• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    MASTA
    MASTA --- ---
    MERCUTI0: Mighty Mouse to je jinej MMA koncert, to by me snad i bavilo sledovat pravidelne :)
    MERCUTI0
    MERCUTI0 --- ---
    inak porave sa streamuje ONE FC : Dawn of heroes, DJ a Alvarez included :)

[Live in HD] ONE Championship: DAWN OF HEROES
    https://www.youtube.com/watch?v=TdJch21lhWc

TIGRE
    TIGRE --- ---
    Boj v kleci za miliony láká vlivné figury českého podnikatelského světa. Také lobbistu Rittiga | Noviny | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/...-podnikatelskeho-sveta-take-lobbistu-rittiga.A190801_212056_ln_noviny_form
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    N_I: vzdycky je to hlavne o tom kdo je naproti tomu psychologovi. Pokud se dobrej psycholog pozna ze spasi kazdyho a nikoho nezesere. Pak mi takovyho ukaz.

Masta:
    MASTA
    MASTA --- ---
    Ksw Londyn, One fc chysta turnaj v USA, bude mit Oktagon honicku udrzet pozici svetovy trojky

KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    JESU_SS: :-))) nízkonákladovkou :-))
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    KEIKIN: po zkušenostech s Legierskim a Siwym si teď bude oktagon zvát asi spíš brazilce
    MASTA
    MASTA --- ---
    N_I: Muze byt, ja byl na nekolika jeho seminarich a dost mi to pomohlo.
    N_I
    N_I --- ---
    MASTA:OT Marian Jelínek je pouze velký jméno a už několik let není dobrým psychologem, co vím kupu lidí naopak rozesral. Nevím zdali, kdy vůbec byl ,top psychologem.
    MASTA
    MASTA --- ---
    GEG: Andre spolupracuje s Marianem Jelinkem a to je top psycholog. Nevim jestli pracoval s Martinkem, ale jestli jo moc to nepomohlo. Problem je ze prace s psychologem je systematicka vec jako treninky, spousta kluku mysli ze daj jedno sezeni a maj to hotovy. To bohuzel moc nefunguje.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: hm, to mas možná pravdu, vždycky jsem zastával ze si tím hlavně člověk musí projít, tohle me nenapadlo
    MASTA
    MASTA --- ---
    GEG: Nekde to tak je ALE treba chodi, ja to nevim, jen mi z toho co psal prislo, ze se tomu nevenuje.
    GEG
    GEG --- ---
    MASTA: Mel sem z to ze jistej mentalni koucing je od jistyho “levelu” uz tak nejak samozrejmosti. Nebo na to Reinders kasle s tim ze to zmaknou sami?
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: Sehnat si pred tim psychologa misto kondicniho trenera?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: na druhou stranu co měl dělat? Nevzit to? Jak tyhle zkušenosti získá? Jasne, muzou mu do Prahy přivézt nějaký lepší kluky, ale tohle je stejně strasne specifická záležitost...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: mně přijde takový až moc hodný. :-)
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: Ja nerikam ze je v prdeli :) v prdeli je ten pristup podle me. Martinek je dric, kdyz to srovna v hlave tak myslim ze ma sanci to nekam dotahnout.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: tak na druhou stranu ho samotného to posune a ve své váhovce se dycky "uživí". Ono by stačilo poslat do Oktagonu béčkové polské bojovníky a málokterý Čech by pak držel pás.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Jako trener na to muzu rict akorat ze nechapu co cekal. Je to velky zapas pred Dana Whitem, moznost smlouvy. Pokud tohle psychicky neda, co by delal v UFC pak kdyby se tam dostal? Me prijde strasna kopa ceskych bojovniku v tomhle nesoudna, porazej tady par Jardu z lokalnich soutezi a maj pocit ze uz maj “hotovo”, hotovy fajtri co pak zacinaj trenovat jako Klicko, Joshua a Mc Gregor, ladej presny drahy pohybu, foukaj do balonku aby zvetsili objem plic, trenujou kondici napojeny na milion pristroju, vsechno maj zmereny. AKORAT nikdo z nich neni Joshua co vyhral Olympiadu, misto aby pokorne dreli na technice boje, kterou tady vsichni zaostavame, tak vymyslime zkratky ktery fungujou trem lidem na svete. Kazdej musi bejt profik maj trenery na kazdy uprdnuti a pak prijde kluk z favely, co se od mala pere o zivot na ulici a dostanou na picu. Ze Novotnak vyrvava v telce ze tohle je “svetove” mma jeste neznamena ze je to pravda. Mam s tim osobni zkusenost se svym sverencem, kterymu starej trener co mu byl ochotnej rict i neprijemny veci nestacil a sel trenovat s profikama a od ty doby nevyhral zapas.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Martinek po prohre.

„Bohužel se mi to nepovedlo, ale doufám, že se to brzo povede někomu jinému, ať už z české nebo slovenské scény. Chtěl jsem udělat dobrý zápas. Tak moc jsem ho chtěl sníst, až jsem sežral sám sebe. Psychicky jsem ten zápas absolutně neustál. Už dva tři dny před zápasem, jak jsme přiletěli, jsem to nebyl já. Byl jsem mimo ze stresu. Bylo to pro mě úplně něco nového. Já jsem takhle venku nezápasil v Americe s posunama. Všechno je to jiné. Já jsem to absolutně neustál v hlavě.

Je to samozřejmě obrovská zkušenost, ale pro mě i zklamání. Myslel jsem si, že jsem psychicky silnější. Bohužel, co si z toho můžu vzít? Minimálně to, že už nikdy v životě nebudu tak ve stresu, jako jsem byl teď ty poslední 3 dny. Teploty, úzkosti, byl jsem úplně zataženej, jak hovado…

Tu nabídku jsem vlastně dostal a vůbec jsem nepřemýšlel, jestli jo nebo ne. Řekl jsem jdu. Zápasil jsem po roce. Do přípravy jsem dal všechno, trénoval jsem jak blázen. Prohra mi nevadí, já jsem v životě prohrál milionkrát. Vadí mi prohra kvůli nám všem a vadí mi to, jakým způsobem jsem prohrál. Nemohl jsem zúročit to, na co jsem se připravoval. V tom je ten sport bohužel krásný, ale i pěkná kurva.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Tak. Pro řadu borců z asie, konkrétně z těch zemí jako je Singapur, Malajsie, Thajsko, Indonésie apod. (z kterých vlastně UFC nemá ani jednoho bijce když tak nad tím přemýšlím :)) by UFC bylo vlastně přestupem do totální obskurity. Tady jsi hvězda jejíž zápasy se přenáší na TV kanálech v celém regionu a TV dostupnost je někde dost přes miliardu a místo toho můžeš přestoupit do UFC, kde o tobě nikdo nikdy neslyšel a budou na tebe čumět jen amíci :)

Tak jak je v USA UFC synonymem pro MMA, je ONE stejným synonymem pro MMA v dost jiných zemích světa.

Jsou i jisté metriky podle kterých je ONE světová organizace #1 (což si tedy pro pořádek nemyslím, protože kvalitativně jsou v MMA zatím o dvě ligy níž než UFC, ale určité komerčně/marketingové metriky jsou tam hodně zajímavé a slibné zvlášť do budoucna) :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam