• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ROMMIE: Hlavně kdo má furt měnit lampy....
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MITTRON: no jen any ji Erdelyi nechtěl ukousnout ucho, kdyby mu řekla cus
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    aha, zajimavy, no ted uz lucka asi vyrostla, dost, aby mohla vic vlastni cestou, s buchtama do sveta (a zpet).
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    tady je všechno :-)
    Na vlastní oči - Město strachu
    https://www.youtube.com/watch?v=RJPhHSyxwKU
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    BIOBOID: Pudilová started training MMA when she was 16 years old. She worked with her coach, Ladislav Erdélyi, to achieve her goal of fighting in the UFC
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Mě tak napadá, ví někdo, jak se tam Lucka vzala? Kdo to je? Co dělala za sport? Ji tam dovedli rodiče nebo jakej je její příběh?
    GEG
    GEG --- ---
    MASTA: Tomu verim, viz story nad mym prispevkem. Taky sem si o nem neco cetl a trochu me desi ze takovej clovek se pohybuje v profi sportu, natoz jalo trener...
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    DETAYL: jojo, studio mi prislo ve stylu hlavne tam narvat co nejvic fighteru a dej se vule bozi. Ti se pak predhaneli v tom, kdo koho z te karty kde potkal. Jakoze ja chapu, ze je fajn, za jste ho videli na kempu v Thajsku, ale tak o nem neco reknete a ne, ze je to mladej dynamickej zapasnik s budoucnosti, to umim taky:))
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Já se díval v TV a komentář ve studiu byla celkem tragédie. Chapu, ze pozváni hosté jsou fighteri, ale hodilo by se aspoň používat jména místo národnosti když hodnotí zapas... bylo to same polak sem, Američanka tam...

Překvapila me taky neznalost Struveho situace se srdcem, kdy kvůli toho už jednou malém skončil s mma. Když teď asi konci, protože jeho srdce úplně neni 100% a oni si to “heart” přeloží jako ze už to nemá v sobě.

Taky ty medailonky před zápasem strihal kdo? To byla špatná práce.

Ale jinak skvele, ze je UFC tady bylo a snad zase za par let bude.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jo, jaká byla vlastně atmosféra? Ruchové mikráky toho moc nezabíraly a publikum vypadalo v TV většinu večera relativně vlažné (nějaký hluk byl podle videa samozřejmě až na Lucku a dva hlavní fighty, ale i tam se nakonec nejvíc prosadilo to extra bučení na Liz po vyhlášení).

Já jen že teď shodou okolností koukám taky na včerejší turnaj Bellatoru v Irsku - a startovka kvalitativně úplně o ničem, je to úplně normální regionální turnaj alá BAMMA, ale Bellator tam nasázel prakticky do všech zápasů domácí borce z SBG Ireland a to publikum, to je očividně dost jízda :) Celá hala zpívá nástupovky, chorály a halekání na pozadí jede jako kulisa vlastně nonstop... Je možný, že mají jen ruchové mikráky vytažené výš než UFC, ale přijde mi to takhle od stolu o pár tříd živější :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    FUTAS: Jojo. To mě vždycky na Příbramských turnajích bavilo. Přijde Erdélyi mladší a prohraje. Že trvalo osm proher v řadě, než jim došlo, že na to fakt nemá buňky, to je taková perlička navrch :)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Sedel jsem u klece. Lucka zaslouzene prohrala. O to vetsi skoda ze mohla realne zvitezit. Podle me dva hlavni faktory - neznalost pravidel a strategie z jejiho rohu. Nesmyslny kopy namisto toho, aby se napr sosutredila na praci na Karmush zrani, kdy po prvnim kole pod ni zustala kaluz krve.
    Smerem k UFC ostuda, ze se fanousci chovali tak nesportovne. Clenove atleticke komise na me nechapave koukali.
    Jinak celkem zajimavy sledovat organizaci eventu UFC zevnitr. Byli jsme prvni tri cesi co byli soucasti referee a judge crew. Vsichni k nam byli hrozne pratelsti a vse se nam snazili vysvetlit a ukazat.
    FUTAS
    FUTAS --- ---
    zase na druhou stranu jeho působení v mma ma i vtipnější stránky. třeba jeho zápasy. a ještě vtipnější byly zápasy jeho syna, který vypadal, jakože do klece chodí, protože si to tatínek přál. fightera s menším srdcem, než Erdelyi ml. jsem neviděl.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ROMMIE: Děsivý čtení mimochodem.
    Starkova mlátička. A kdoví co ještě.
    Tak timhle se u mě obraz mění dost radikálně.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: myslis treba tohle?

V Příbrami se vykládá vtip: „Policista vyhozený ze služby si přijde ke Starkovi pro práci. Tak moment, opáčí Starka, já jsem tě potřeboval tam, u sebe tě nepotřebuju!“ Pravdivost tohoto rčení zažil na vlastní kůži učitel Milan Matějů. Před několika lety byl svědkem toho, jak Ladislav Erdelyi brutálně zmlátil hosta restaurace, který neudělal nic horšího, než že si zapálil cigaretu příliš blízko auta Starkovy dcery. „Přijeli policajti, ale ti si s Erdelyim jen popovídali a zase odjeli,“ vzpomíná Matějů. Jakmile strážci zákona zmizeli, násilník se pustil i do kantora, který stál opodál. Ten skončil s otřesem mozku a bez kusu ucha v nemocnici.

Samo napadení nebylo v Příbrami nijak výjimečné, jeho pokračování však ano. K učitelovu překvapení na něho podal Erdelyi trestní oznámení. „To byla síla. Obul jsem se do toho, aby se to dořešilo, jak má,“ říká Matějů. Reakce na sebe nedala dlouho čekat: manželku údajně sledovalo auto, později přišla také nabídka úplatku. Kantor přesto u soudu svědčil a díky němu skončil Erdelyi ve vězení. Matějů se z Příbrami raději odstěhoval. „Kam? Daleko, víc neřeknu.“
    MASTA
    MASTA --- ---
    GEG: Ano jsou spolu i v soukromi a kdo zna pana Erdelyiho tak vi ze nejde jen tak opustit... google pomuze kdyz tak..
    GEG
    GEG --- ---
    BIOBOID: jojo, taky mam pocit ze ji Erdelyi trenuje i v soukromi..., jako je to vubec bizarni dvojice dle par fotek co sem videl na jejim IG.

Zmena by ji urcite prospela, potencial ma, je videt ze se chce rvat, jen to chce asi zmenu v pristupu. Nevim kolik ji von jeste muze dat a posunout ji, spis ji to muze stat karieru v ufc.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    RAVNOS: bohužel pro Lucku...

Nezapomenutelný fail...
    "Kombinace, kombinace"
    "ne, já ji uškrtim"
    "Ne, kombinace musíš, kombinace!"
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    MASTA: jo druhy bylo jeji. lucka by mohla zaradit mozna vic lokte v postoji a kombinace, davala asi pozor na chyceni ale vypady byli moc atomicky, jedna dve baba de a krok zpet, kdyz carmu vyjela ranou, tak ji lucka utekla. celkem zvitezila asi zkusenost, carmu takticky vytezila z situaci o neco malo vic.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    BIOBOID: myslis koitalne?:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam