapasit s najlepsimi, aby si zarobil a asi si nieco dokazal a nic sa na tom poli asi nehybalo tak sa sprajcol a cele to ohol. ake to bude mat nasledky uvidime.. co sa tyka roviny pravnej - nevidim do toho ale vyzera to tak ze to naozaj bola jednostranne vypovedana zmluva .. nedava zmysel aby mu v xfn neplatili :-)

no a eticka rovina, kazdy nech si spravi svoj nazor..

a mozno o tom viem len hovno :-)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Tak jsem se podíval na tu tiskovku Oktagonu a připadalo mi pocitově, že Karlos se k těm fighterům z Oktagonu moc nehodí. Přijde mi moc takový vážný a že to moc žere. Je to jen můj dojem.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    LUCIEN: jj, prý řeší nějakou menší americkou organizaci, loni měli první turnaj, četl jsem s nim teď nějaký rozhovor
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ROMMIE: Jaka organizace? Ona je nejaka nabidka?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    BIOBOID: Pesta v okragonu není a půjde tam jen kdyby mu neklapla ta americká organizace
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Jo, byl v oběti a na lidi to funguje. (Jako Babiš)
    Ale v rámci “konkurenčního boje” nutno uznat, že tohle byla loupež století. A teď si můžou směle organizovat Vemola-Végh, Vemola-Pešta, Pešta-Végh..... a Kinclovi ta odveta taky nedá spát (obětoval pro ni mnoho).....

MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Zajimavy ze vsichni Novotnaka chvali jak to poresili, ale kdyby XFN oznamilo mesic pred akci ze preplatili kozmu a ten rusi zapas s Piratem a jde do xfn, tak by ten shitstorm zboural republiku. Ale tak Ondra je chudak co mi vsichni ublizujou...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Nutno přiznat takhle s odstupem, že to byl od Novotného majstrštyk.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: Oktagon slízl smetanu, kterou vypustila XFN. Je čas přestat se okopávat lk :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CHEWBACCA: nezajímavý jo, ale mě zajímá výsledek, jestli Pirát zvládne to co říká :-))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LEON_KOWALSKI: nezajimavy. S Pumuklim to bude zajimavejsi :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    BIOBOID: CHEWBACCA: Díky pánové, podle toho už jsem si to dohledal.
    Tak na ten zápas jsem zvědavý :-))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: aspon vidis jak je to vnimani pokrouceny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam