• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    SQUATBOSS: Reaguju na ROMMIEHO výrok skoda ze mu rupla ta čelist který tak maličko zní jako že ona sama :) Což není úplně ten případ.

Mírná analogie k situaci kdy si nějaký fighter stěžuje, že třeba rozhodčí nebo lékař ukončí zápas kvůli velké tržné ráně po loktu s tím, že "já přece ještě mohl pokračovat." Jasně, to je pravda, ale taky je to přenášení zodpovědnosti, protože se přece především mohl nechat netrefit a nerozseknout si ksicht :)
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    CAIDEL: Jak to myslíš s tou čelisti?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    CAIDEL: ten wrestling se asi vzájemně vynuloval no. To z toho udělalo skvělej zapas. Jsem laik, ale řekl bych ze když do sebe jdou dva elitní wrestleri, tak ten kdo by šel po takedownu musí odevzdat mnohem víc energie než ten co se brani...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Mě na tom jen mrzí, že jsme neviděli žádné zápasení, fakt mě zajímalo kdo z nich je na tom vlastně lépe.

Jinak ona mu čelist tak úplně sama nerupla :) Někdo tomu „drobátko“ pomohl.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Já chci hlavně rematch, to byl neskutecnej zapas! A úplně vyrovnaný skóre až do posledního kola, skoda ze mu rupla ta čelist, mohl to ještě zdramatizovat...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    UFC 245

Colbyho TKO byla asi nejradostnejsi vec kterou jsem videl za poslednich 10 let co MMA sleduju.

Max velke zklamani. Vubec se do toho nedostal. Dustin ukazal cestu jak na neho. Alex to provedl skvele.

Amanda skvele, ze i pres chyby dominovala. Neuveritelna.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    MASTA: tak to ses nachytal ted, krmit tohodle tro.la :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: jj načetl si ho a pak zaútočil na slabé místo. Příště by ho dal v postoji. Ale Kozma se nemusí stydět.
    MASTA
    MASTA --- ---
    HOWKING: Vis ona se obcas stane takova vec .... souper je lepsi ...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Kozma se utavil tím, jak ho furt tlačil na pletivo. Jeho soupeř "odpočíval" a pak ho po "Chabibovsku" ukroutil.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Je to tak :) byl malo lidi
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: Ještě asi 6 zápasů, takže tipuju kol desátý
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BIOBOID: v kolik jde pirat cca ?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Na XFN uplně prázdno...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Ale no tak. Co ty mínusy. Vy jste to neviděli? V postoji skoro nic. Sice ho často a úspěšně házel, ale pak zas nic. Pár nadějných okamžiků, ale jako horší výkon jsem od něj neviděl. Normálním svým výkonem by toho rusa porazil.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    CHEWBACCA: Prohrál, protože nechtěl soupeři ublížit ;-) (nedal ani ránu)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Šampion Oktagonu na kolenou! Kozma v Rusku prohrál, jeho vítězná série končí – VIDEO
    https://www.top-fight.cz/...ou-kozma-v-rusku-prohral-jeho-vitezna-serie-konci-%E2%80%93-video-/1805/
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    TIGRE: já mám dycky u těchto páčení "strach" aby mu nezlomil něco.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    KEIKIN: vidět ho pracovat na zemi je krása já jakkoliv mám pro grappling slabost, tak většinou to hledání pozic je divácky neatraktivní. Tohle mě ale krutě bavilo.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    tohle je moc pěkný zápas. Celou dobu jsem čekal, kdy Neiman dostane KO, ale ty nožní páky má neskutečný. https://www.youtube.com/watch?v=QzaDThZbm_o
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Tak samozřejmě. Většinou se dávají čtyři bonusy - fight večera pro dva, sub večera a KO večera, ale není to striktně dané. Když třeba není žádný zápas hezký, tak dají čtyři individuální bonusy, když nejsou pěkné submise, dají se dvě KO a tak podobně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam