• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: Kazdy uder hlavou je proti pravidlum, ale bylo to neumyslne a bojovalo se dal. Vtipny je ze sam Attila k tomu rekl ze prohral pravem a ze si tenhle uder ani nevybavuje.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    BIOBOID: hlavne ani nebyla umyslna, Vegh dal tu hlavu nad nej sam, tohle imho neni nic proti pravidlum, ale mozna nam tu nekdo poradi?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ROMMIE: Tak byl po tý hlavičce otřesenej, ale kdyby, dle mého, netrefil hlavou, tak trefí čistě tim pravym capákem a ko přišlo o pár vteřin dřív.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    METAK: lol, to si snad delaji prdel :D a samozrejme oktagon to sdilel na FB, to jsou komedianti
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    CHEWBACCA: ale tak klidne to sem davej, mas moje pozehnani ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    VESNACH: to co vime všichni to se sem nedava no :-) nabudku dostal i Mach ale zatím dal prednost domaci scene.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Sorry, ale musim to sem dat... :)

MASTA
    MASTA --- ---
    VESNACH: Stačila by ESTA podle mě, ale co k tomu říct :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    MASTA: vycestovat do zeme, ktera ma vizovou povinnost jen tak na pana s dopisem, se teda nezda bejt uplne efektivni strategie, to fakt ne :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    VESNACH: Mezi DWTCS a UFC bych tedy rovnítko rozhodně nedělal :) Jakkoli je to už relativně (jednu působivou výhru) blízko.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: to jako fakt? Omg
    MASTA
    MASTA --- ---
    VESNACH: Nepustili ho do letadla v amstru, protoze si myslel ze mu pro vstup do USA staci papir od UFC ze se na nej tesej.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    MASTA: nevim, spis ne? :) bude mit zapas s Rodrigem Ferreirou v Dana White´s Tuesday Night Contender Series. Napsal sem to jak hype, kdyz to tu nikdo neresil, ale drzet palce by to chtelo minimalne...ted tam nejak leti a zaseknul se na letisti, protoze ho nepustili do statu. Ten cernej plnovous s tim urcite nema co delat :D
    MASTA
    MASTA --- ---
    VESNACH: Neco mi uniklo?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Martinek v ufc...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Heh, tak já často referuju o různých kriminálních činech různých fighterů, ale někdo tak vysokoprofilový jako Khalidov a ještě navíc v ČR... mmm.... to tu ještě nebylo :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MASTA: zas tak blbě na tom Cruise není :-) dělá většinou bez dubla.
    Kdyby to bylo na 2x2 minuty asi bych vsadil spíš na něj, než na Biebra :-)
    LOGO
    LOGO --- ---
    MASTA: no já tomu věřím, že to zařízli že zákulisí, neboť pokud má nějakej společník v něčem prachy, ale pak do toho soustavně háže vidle, tak je buď na hlavu a nepotřebuje peníze, anebo mu to někdo zaplatil.
    MASTA
    MASTA --- ---
    LOGO: Skoda :)) uz to vidim, to slo pochopit i jinak. Jinak ano druhej spolecnik XFN polozil zamerne, proc, to nevime do ted, mohlo to byt i ze mu “nekdo” uhradil investici za to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam