• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    WOJTYLA: to bude tim, ze te jeste nikdo nevypnul na bradu:)) tipuju ze se jeste probira
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    WOJTYLA: to mě vůbec nepřekvapilo, spíš bych koukal, kdyby se zachoval sportovně, proto jsem fandil Attilovi.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    co teda necháopu že Vemola je dost velkej chlap na to aby delal machry před zapasem a v přípravě, ale neni dost velkej chlap na to aby zustal po zapase na rozhovor a postavil se prohře čelem? Tim mě teda zklamal hodně
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    JANDOS: taky jsem to nechápal, ale nejspíš to takhle padlo kvůli objemu sázek na Karlose
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Jinak sem nechapal ty kurzy jeste vcera na fortune na atilu 3.5 karlos 1.3 wtf
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CHEWBACCA: sem si rikal,ze tam je mozna 20k, ale jak na naky nedelni msi :D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Přeju to Atilovi (jak nemám nic proti Karlosovi).
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Tak už nic :D
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Řekl bych ze měl jit po takedownu, ale on se i snažil, jen byl Attila vybornej na nohou a k tomu krasne trefoval
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Co? :-O
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Co blbnul sakra...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a je to!
    MASTA
    MASTA --- ---
    A dalsi, co si hral na kickboxera :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tykráááávo!!!!
    FLEGMA
    FLEGMA --- ---
    tvl Karlos down, necekal jsem
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Je někde online přenos zdarma?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Jinak mám Z vegha pocit ze se nemotivoval a dneska to urve on, vypadá ze má formu jako léta ne.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    WOJTYLA: ze se nám vrací komunisti a ze jsou komunisti svine a ze zdraví maminku. Trochu WTF moment.
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: Neulovi, prodlouzil v Oktagonu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Co to tam ted Ondrej rikal ”omlouvam se ze vas rusim pred zapasem stoleti....” ale pak tomu nebylo rozumnet na lice streamu protoze tam bezel sestrih predchozich zapasu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam