• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Muj tip je Romero, Pettis a DC

Romero protoze proste s kazdym rokem mladne a brzo se dostane do nejlepsich let, Pettis protoze si myslim ze Diazovi ukope nohy a DC protoze jsem v tom prvnim zapase nevidel co by mu Stipe udelal, jen necekam KO, ale vetsi wrestelfuck

Ale ja jsem jen obycejny casual :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ROBOTON: ja fandim DC a pak sem zvedavej estli zkurka Diaz rozda naky facaky :)
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    BOBESH: tentokráte tam neni žádná jistota, ale tipnu Stipeho, Romera a Diaze...ale taky to může dopadnout úplně jinak...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    chlapi tak jaka? naky predikce? :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---

South African cagefighter pretends to shoot opponent after EFC 81 knockout - Business Insider
    https://www.businessinsider.com/...lid=IwAR0gFazTRIC-qUR0LAg6GVyY7r37KS55a7XYZmIZrMOP0M26QOSoJuso0tk

slusna pecka
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Muradov je nejlepší na světě, napsal Mayweather. Výrok zaujal i v UFC | iSport.cz
    https://isport.blesk.cz/.../muradov-je-nejlepsi-na-svete-napsal-mayweather-vyrok-zaujal-i-v-ufc.html
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    V KO magazinu na youtube (odkaz sem davat nebudu) peknej rozhovor s Karlosem, zvlast ta cast o motylech. To jsem byl docela prekvapenej. (Od pana Palusky stokrat zminovanyho se prosim odprostit)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    V Česku vznikla organizace I AM FIGHTER a jejím promotérem je bývalý boxer Ondřej Pála. |Fights.cz
    https://www.fights.cz/...ganizace-i-am-fighter-a-jejim-promoterem-je-byvaly-boxer-ondrej-pala-331919
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    DETAYL: “currrently on steroids as well” :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: nevim:)
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Tak proc neprileteli v unoru? :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BIOBOID: vidis jak hned vsichni soudej.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MMA Junkie píše o turnaji OKTAGON 13

Server MMA Junkie, který je společně s MMA Fighting asi nejpoužívanějším zdrojem informací ze světa MMA, si všiml proběhnuvšího turnaje OKTAGON 13.

Autor článku vyzdvihl fanouškovskou kulisu i atraktivní zápasy, ve kterých se objevil nejeden UFC veterán. Turnaje, jako byl tento, prý dokazují, že se MMA ve střední Evropě těší dobrému zdraví.

Pokud by se podobný event v Čechách pokusilo uskutečnit UFC nebo Bellator, tak by prý tým MMA Junkie neváhal a hned by sedl na letadlo.

Organizace OKTAGON MMA si tak připsala další dílčí úspěch, protože jejich aktivit si už začínají všímat i světová média.

#P
    METAK
    METAK --- ---
    BURDIC: David uz je celkem dlouhou dobu v klidu ale ty jeho brachove sou hrozny hovada
    METAK
    METAK --- ---
    TIGRE: joo bydli tam s Jurackem a Mikulaskem,celkem dobra particka:DD
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Já ho občas potkávám v Aréně, ale nikdy jsem s nim nemluvil
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Ja Hoška střídavě potkávám na Letný. Jednou nateklýho, podruhý splasklýho. Měl jsem za to, že ta jejich rodinná tragédie taky proběhla na sedmičce, ale asi mi měkne mozek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam