• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LUDO: me pobavil komentar nekde na fb k tomuhle "to je jak kdyz nahodne mackas tlacitka a doufas, ze ti neco projde" :D
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: vsak ja vim, ale spis mluvime oba o necem jinem, Caidel ma pravdu, lepsi pouzivat 30-27 a 28-29, neboli kdyby Lucka neudelala tu blbost a dotahla treti kolo, mela by split 1x 29-28 a 2x 28-29. Jestli takovyhle zapasy, ktery rozhodne jedna chyba (velka) v jednom kole nejsou vyrovnany, tak nevim co je vyrovnany:)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Klasická debata. Proboha, prostě neříkejte nic jako 3:0 když se bavíte o bodování MMA. Je to 30-27 a 2x 29-28. Unanimous. Z toho 3:0 je vždycky jenom zmatek (a amíci nic takového nikdy nikde nepíšou a nepoužívají).
    MASTA
    MASTA --- ---
    MASTA: Respektive mas pravdu kdyby Lucka vyhrala treti tak by to byl Split. Protoze jeden rozhodci ji nedal ani druhy kolo.
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: Hadas se s rozhodcim btw ;) a bylo to 3:0 a kdyby vyhrala treti kolo bylo by to zase 3:0 ;) ... 3:0 znamena ze vsichni 3 rozhodci urcili Liz vitezkou, klidne to muze znamenat ze Lucka vyhrala druhy kolo ale porad by to bylo 3:0. Split znamena ze jeden rozhodci by to dal Lucce a dva proti.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    PODFUCK: 3:0 to nebylo, druhy mela Lucka. A vyrovnany bych rekl, ze to bylo v tom smyslu, ze ji chybel kousek aby to treti urvala pro sebe. Kdyby nedelala nesmyslnej kop a tim nedala sanci na takedown, tak imho stacilo trochu pritlacit a mela i treti a bylo by z toho treba split decision.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    PODFUCK: Bráno z pohledu kol, ne rozhodčích. 3:0 to měla jen u jednoho, což nechápu teda vůbec.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    BUTTERFLY: prohrala jednoznacne - 3:0. vyrovnany to moc nebylo, bohuzel. nevim jak to pusobilo z vetsi dalky, ale u klece to bylo celkem zrejmy. mne buceni nesportovni prijde, pokud to neni reakce na nesportovni chovani. 99,99 % lidi co bucelo by v zivote do ringu nebo klece nevlezlo, o to vic mi to pripada trapny.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    PODFUCK: k té ostudě a nesportovnímu chování si dovolím oponovat: jak už jsem psal, já byl mezi lidma - těžko tam hledat člověka, kdo by nevěřil, že Lucie nevyhrála. Bylo tam obří napětí a silné emoce. Tím spíš, že to byl vyrovnaný souboj, který z pohledu diváka vypadal 2:1 na straně Lucky. To, co se stalo po vyhlášení byl jen velký ventil emocí, které prostě musely ven. Samo UFC ten zápas vyhrotilo tím, že postavili na kartu jen jediného domácího zástupce, museli s tím počítat. Věřím, že kdyby Liz vyhrála jednoznačněji, publikum by se chovalo zcela jinak. Že tam lidi přijdou fandit svému zástupci, že se to vyhrotí a že to takhle skončí nepovažuji za nesportovní. To je prostě projev lidskosti dle mého. Ten skok mezi euforií z domělého vítězství a skutečné porážky způsobil své. Kdyby byli agresivní a poprali se, tak to bych bral jako nesportovní chování. A ostudu tam taky nevidím. Ostuda by byla, kdyby tam nikdo nepřišel. Ale stal se pravý opak.

PS: Naše partička nebučela - spíš jsme po vyhlášení koukali s otevřenou hubou bezeslov a to první, co jsme si říkali bylo, za co to ta Liz vlastně dostala. I tak jsem náramně cítil s lidma, co bučeli. Síla toho okamžiku se nedá popsat.

PS 2: bučení při nástupu - to opravdu není sportovní. Všichni tam zas tak uvědomělí nebyli, abych byl spravedlivý na obě strany.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ROMMIE: Hlavně kdo má furt měnit lampy....
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MITTRON: no jen any ji Erdelyi nechtěl ukousnout ucho, kdyby mu řekla cus
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    aha, zajimavy, no ted uz lucka asi vyrostla, dost, aby mohla vic vlastni cestou, s buchtama do sveta (a zpet).
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    tady je všechno :-)
    Na vlastní oči - Město strachu
    https://www.youtube.com/watch?v=RJPhHSyxwKU
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    BIOBOID: Pudilová started training MMA when she was 16 years old. She worked with her coach, Ladislav Erdélyi, to achieve her goal of fighting in the UFC
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Mě tak napadá, ví někdo, jak se tam Lucka vzala? Kdo to je? Co dělala za sport? Ji tam dovedli rodiče nebo jakej je její příběh?
    GEG
    GEG --- ---
    MASTA: Tomu verim, viz story nad mym prispevkem. Taky sem si o nem neco cetl a trochu me desi ze takovej clovek se pohybuje v profi sportu, natoz jalo trener...
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    DETAYL: jojo, studio mi prislo ve stylu hlavne tam narvat co nejvic fighteru a dej se vule bozi. Ti se pak predhaneli v tom, kdo koho z te karty kde potkal. Jakoze ja chapu, ze je fajn, za jste ho videli na kempu v Thajsku, ale tak o nem neco reknete a ne, ze je to mladej dynamickej zapasnik s budoucnosti, to umim taky:))
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Já se díval v TV a komentář ve studiu byla celkem tragédie. Chapu, ze pozváni hosté jsou fighteri, ale hodilo by se aspoň používat jména místo národnosti když hodnotí zapas... bylo to same polak sem, Američanka tam...

Překvapila me taky neznalost Struveho situace se srdcem, kdy kvůli toho už jednou malém skončil s mma. Když teď asi konci, protože jeho srdce úplně neni 100% a oni si to “heart” přeloží jako ze už to nemá v sobě.

Taky ty medailonky před zápasem strihal kdo? To byla špatná práce.

Ale jinak skvele, ze je UFC tady bylo a snad zase za par let bude.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jo, jaká byla vlastně atmosféra? Ruchové mikráky toho moc nezabíraly a publikum vypadalo v TV většinu večera relativně vlažné (nějaký hluk byl podle videa samozřejmě až na Lucku a dva hlavní fighty, ale i tam se nakonec nejvíc prosadilo to extra bučení na Liz po vyhlášení).

Já jen že teď shodou okolností koukám taky na včerejší turnaj Bellatoru v Irsku - a startovka kvalitativně úplně o ničem, je to úplně normální regionální turnaj alá BAMMA, ale Bellator tam nasázel prakticky do všech zápasů domácí borce z SBG Ireland a to publikum, to je očividně dost jízda :) Celá hala zpívá nástupovky, chorály a halekání na pozadí jede jako kulisa vlastně nonstop... Je možný, že mají jen ruchové mikráky vytažené výš než UFC, ale přijde mi to takhle od stolu o pár tříd živější :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam