• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    PPNEKK: me přišly některý zápasy fajn, hlavně dvorak a brichta
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Proč na to koukate když je to nuda?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    PODFUCK: myslím ze vyhrál jen jeden a to proto, ze si cech vykloubil rameno a navíc dostal ze spodního guardu cut
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Jeden by mel po trech poslednich kolech Oktagonu pocit, ze matchmaking je dost nevyvazeny. V tomto eventu take nevyhral ani jeden zahranicni zapasnik?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    BIOBOID: tyvole nojo, zangief je úplně presnej popis:)))

Jinak musím rict, ze jak na cesky mma nekoukam, tak se mi ta karta líbila. Brichta měl hezkej zapas, Dvorak i Muradov peknej výkon, ačkoliv ten Muradovuv soupeř nebyl nic moc. Pesta to vyřídil překvapivě s klidem, Vemola samozřejmě taky. Jestli mi na tom něco chybí, tak lepší soupeři a větší profesionalita. Kurva jestli to chce Novotny komentovat, tak at komentuje, ale at si najde někoho na organizaci a ne ze tam během přenosu bude řešit kdo si kde posunuje židle a kolik kde stojí lidi. Nebo at si alespoň vypne mikrofon, vzdyt je to komicky...
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Bylo na me? Jestli jo beru to, ale me nebavi 90% ceskyho MMA, sorry za nazor.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BIOBOID: to nebylo na tebe.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: Neee.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    uz i tady se rozjizdi klasicky cechacstvi? skoda
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    BIOBOID: tak on ho i postavil, ale trvalo asi pět vteřin, než byli zas dole :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Ono venku by ho stavěli, tady to s nim budou mít soupeři těžký.

Ale jeden “zangief” do prázdna byl :-)
    METAK
    METAK --- ---
    MASTA: jojo klasicky nejvetsi nuda nakonec,vtipny jak je tam 80% lidi totalne vysrana kdyz ma nastoupit a pak vidis kazdou minutou jak otacej a jeee to je nuda at neco dela,dyt na nem jenom lezi:DDD
    MASTA
    MASTA --- ---
    Ja to nevidel ale podle me Karlosuv zapas musel byt hodne zabavnej :) jako vzdy
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    PODFUCK: Trochu pozdě :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NAKASHI: no, myslim dostal za 3 kola jen jednu snad?

Neni nekde k videni ten UFC zapas s Carmontem, co prohral na submisi, bych se docela rad podival jak se to ma delat spravne? :)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Mate nekdo link na stream Oktagonu?
    LOGO
    LOGO --- ---
    CYBERKOTLIK: jasný, jsem lama. tak mu stejně přeju, aby dostal do držky :b
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    LOGO: no to by musel prohrat s cechem
    LOGO
    LOGO --- ---
    NAKASHI: já jsem přející, takže mu to přeju taky. aspoň by mu splasklo s těma jeho furt kecama jak je česká jednička
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    doufam, ze dostane bomby :))
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Tak co Vemola tenhle víkend? Dá to?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam