• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    METAK: lol, to si snad delaji prdel :D a samozrejme oktagon to sdilel na FB, to jsou komedianti
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    CHEWBACCA: ale tak klidne to sem davej, mas moje pozehnani ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    VESNACH: to co vime všichni to se sem nedava no :-) nabudku dostal i Mach ale zatím dal prednost domaci scene.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Sorry, ale musim to sem dat... :)

MASTA
    MASTA --- ---
    VESNACH: Stačila by ESTA podle mě, ale co k tomu říct :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    MASTA: vycestovat do zeme, ktera ma vizovou povinnost jen tak na pana s dopisem, se teda nezda bejt uplne efektivni strategie, to fakt ne :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    VESNACH: Mezi DWTCS a UFC bych tedy rovnítko rozhodně nedělal :) Jakkoli je to už relativně (jednu působivou výhru) blízko.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: to jako fakt? Omg
    MASTA
    MASTA --- ---
    VESNACH: Nepustili ho do letadla v amstru, protoze si myslel ze mu pro vstup do USA staci papir od UFC ze se na nej tesej.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    MASTA: nevim, spis ne? :) bude mit zapas s Rodrigem Ferreirou v Dana White´s Tuesday Night Contender Series. Napsal sem to jak hype, kdyz to tu nikdo neresil, ale drzet palce by to chtelo minimalne...ted tam nejak leti a zaseknul se na letisti, protoze ho nepustili do statu. Ten cernej plnovous s tim urcite nema co delat :D
    MASTA
    MASTA --- ---
    VESNACH: Neco mi uniklo?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Martinek v ufc...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Heh, tak já často referuju o různých kriminálních činech různých fighterů, ale někdo tak vysokoprofilový jako Khalidov a ještě navíc v ČR... mmm.... to tu ještě nebylo :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MASTA: zas tak blbě na tom Cruise není :-) dělá většinou bez dubla.
    Kdyby to bylo na 2x2 minuty asi bych vsadil spíš na něj, než na Biebra :-)
    LOGO
    LOGO --- ---
    MASTA: no já tomu věřím, že to zařízli že zákulisí, neboť pokud má nějakej společník v něčem prachy, ale pak do toho soustavně háže vidle, tak je buď na hlavu a nepotřebuje peníze, anebo mu to někdo zaplatil.
    MASTA
    MASTA --- ---
    LOGO: Skoda :)) uz to vidim, to slo pochopit i jinak. Jinak ano druhej spolecnik XFN polozil zamerne, proc, to nevime do ted, mohlo to byt i ze mu “nekdo” uhradil investici za to.
    LOGO
    LOGO --- ---
    MASTA: nikde jsem nepsal, že jsi byl společník. čti pořádně ale to je jedno :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    LOGO: Nekdo resil na fb ze jsem spolecnik XFN? :)) jsem slusne povysil teda, mozna proto uz facebook nemam. Ohledne Rittiga tuhle teorii jsem slysel a taky mi dava smysl. Slo spis o to ze Rittig zda se topi Karlosovi zapasy a muze za jeho odchod do Oktagonu a vzhledem k tomu jak XFN debilne hospodarilo, tak tohle stacilo aby to cely polozilo, druhou veci je ze se s tim asi dalo neco delat ale evidentne tam nebyl zajem ze strany jednoho spolecnika.
    LOGO
    LOGO --- ---
    MASTA: tys bejval insider v xfn. já mám takovou domněnku a to, jestli není v pádu XFN nějakým způsobem namočenej Rittig. Jak víme, je to kámoš s Novotným, atd atd. Samozřejmě by se už nezměnilo na ničem nic, ale já bych týto konspirační teorii i věřil, neboť jak Petr Mareš občas řešil na fb jak jakejsi společník ve firmě (XFN) furt háže do všeho vidle, atd. Tam bych viděl to Rittigovo možný angažmá.. co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam