• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Limberskej se zase ukazal :)
    SADY
    SADY --- ---
    BIOBOID: to co predvadi neni sebevedomi, ale divadlo... naprosto chapu, ze ho proto lidi nemusi, obzvlaste ti, kteri to sledovali i bez jeho cirkusu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHEWBACCA: zatim jako nejvtipnejsi meme mi prislo tohle :-)

BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Jasný, v ČR se totiž "sebevědomí" nenosí.
    Hraje roli Conora, funguje to, zaujme, přitáhne lidi k TV a do hal, tak to je. Že si v tom pak čecháčci chladí svoje žáhy, posmívaj se při prvním neúspěchu, že mu to patří atd, protože takový být přece nemá, protože to není správně atd atd atd... ;-)
    BAMBUSARNA
    BAMBUSARNA --- ---
    LOGO: pýcha předchazí pád
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    LOGO: Jak všichni furt melou "sklízí co zasel". Jako fakt tady nikdo nemyslí? Zasel to co "jeho postava / role" musí zasívat. Proto se líbí, proto dnes MMA u nás lidi sledují. On snad někdo stále věří, že "takhle to myslí", nebo dokonce že trash-talk je míněny vážně kýmkoli? (stejně jako shovívavý a milý Atilka, co v debatách chlácholil Karlíta jak se nemusí bát, že u něj v gymu se pro něj místo najde) Odvedl dobrou práci. Pobavil. Nevyhrál. Attila byl lepší.
    REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    LOGO: Jako když jsem si projel tak ze sportu komenty na Shorties a podobných FB stránkách, tak to byla opět solidní žumpa (a je v podstatě vždycky). Nejvíc mě bavily hejty na Peštu ve stylu - sem čekal víc, takhle rychle to vzdát...
    LOGO
    LOGO --- ---
    PPNEKK: to jako jo. ale Karlito si takto naběhl sám. nepřijde mi, že by proti němu teď jela vlna hejtu vyloženě. posměch, to jo.
    A zároveň jsem si nevšiml, že by jiní naši zápasníci snášeli po prohře nějakou zásadní všeobecnou nelibost davu.
    Karlos jen sklízí co zasel a mě ho teda vůbec líto není.
    To je karma a má to tak být.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Oktagon 15 na twichi....zadax prelims streamy a borci jim (vysílajícím) posílali peníze, do doby než jim to někdo sundal.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOTOUCHOVAK: jo, pred 30 minutama to zase vsechno nahodili zpatky. Ja vedel, ze bude stacit si tady postezovat... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Koukal jsem v poledne, ze Oktagon nahral na youtube videa ze skoro vsech vcerejsich zapasu, a nez jsem se vratil z mesta, tak to zase vsechno smazal, krome "zapasu stoleti" - to jim asi prislo jako prilisna velkorysost nebo co? :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Vypujceno :)

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CYBERKOTLIK: neboj, nekricel jsem na nikoho.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROMMIE: bylo vidět, že nemá jak by mu ublížil.
    VESNACH: jj porazil karlose jeho zbraní. Karlos měl shazovat ze 110 Kg a pak nabrat 105...
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    CHEWBACCA: tak bys mozna nemel okrikovat lidi at se nevyjadrujou, kdyz tomu sam houby rozumis.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BIOBOID: já nějak neřeším koho mám rád. Ale chápu, že OFa je pro někoho až moc namistrovaná.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    KEIKIN: Přesně tuhle partičku nemám rád. Nemyslel jsem to tak, protože jsou slováci.

Karlos asi trochu karma za tu podělávku XFN s Rittigem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam