• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BIOBOID: psali ze vzhledem k umisteni na karte Jirka z Rizinu zrejme odchazi ale dle toho jeho proslovu po zapase smerem k divakum to tak nevypadalo. I kdyz on tohle rika po kazdym zapase :)

Nicmene uz by to ufc chtelo aby ho naucilo drzet ruce nahore :)))
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Tak takhle to mělo přesně vypadat.
    Asi bych čekal telefonát od pana Bílého....
    METAK
    METAK --- ---
    Denisa!!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    GEG
    GEG --- ---
    SN0008102070570: Diagnoza? Koleno nebo co?
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: hele podle mě je nejvíc hloupost dělat ve třetím kole složitý kopy, zvlášt když máš vyhráno a zvlášt když máš proti sobě fakt nebezpečnýho soupeře.. jeden můj odchovanec už taky takhle ztratil zápas a nepřej si vědět, co si vyslech :))
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    BIOBOID: Remy Bonjasky 2008, tvl, to je už let :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Nenačal mu tu kost těmi lowkicky?
    Zase abychom to neházeli jen na náhodu, ikdyž jsem byl vždycky Badrův věrný fanoušek (viz moje obhajoba Badra tady proti všem po finále s létajícím panterem.... nevzpomenu si na jméno)
    MASTA
    MASTA --- ---
    Hariho vs Rico dneska prineslo zase spoustu ponauceni do zivota :) treba nemachruj kdyz mas zapas v kapse...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: Tak ukazal srdicko, ale tak on mel tvrdy reci.. Podle me sazel na to ze Petr fyzicky nevydrzi a nepredpokladal ze si zlomi obe ruce :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: se divím co pirát ustál ke konci.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Stejna analogie ted s piratem, ktery chudak mel tu smulu ze nemoh Karese ukoncit, protoze si zlomil obe ruce...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    SQUATBOSS: Ne, vůbec :) Žádnou jsem rozhodně nezaznamenal...
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    CAIDEL: Ajo chápu, já myslel, že je kolem toho nějaká konspirační teorie... :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    SQUATBOSS: Reaguju na ROMMIEHO výrok skoda ze mu rupla ta čelist který tak maličko zní jako že ona sama :) Což není úplně ten případ.

Mírná analogie k situaci kdy si nějaký fighter stěžuje, že třeba rozhodčí nebo lékař ukončí zápas kvůli velké tržné ráně po loktu s tím, že "já přece ještě mohl pokračovat." Jasně, to je pravda, ale taky je to přenášení zodpovědnosti, protože se přece především mohl nechat netrefit a nerozseknout si ksicht :)
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    CAIDEL: Jak to myslíš s tou čelisti?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    CAIDEL: ten wrestling se asi vzájemně vynuloval no. To z toho udělalo skvělej zapas. Jsem laik, ale řekl bych ze když do sebe jdou dva elitní wrestleri, tak ten kdo by šel po takedownu musí odevzdat mnohem víc energie než ten co se brani...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Mě na tom jen mrzí, že jsme neviděli žádné zápasení, fakt mě zajímalo kdo z nich je na tom vlastně lépe.

Jinak ona mu čelist tak úplně sama nerupla :) Někdo tomu „drobátko“ pomohl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam