• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    LOGO: tohle ale neni trener vs borec, to je profesional vs zamestnavatel a jednostrane zrusena smlouva. Takze delat se v tomhle pripade neco da a sem dost zvedavej, co na to rekne soud
    MASTA
    MASTA --- ---
    LOGO: A to je spravne?
    LOGO
    LOGO --- ---
    MASTA: a XFN je teď nasraný, že jim zdrhla slepice se zlatýma vejcema. Bůhví co se teď jede za zákulisní sračky.
    Njn, tak už to v tom fajterským prostředí bejvá, trenér si vypiplá borce a on mu pak zdrhne, trenér je nasranej, ale to je tak všechno co může dělat.. :b
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: Lidi ted taky veri ze mu XFN dluzi 2 mil za zapasy ;)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    MASTA: no zas nektery ty mlady sportovci vypadaj tak nejak uz moc krehce a slunickove, tem starej harcovnikum clovek veri, ze sou schopny neco poresit i mimo ring:))
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: no tak hlavne on to hraje na styl "dane resil manazer, ja jen zapasil a pak sel do vezeni,protoze me manazer ojebal" spis nerozumim tomu, ze se to tak uchytilo, kdyz to nema nic spolecnyho s realitou
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: Protoze jento lepsi story pro fanousky, zes okrad stat na danich nez ze si sklizel policka :)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    tohle jsou prvni odkazy ktery na kazdyho vyskoci v anglictine
    Report: Ex-UFC fighter Karlos Vemola sentenced to one year in jail for illegal cannabis farming - MMA Fighting
    https://www.mmafighting.com/...report-ex-ufc-fighter-karlos-vemola-sentenced-to-one-year-in-jail-for

MMA champion Karlos Vemola jailed for running suburban cannabis farms
    https://www.ibtimes.co.uk/mma-champion-karlos-vemola-jailed-running-suburban-cannabis-farms-1540987
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    proc se vubec v cechach jede ta story ze sedel za dane? Zadny anglicky clanek o danich jsem nenasel, vsude jen ze sedel za business s travou
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: V Cechach a hlavne v MMA to tak je, je to nekdy az absurdni, ale mlady kluci uz jsou prevazne sportovci, ja verim v lepsi casy ;)
    MASTA
    MASTA --- ---
    VESNACH: To s tim dealovanim se da dohledat na googlu, i kdyz se to Karlos snazil zahrat na to ze sedel za danovy uniky ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    VESNACH: kazdej poradnej fajtr ma temnou historii. :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Něco mi uteklo ? To jako Vemola pude s Princem ?
    Night of Warriors
    http://www.nightofwarriors.cz/
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    CHEWBACCA: tak masta vi urcite, karlos vi, ale nikomu se asi moc nechlubi, ze dyloval a mel s tim obstrukce a ten piselak je nevim co, kdo nebo od koho to ma :D kazdopadne dosah takovyhle picoviny je dost pochybnej. Na druhou stranu zasej do skvirky seminko a vyroste ti jedlicka :D treba uz si ho priste na hrad nepozvou, i kdyz by tam zapad s timhle resume o dost lip.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: me to prave prijde taky divny cely. A neresim jestli to info je pravda nebo ne, to mi je fuk.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Kdybych to psal ja, tak to nenapisu takhle debilne proti MMA. Toho kluka ale musel nekdo dobre zainformovat :)

Divim se ze vic nerozvedl tuhle pasaz:

“I když počty mu občas jdou, třeba kolik stojí deset deka trávy v Anglii? Nebo půl kila, když jdou kšefty. Práce na dveřích bývá barvitá a i naši kluci od dveří vědí své, jak jsem byl poučen :-)”
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    VESNACH: Masta? Karlos? Nebo ten pisalek :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Tak pokud videl Karlose poprve u Sipa tak by se mel jit zivit jako investigativni novinar, pac z googlu nasel informace, co vi par lidi v republice ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CYBERKOTLIK: nejdriv mi vysvetli vyznam tech smajliku na konci a pak budu reagovat :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    CHEWBACCA: lol, takze sis z toho vzal omacku o "nezaujatym divakovi" a to, ze tam uverejnuje jasny inside info o nezaplacenejch danich a dluzich te minulo jo?:))
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    CHEWBACCA: a fakt veris tomu, ze to je realnej clvoek, a kdyz uz to je realnej clovek, ze to psal on nebo ze to napsal jen tak? :) kdo vi.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    jak muzes Masta napsat ze to psal clovek kterej Vemolu zna, kdyz:

Karlos Vémola na mne poprvé shlédl z pořadu Karla Šípa Všechnopárty (Odvysilano 14.9.2018). Povídání Šípa s Vémolou bylo zajímavé a donutilo mne si najít pojmy MMA.

Byl jsem obohacen a vzdělán a na Vémolu jsem v pracovním tempu celkem rychle zapomněl.

Následně po několika měsících mi nejen bulvár, ale i rádoby seriózní servery natlačily na obrazovku notebooku nekonečnou soap operu o tom, jak správňák Vémola přestoupil kvůli údajně nevyplaceným honorářům do konkurenční cirkusové stáje

—————————
    Ten clovek se pred 5 mesici dozvedel kdo je Vemola a co znamena MMA. Pak ho to mesice nezajimalo jak pise, az do minulyho tejdne. A ten clovek Karlose zna ????

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam