• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    RAVNOS: bohužel pro Lucku...

Nezapomenutelný fail...
    "Kombinace, kombinace"
    "ne, já ji uškrtim"
    "Ne, kombinace musíš, kombinace!"
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    BIOBOID: myslis koitalne?:-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Tam asi bude trochu hlubší propojení.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    RAVNOS: já ho vůbec neznám, ale ačkoliv mi přijde, ze se celkove posouvá, mohlo by to být lepší. Už několik zápasu prohrála, a přitom ve vsech stačila mala změna...
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    ROMMIE: vymena trenera...
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    BUTTERFLY: ciste bez emocí vyhrála Carmouche, ve studiu nebyl nikdo kdo by to rozporoval a je to především kvůli tomu axe kicku, ze kterého dostala Carmouche takedown a už si to pohlidala. Je to skoda, takovýhle vítězství by Lucku posunulo. Možná by měla změnit kemp, nevím...serou me ty její kopy do vzduchu
    MASTA
    MASTA --- ---
    MITTRON: Videl jsem bodovaci listky, u dvou rozhodcich vyhrala druhy kolo, cili ji fakt stacilo trochu vic zabrat ve tretim a viditelne ho vyhrat a mela by to... jinak souhlas co pises.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BUTTERFLY: Hele podle me mohla klidne Lucka vyhrat, ale ve tretim kole dominovala 20 vterin z 5 minut, ale fakt je ze Carmouche krom pokusu o paku na nohu taky neudelala nic, ale byl tam takedown a naka kontrola. V tomhle me proste berou vic pravidla ONE, kde neboduji kola, ale zapas jako celek a hlavni kriterium je poskozeni soupere, pokusy (i nepovedeny) o ukonceni, agresivita.
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    MASTA: ve tretim vic? v prvni a v druhym jak by smet. potrebuje tvorit, ze sebe, nezavisle, msteni se nefunguje furt, ani vetsinou. carmu na to mozna i taktizovala. split by sedel vic, nicim carmu moc netrefila, ale tlacila a vysoukala se z vseho. carmu to dostala, za dva nejvyraznejsi momenty, doba byli v jeji prospech, hadam. kralici taktika (ustup) ufc opakovane moc nevadi. neni to poprve takle, ani naposled. melo by se vic hodnoti i treba drzeni stredu, at je o co bojovat a musi do sebe. ale to by uz bylo asi slozity.

Boucek tragicky, neprekladal, totalne si vymyslel, menil vyznamy, zbytecne dramatizoval.
    Publikum mohlo na zacatku o neco vic podporit polaky (Blahui) a rusaky (Yan), celkove ale fajn.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    MASTA: Toho jsem si taky všímal. Ale přesto jsem si říkal, že podle nových pravidel se víc přihlíží na to, co zápasník natrefuje, jak je agresivní a jaké škody způsobí a z toho mi Lucie vypadla o něco lépe. Aspoň od pohledu v hale. Liz tam měla zase ty takedowny, což jsem si říkal, že asi nebude mít až takovou váhu, což jsem se nakonec spletl. Upřímně po vyhlášení jsem si nebyl jistý, jestli se jede podle nových, nebo starých pravidel.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    A mě strašně nasralo, že půlku nástupu, na který jsem se těšil snad nejvíc, tam ve studiu měli potřebu dokecávat nějaký zbytečný sračky.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BUTTERFLY: Lucka si to podelala sama, stacilo ve tretim kole fakt do toho trochu vic slapnout a bylo to jeji. Ale kdyz jako postojar netrefis 70 uderu z 80 za zapas, tak to je pak tezky.

Lucka je rvac, kdyz po ni buchta jde a dostane ji do uzkych tak je skvela, to samy i na zemi, jak byla pod tlakem, tak bouchala skvele, ale jakmile ma neco sama vymyslet, tak je totalne bezradna. Me jako trenera postoje z toho bolely oci, behani podel pletiva, kopy bez jakykoliv pripravy a smyslu, udery do prazdna... ten potencial je tam obrovskej ale asi tusime, kde to vrzne.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BUTTERFLY: Jakkoli nemám s výhrou Liz větší problém, tak 30:27 je kravina, druhé bylo Lucky.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Tak jsem se právě vrátil z UFC. Rozhodnutí o Lucky zápase byl obrovský šok a ledová sprcha. V tu chvíli to byly šílené emoce. Asi jsem ochotný uznat, že to bylo fér rozhodnutí, jen jsem zatím nikde nenašel odpověď, za co to Liz dostala. Všude se píše, za to co Lucie nedostala, ale tohle jsem se vážně zatím nedověděl. Pustím si to ještě v TV, třeba to uvidím jinak, ale na místě jsem byl přesvědčený o její výhře. A jeden sudí za 30:27, to mi přijde jako úlet.

No a názory, že fanoušci udělali ostudu? Ať se na mě nikdo nezlobí, ty emoce tam byly obrovské a kdo si myslí, že po rozhodnutí si všichni jen povzdychnou, uznale pokývou hlavou a decentně zatleskají... to je asi jako udržet tsunami koštětem. Navíc to bučení rozhodně nebylo mířené na Liz, ale na sudí. Ale pro někoho jsou kvůli tomu lidi opět idioti.

Celkově to za mě žádná extra podívaná nebyla, až na pár momentů. Rozhodčí mohli taky xkrát zápas postavit a udělat to zajímavější. Výkon večera za mě naprosto jednoznačně Bruce Buffer, ten byl dokonalej. A atmosféra při zápase Pudilové. Už jen za tohle to stálo.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Moc pěkně Santos.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ... ono teda obecně, dost mě baví, jak v tom plejáda střídajících se hostů vesele plave - u těch posledních fightů už to docela jde, ale v předzápasech bylo jasné, že většina z nich nemá ani tušení co jsou ti borci vlastně zač (čemuž se až tak nedivím, to chce fakt věnovat nějaký čas scoutingu, z hlavy o tak noname jménech nikdo mít přehled nemůže, ale taky je jasné, že si tu přípravu nikdo pořádně nedělal) a zkouší tam pořád dokola házet hláškama jako „komplexní bojovník“ a tak podobně :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CAIDEL: treba ted u Struva si to proste UPLNE CELY VYMYSLEL
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    EVILMIND: Uááárgh. Že domrví takový ty běžný pozápasový řeči, to ještě nějak rozchodím, ale že totál dokurvil i překlad Struveho loučení s kariérou... éééch.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ja teda moc nepochopil ty vysoky kopy celej zapas, a uplne nulovy ruce.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    EVILMIND: A párkrát dokonce už i úplně opačně :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Já v tom viděl do budoucna spíš poměrně dost slibných věcí - a celkově jsem byl s výkonem mile překvapen. Proti rozhodnutí nic nenamítám. Mohlo to dopadnout i na druhou stranu nebo remízově, ale tak to v UFC chodí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam