• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    NAKASHI: ano, ale ten formát už před tím taky někde byl. já myslel paralelu s DWCS
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    KEIKIN: tak Oktagon vyzva tohle uz defakto byla/je
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Btw, kdy je ten MArtínek, zítra ?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LA_PIOVRA: Jj jeden (bývalý nágl, který nepřizná ani to) hraje blbečka, že o ničem neví, a druhý hraje napůl blbečka a napůl ďáblova advokáta.
    A dobrý chucpe je, že se takhle Novotný paktuje s Rittigem a zároveň se veřejně vymezuje proti Babišovi a spol., protože etika, slušnost, morálka a tak, že jo...
    Ono je to dožene, dřív nebo pozdějc...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Měl bych celkem problém dostat je i do evropské TOP 10, o zbytku světa nebo světové TOP 3 radši ani nemluvě :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: já už čekám, kdy budou v telce dávát Novotného sérii uchazečů o smlouvu.
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: Ale delaj to dobre, to se neda uprit. Ale asi bych si to uzival vic, kdybych neznal to zakulisi a veci okolo.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: Tak O2 vyprodal i Leoš Mareš. Příběhová organizace je tak trochu na pomezí reality show a real MMA.
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: Na to ze jsou svetova trojka, tak se jim americke akvizice zatim ani neobtezujou navazit do limitu :))
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: sem si všiml, že Neruda je pohádkář. V rámci budování svého byznysu holt zaniká realita.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    CAIDEL: jezis tie su umele az to boli. ale tak to k tomu patri zejo.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KEIKIN: No, se mi zrovna zdá, že ty v ONE jsou umělé taky až za roh. Zvlášť ta jedna tam má takové kruté ďolíčky které se jí v některých záběrech tak podivně sežmoulají, že je znát, že je celá tvář v zásadě umělá :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    RAVNOS: slusny, az ze zpomalenyho zaberu bylo videt, co se vlastne stalo, predtim jsem vubec nechapal co dela... :-)
    MASTA
    MASTA --- ---
    RAVNOS: One FC je jinde ale podle Nerudy az za Oktagonem :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    RAVNOS: a mají tam hezčí holky než ty umělé bloncky v UFC :-))
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    ROMMIE: v poslednej dobe co sledujem One Championship a pride mi to ze to ma viac stavy..
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    jako ve spouste veci jsou to komedianti, Novotny mi fakt nesedi v zadny roli do ktery se cpe:

Komentator - ma tam spoustu trapnych pripominek, je neprofesionalni, pripada mi to jak komentar od obyc fanouska, neumi si pohlidat co je a neni slyset, takze tam slysis spoustu jeho organizacnich kydu

Uvadec - proste se snazi kopirovat Bruce Buffera, je to neautenticky, obzvlast uvadeni hlavniho zapasu, kdy doslovne preklada trademarkovy veci od Buffera a pak jen vymeni "It´s time" za "Jedeme bomby"... Nehlede na jeho tendence protahovat jmena do nekonecna, mam pocit ze "Inkvizitorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..." slysim jeste ted

Matchmaker - tady asi nebudu tak kritickej, sice sem vozi prevazne plivy, ale co ma rikat no, tezko chtit aby to priznaval ze to jsou borci za zenitem, jen by alespon mohl byt skromnejsi a nedelat z kazdeho brazilce pomalu Andersona Silvu...

Ale co, budme radi ze tu neco mame, vzdycky je tu UFC :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    BIOBOID: hele, ja myslim, ze ten pan patri na nejblizsi lucernu nebo k nejblizsi zdi, ale jen jsem se podivoval nad komunikatem "je v pohode a vlastne o nem nic nevim":)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LA_PIOVRA: Takhle to bagatelizoval Novotný. Ještě takovýto “víte co, kdekdo tady chodí k soudům, já o tom nic nevim, mě to nezajímá, co vím, že mu nic nebylo prokázáno a vždycky dodržel slovo....”
    Ještě rok dva a bude z něj v médiích shaolinský mnich.

Můžeme si taky říkat, že Ivo v tom nemá své peníze, že ho to prostě jen baví a je to brutální odborník v oboru, proto ho mají kluci pořád po své pravici. Že...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LA_PIOVRA: Pořád kokotský (minimálně pro mě, když se bavíme o figurce typu Rittiga), ale rozumím kam míříš :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    CAIDEL: treba tak, ze jako s obchodnim partnerem s nim ma ty nejlepsi zkusenosti a ze vi, ze byl trestne stihan a obvinovan z ledasceho, ale ze byl nasledne soudem pravomocne ocisten?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam