• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Vemola dává vyjádření na tiskovce
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    WOJTYLA: ano je to amater, ale to i stafek a ta rana co mu pristala ho rozhodne nemohla rozhodit vic nez ta brada Karlose. Cimz nechci rict, ze Vemola neni nesoudnej kokot, ale pockal bych az s ek tomu vyjadri sam. To KO bylo fakt dost presvedcivy:)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JANDOS: Hele za dvojec na atilu nechci machrovat ale po vcerejsim stareu a zrenincich atily sem si byl docela jistej. Sedmicka doma ale fandil sem Karlitovi. Kazdopadne atilka respekt !!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    WOJTYLA: *krytí ne *pratí :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CYBERKOTLIK: tak benko je tlustoprd co zhubnul a nemá žedny zkušenosti a podle jeho pratí se i bojí dostat ránu a nemá prostě boj v krvi... takže s jeho žádnejma krčníma svalama myslim že byl otřesenej víc než Karlos:-)

EVILMIND: mimochodem je krásně videt jak za nim attila jde a karlos mu ani neodpoví a otočí se... napodruhý mu taky neco na pul huby řekne a Attila kouká jak kdyby ho karlos poslal do prdele:-)))

nicméně jak už jsem psal níž - nechci aby to vypadalo že si hraju na nákýho profesionálůa - všechno co píšu jsou jen mý dojmy laicky
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    WOJTYLA: mnohem horsi?:) dyk ho jen tak poplacal, dokonce se nekery lidi rozcilujou ze pad sam a ze je to zaplaceny:))
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Ale boxoval zbytečně moc, což je teda u Vemoly jakejkoliv box, on ho má fakt jen aby zkrátil vzdálenost a svázal takedown. Nechápu ze po těch x letech co to dela nevymyslel něco víc. Ale po bitvě kazdej generál...
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    MASTA: ok, to beru:-)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    WOJTYLA: já fakt myslím ze to i chtěl dostat dolu, ale Attila měl tak dobrej pohyb ze nebylo kdy to svazat
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    GEG: mno hele Benko dostal mnohem horší KO (v kontextu toho co kterej vydrží a jak to dostali) a mluvil uplně v klidu...

rozhodnutí Vemoly že bude boxovat první kolo byla hloupa furiantská chyba, bylo na nem videt že po prvních dvou ranách se začal bát a nevedel si s tim rady a měl si dát distanc a přepnout se do klasickýho vemoly chytit hodit ležet... (ted nechci bejt jak pivní hokejový treneři, jen muj dojem laickej)

GEG
    GEG --- ---
    WOJTYLA: Po takovymhle kacku se fakt rozhovory nedelaj, jak psali uz jini. Pogratuloval a sel se dat do kupy, normalni prubeh.

Nicmene od prvnich par vterin sem byl vylozene prekvapenej jakej mel Vegh pohyb, značná zmena proti jeho poslednim zapasum. Hodne lehkej a sebejistej na nohach, vedel jasne co ma delat, zatimco Karlos se tam ztracene placal a bylo otazkou casu nez sezere neco vetsiho. Zaslouzena vyhra a super vykon od Vegha.

Sem celkem zvedavej jak se s tim Vemola vnitrne vyporada, jeho mindset tuhle variantu ve scenari asi nemel.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    WOJTYLA: uvidime, jak se vyjadri az se vyjadri, ja sem ohledne techhle rychlejch soudu zdrzenlivej:)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: viz tady v 1:55 je videt, jak jde Attila za nim do rohu

Attila Vs Vemola 2019
    https://www.youtube.com/watch?v=GY5mtYoP0HY
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    EVILMIND: jojo vypadalo to že na to si stěžoval, ale pokud má milimetr soudnosti tak ze záznamu uvidí že sel vyplej k zemi a ukončený to bylo v pořádku
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Dopadlo to dobre, kdyby vyhral Karlos musel bych dalsi dni cumet vsude na internetu na jeho kecy s prasopsem Rittigem po boku ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WOJTYLA: podle toho, jak tam rozhazoval rukama, cekam ze Vemolova verze bude, ze to bylo predcasne ukonceny :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    taky si rikam,ze "gratuluju" by mohl vymacknout...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    no nic, já jsem rád že to tak dopadlo, fandil jsem Attilovi, takže já jsem naprosto spokojenej s vysledkem, u Vemoly me to proste jen překvapilo.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CYBERKOTLIK: jednak vypnul a jednak byl zcela probranej a ještě mel sílu se hádat... takže tim to nebylo... prostě to jen neunesl - což by v normálnim zápase bylo ok, ale v "zápase století" ketrej si on sám vyžádal a vydupal a celou dobu vysíral jak všichnio včetně Attily vedí jak to dopadne... v tomhle případě si myslim, že v sobě mel, pokud je to ten lev, najít sílu, pogratulovat soupeři a dát alespon krítkej rozhovor...
    MASTA
    MASTA --- ---
    BURDIC: V UfC maj po takovych KO dokonce zakazano je brat na rozhovory... fakt nejsi po tomhle velkej recnik.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam