• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    _A5_
    _A5_ --- ---
    CHEWBACCA: Nikdy bych neveril, ze takovej lightcontact/semicontact kickbox styl muze byt efektivni v mma:) Ale asi blbej souper. Mel to zkusit na zemi...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CHEWBACCA: no zas mně taková hra kočky s myší. Soupeř ukázal defacto jen kolínka.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CAIDEL:

Full Fight | Raymond Daniels - Bellator Birmingham
    http://www.youtube.com/watch?v=e3R8P1KoAqc
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Former UFC fighter Anthony Johnson was arrested in Boca Raton, FL this weekend and charged with domestic battery
    Former UFC fighter Anthony ‘Rumble’ Johnson charged with domestic battery - Bloody Elbow
    https://www.bloodyelbow.com/...c-fighter-rumble-johnson-charged-with-domestic-battery-mma-crime-news
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jeden finiš z víkendového Bellatoru:
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=24&v=kO4MqRiyJfM
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    ROMMIE: Odjel do Ameriky na šest týdnů, aby se připravoval na zápas, který chtěly vidět tisíce fanoušků. V polovině dubna se ale Patrik Kincl dozvěděl, že se duel s Machmudem Muradovem ruší, neboť organizace XFN nezaplatila Muradovovi slíbenou zálohu. „Byla to veliká rána,“ vysvětluje nyní Kincl, proč odmítl storno zápasu během kempu na Floridě komentovat. Poprvé se tak k situaci vyjádřil pro iSport Premium. Jaký je v současnosti jeho vztah k XFN, jak vidí její pád či co mu daly tréninky v Americe?

Patří mezi nejpopulárnější tuzemské MMA bojovníky. A to nejen díky svým zápasnickým kvalitám, ale i proto, že je známým vtipálkem. Když se ale Patrik Kincl dozvěděl, že se neuskuteční jeho souboj s Machmudem Muradovem, rozhodně mu nebylo do smíchu. „Dva dny jsem pak pořádně nespal, takže se mi i hůř trénovalo,“ prozrazuje nyní už ale opět v dobré náladě. Nicméně co bude dál, zatím přesně neví.

Během vaší přípravy ve Státech se ukázalo, že souboj s Muradovem nebude. V danou chvíli jste to nechtěl komentovat. Co na to říkáte teď, co to pro vás znamenalo?
    „Byla to velká rána. Na takhle dlouhý kemp jsem odlétal s vidinou zápasu, jinak bych se tam na šest týdnů asi ani nevydal. Lidi z XFNmě k souboji hodně přemlouvali, chtěl jsem jim pomoci, aby se znovu rozeběhli. Bylo mi garantováno, že ten zápas bude.“

Kdo se vám za to zaručoval?
    „Komunikoval jsem o tom jak s Petrem Karešem (promotér), tak s Honzou Brčákem (jeden z investorů XFN). Navíc když jsem byl v Americe, tak mě kontaktovali tamní manažeři ohledně turnaje PFL (Professional Fighters League), což bylo týden předtím, než Murdov oznámil, že zápas ruší. Psal jsem jak Karešovi, tak Brčákovi, jestli souboj bude, protože jsem dostal takhle zajímavou nabídku, tak jestli ji mám odmítnout. Na to mi oba odepsali, že zápas bude a počítají s ním.“

Můžete přiblížit nabídku od PFL?
    „Je to americká liga, která probíhá systémem turnajů. Na začátku je x zápasníků, člověk se tam přes vyřazovací boje dostává až do finále, kde je pak výhrou jeden milion dolarů (cca 23 milionů korun). Jednalo se o nabídku na čtyři zápasy během roku.“

Jste teď vlastně ještě součástí XFN?
    „Neřekl bych, že jsem členem XFN. Popravdě, vůbec teď nevím, jaká je má pozice. Jestli reálně ještě nějaké XFN vůbec existuje. Je to něco, co budu řešit v tomto týdnu.“

Dluží vám XFN?
    „Ano. A není to už jenom o penězích. Myslím si, že jsem se k nim zachoval velkoryse, mohl jsem odejít hned. Místo toho jsem se rozhodl jim pomoci, a oni se mnou pak naopak takhle vyběhnou. Takže rozhodně to není jen o penězích.“

A jak je to tedy s vaší důvěrou vůči této organizaci?
    „No, vzhledem k tomu, že mě ještě týden před tím, než Machmud odmítl zápas, ujišťovali o tom, že určitě bude, tak je asi jasné, jaká je má důvěra vůči této organizaci...“

To ano, ale myslím to spíše s ohledem na to, kdybyste od XFN dostal ještě nějakou nabídku. Budete nad tím uvažovat, nebo byste ji rovnou shodil ze stolu?
    „Momentálně nevím. Zajímá mě, co se děje, proč se tohle stalo a proč se ke mně takhle zachovali.“

Takže si teď od nich poslechnete nějaké vysvětlení.
    „Přesně tak, to je to co mě teď zajímá.“

Podle toho, co říkáte, tak ještě nevíte, kudy povedou vaše další kroky v kariéře.
    „Ne, nevím. Vrátil jsem se v pátek večer, takže se teprve rozkoukávám z jet lagu. A v Americe jsem se od toho rozhodl naprosto odstřihnout. Protože když to vyplavalo na povrch, tak mě to opravdu dost rozhodilo. Ohrozil jsem tím svou budoucnost. Dva dny jsem pak pořádně nespal, takže se mi i hůř trénovalo, proto jsem se rozhodl, že to nebudu vůbec řešit. Chystám se k tomu až v tomto týdnu.“

Jak vlastně hodnotíte situaci na scéně českého MMA? Myslím tím to, že se vyprofilovala jenom jedna silná organizace, kterou je OKTAGON MMA, zatímco XFN je na tom hůř a hůř.
    „Mně připadá vlastně nepochopitelné, že XFN po takhle velikém úspěchu, po vyprodané O2 areně, je náhle v takové krizi. Opravdu nedokážu tak obrovský pád pochopit. Že nastanou nějaké problémy, to se stane všude, v každé organizaci, v každé firmě, ale tohle... Nedovedu si představit, že by se z toho nedokázali nějak zvednout.“

I přesto, že jste do Spojených států odlétal s vidinou zápasu, ze kterého sešlo, tak toho času, stráveného na trénincích v American Top Teamu, asi nelitujete, že?
    „To rozhodně ne. Posunulo mě to o kus dál, nabral jsem cenné zkušenosti, které teď budu využívat ať v zápase, trénincích… Navíc jsem se rozhodl, že budu občas pořádat tréninkové semináře, kde se budu snažit zkušenosti předávat dál. Rozhodně to tedy nebyla ztráta času.“

V čem vás to jako zápasníka nejvíc obohatilo?
    „Cítím, že se posunulo moje takzvané zápasnické IQ. Naučil jsem se prát o něco chytřeji, využívat více svých silných stránek a pracovat nějak i na těch slabších. Veliký přínos je, že v té akademii mají opravdu skvělé podmínky. Je to obrovský gym, kde mají třicet čtyřicet top zápasníků.“

Na sociální sítě jste dával příspěvky, kde jste si dělal legraci, že jste nestíhal pláž za dne. Opravdu jste byl tak vytížen trénováním?
    „Na zasluněné pláži jsem byl asi třikrát, takže jsem opravdu víceméně opálený stejně, jako když jsem tam přijel. (směje se) A to jsem bydlel 150 metrů od pláže. Nicméně nějaké volné dny jsem měl, ale místo toho, abych se válel na pláži, tak jsem se jel podívat třeba do centra Miami.“
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: V amaterskem zapase by po par takovych uderech ukoncili zapas. Naprosta picovina a zbytecnej hazard.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    nemate nekdo placeny isport?
    Kincl o zrušeném zápase i další kariéře: XFN mi nedluží jen peníze | iSport.cz
    https://isport.blesk.cz/...01/kincl-o-zrusenem-zapase-i-dalsi-kariere-xfn-mi-nedluzi-jen-penize.html
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    CAIDEL: A v zásadě v naprostém rozporu se vším, co o tom ví současná věda, neurologie atd.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KEIKIN: zajimalo by me jak casto to trenujou. Tohle vyda za jeden hodne narocnej zapas co se uderu na hlavu tyce :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KEIKIN: Na tu hlavu úplná.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    for fun:
    Fenomenální boxer se vyhnul 10 úderům za 5 sekund. Internet ho přirovnává k Neovi z Matrixu | REFRESHER.cz
    https://refresher.cz/...nava-k-Neovi-z-Matrixu?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    Jonathan Haggerty vs. Sam-A Gaiyanghadao | ONE: Full Fight | Super Series Shocker | May 2019
    http://www.youtube.com/watch?v=6PfwH-IMk9c
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Mach na svym IG pise ze se zucastnil D.White contender a ze odmitl smlouvu s UFC, nacez poslal borcovi mailem prej smlouvu co mu neveril. Ani tak me nezajima to UFC jako to ze byl v DWC. Vime o tom neco vic?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    TOFI: XFN srdcař :-)) A jako odměnu podepsat Kincla a hned uspořádat zápas, před kterým jen tak tak utekl.
    TOFI
    TOFI --- ---
    RAVNOS: pro sport.cz asi ano
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    TOFI: a ozaj to bolo prekvapenie?
    TOFI
    TOFI --- ---
    Překvapení je na světě. Hvězda českého MMA přešla k rivalovi
    https://www.sport.cz/...9673-prekvapeni-je-na-svete-hvezda-ceskeho-mma-presla-k-rivalovi.html#hp-sez
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Prochazka chce hodne velky sousto :-)
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Jo XFN mu taky dluzi, evidentne mu dosla trpelivost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam