• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: aby ho nějaký Rusák neuškrtil na zemi. Tydle "opice" jsou noční můry, vlezou na tebe a neunikneš.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: ja tez

Šampion japonské organizace RIZIN Jiří Procházka (26-3-1) podepsal smlouvu na 6 zápasů s organizací UFC! Ve smlouvě je i titulový zápas!

MASTA
    MASTA --- ---
    Tak Prochazka to podepsal :) ted se ukaze, jak na tom je.. jsem zvedavej
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    TIGRE: No je to jinej styl boxovani. Kdyz do toho budou litat nezhlave, tak to tak bude.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    PODFUCK: galavečer zlámaných prstů
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    "Bare Knuckle Boxing - Box bez rukavic v ČR Jsme organizace Bare Knuckle Boxing Czech Republic a již 30.4.2020 pro vás uspořádáme historicky první galavečer "holých kloubů". Již brzy očekávejte bližší informace včetně představení zápasníků.“

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Co ten Martinek ma za lubem v usa ?
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    RAVNOS: Harrisonove first round KO :-o
    ENDER
    ENDER --- ---
    MASTA: dekujeme za verejne zpristupneny qr kod, zapas si urcite uzijem...
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    MASTA: uz tak Vam zavidim tie FA lapy, co som videl rano a ty to este osolis listkami na Hagertyho. uzite si to! :-)
    MASTA
    MASTA --- ---
    RAVNOS: Jak rikas “live” :)

RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    [Live in HD] ONE Championship: A NEW TOMORROW
    https://www.youtube.com/watch?v=nbir00y0_6Y
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SN0008102070570:
    :))
    Ken Block Takes UFC Fighters Jorge Masvidal and Tyron Woodley on a Wild Rallycross Ride
    https://www.youtube.com/watch?v=LWLZg3eHWAI
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    CAIDEL: tak já to vždycky bral tak ze ta kategorie je jen pro Cyborg a když ji Amanda vystipala tak není důvod to držet dal. Ženský v ty vahovce proste nejsou. Kayla zápasí ještě o něco víc protože odmítá weight cut, ne?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Ha, dneska jsem se tak nějak vrtal ve výsledcích PFL, což mě přivedlo ke Kayle Harrison a celkově stavu nejtěžší ženské váhy (140 lb a výš) a ejhle, řeč čísel (tzn. žebříčku Fightmatrix) mě dost překvapila - respektive, že v UFC ženská pérová váha vlastně skoro neexistuje a dělalo se to jenom kvůli Cyborg, to bylo jasné vlastně od začátku, ale že na tom ani po takové době vůbec nezapracovali? Hmm.

Takže jenom zábavný recap: UFC má v ženské pérové váze sice momentálně nejlepší bojovnici světa Amandu Nunes, jenže ta je ve skutečnosti o váhu níž a výš si dělá jenom výlety. Vlastně úplně stejně jsou na tom exšampionky Holly Holm a Germaine de Randamie, pro které to také není domácí váha. Takže v žebříčku ani jedna z nich není a všechny tam couraly vlastně jen kvůli Cyborg.

V UFC tak v tuhle chvíli působí v téhle váze vlastně jen dvě ženy: Felicia Spencer, světová pětka a Megan Anderson, světová šestka.

Bellator má v TOP 15 naopak jasnou převahu s celkem devíti jmény: Cyborg, Budd, Blencowe, Zingano, Kavanagh, Smith, Bell, Miele a Rubin. PFL má tři: Harrison, Pacheco a Kaufmann a Invicta jednu: Pam Sorenson. Je to tedy dáno hlavně tím, že Bellator 135 prostě nemá, tak všichni musí bojovat výš, ale stejně...

A teď když si vezmu, že z UFC do Bellatoru letos nebo loni přešla Cyborg, Zingano, Carmouche, Smith a v opačném směru vlastně nikdo.... hmmm. Myslím že tu váhu UFC brzo potichu zavře a vypadá to, že si to prostě Bellator s UFC tak nějak gentlemansky rozdělí: UFC bude mít váhu 135, Bellator 145.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    TIGRE: Jj, potřetí jako záskok, ale je fajn, že má vždycky víc a víc času na přípravu (vzhledem k tomu, že tohle je až v březnu, tak je sice jakože záskok, ale tentokrát už s plným kempem).

Jestli ho Junior dostane na zem, tak jsem na to dost zvědavý.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Oficiálně! Muradov míří do Brazílie, kde ho čeká nejtěžší zkouška kariéry
    https://top-fight.cz/...ficialne-muradov-miri-do-brazilie-kde-ho-ceka-nejtezsi-zkouska-kariery/1874/
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    YGGDRASSIL: Remy mě napadl taky, ale Reem měl skoro furt poctivě ruce u brady :-)
    Ne jako třeba Yong Soo Park “dám si ruce k pasu, ať mi nebrání ve výhledu”. ;-)

Jerome Le Banner vs Yong Soo Park - 29/09/2007
    http://www.youtube.com/watch?v=HJ2Xy9P_gJg
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    MASTA: to bych covece hodne nesouhlasil. jako jo, mel rukavice prilepeny u huby, ale realne tysonova defenziva byla imho o chozeni dolu a do uhlu a z toho ty desivy kontry, to ho dostalo na vrchol, protoze kazdej defenzivni manevr mu vlastne pripravoval utoky, co potom s nim - na nej se kazdej bal vystrelit obycejnej jab, protoze potom prilitly haky zvedaky a bylo ouvej. jenomze pak umrel d'amato, tak se tohle z tysona trosku vytratilo a zacal mit hlavu vic v ose, min pouzival defenzivni pohyby jako otevreni pro ofenzivu a uz se tak neumel nacpat dopredu, cili ty delsi kluci ho zacali trefovat a uz ho udrzeli dal - a uz ty ruce nahore nestacily. do toho uz bych se nepoustel, nebyl jsem tam, nevim, nakolik za to mohla zmena trenera, ty jeho zivotni prusery a nebo proste to, ze si zvyk na to, jak mu to funguje, a myslel si, ze to jen ubombi. Ale pointa je, ze to, kde drzel ruce, pro tysonovu defenzivu nebylo az tak dulezity.

LEON_KOWALSKI: teda davat jako priklad defenzivy borce s takovouhle historii knockoutu, to ses teda hodne odvaznej:D kdybys z tyhle ery rekl Remy Bonjasky, tak bych souhlasil, ten mel dvojak asi nejlibovejsi, co jsem kdy videl. Ale Overeemovi to imho stacilo jen dokud byl nasypanej a uvalcoval to pres tvrdy kolena. Taky v k1 to slo, z dalky nohy a ve smelci to svazes, tam stacila i celkem zakladni obrana, kdyz to srovnas s boxem. Overeem je typickej priklad, proc ten dvojak na tomhle levelu prestava fungovat, ty sice nejaky rany krytem pozeres, ale pak mas rozbity ruce, hulis tak jako tak, nedostanes se dopredu, nevytvaris si prilezitosti. Dvojakem bezpecne porazis nekoho, kdo je slabsi nez ty. Ale nekoho stejne dobryho nebo lepsiho timhle stylem nenachytas.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SN0008102070570:
    Nathan Diaz (1st fight) vs Robert Limon 2002 "NoGloves"
    https://www.youtube.com/watch?v=g1IZm0d3a7o
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    YGGDRASSIL: Overeem v K1
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    YGGDRASSIL: Quinton Ramone "Rampage" Jackson? A moc mu to teda nezafungovalo ted no... xD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam