• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    ROMMIE: chteli jsme sledovat i tu prvni kartu
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    NAKASHI: proč na PPV když to běželo na tipsportu zadarmo?
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Sledovali jsme to na PPV (casto vypadal zvuk omg) a uz pri tiskovce jim tam kamos psal do chatu, ze to byla jasna podelavka, ten Boraros.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    CHEWBACCA: na popud rozhodciho
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    EVILMIND: Pani to teda vyhodnotila bleskove. Ale me spis zajima na ci popud dle pravidel, jde doktor do klece v prohihajicim zapase ? To je na jeho rozhodnuti a muze tam vlizt kdykoliv ?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    EVILMIND: Nebuď ošklivý nebo bude svatý Ondra na Youtubu zase zlý a arogantní.

Imho oktagon na mma-core, takže jednoznačně se potvrzují slova o světové 4ce!
    A vy jste se tomu smáli!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHEWBACCA: cca v case 22:50... ta doktorka mi tam jako prisla trochu s tim, ze rozkaz znel jasne, jen tak z dalky koukla a konec

OKTAGON PRIME 3: Boráros vs. Reis
    https://www.youtube.com/watch?v=jpfzum4djYo
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Aspon ma internet zase co delat.

Internetem se nam tady siri nejake famy o vcerejsim Ochcagonu a cutmanech. Asi nebude tezke domyslet puvodce tech fam. Ze cutmani na te akci byli "nejaci elektrikari", ze nekoho ani nenamazali, nebyli na urovni alfa teamu, a ze organizatori chteli usetrit. Ano, je pravda, ze to nebyla takova uroven, byla to totiz uroven x trid vyse. Jeden z cutmanu Vahagn Petrosyan stabilne pracuje na evropskych UFC, dale KSW nebo ACA. Majo taky jezdi s ACA po cele Evrope, do Rakouska. Zatim alfa kluci maji mezinarodni zkusenosti nejdal z Kosic :-D. Drzim palce, aby co nejvice organizatoru do budoucna udelalo stejnou volbu a dalo prednost kvalite pred vlezlosti, sebeprezentaci na kamery a prekracovanim pravomoci.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    CHEWBACCA: mno, dvě kola Boraros jasne vyhrál, ve třetím to ukončili kvůli cutu když ho měl brazilec na zemi. Asi nic dramatického, jiný rozhodčí by to nechal běžet, ale neřekl bych ze fix...
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    CHEWBACCA: podle mě kdyby to neukoncil doktor, tak ten Brazilec Borarose sekne
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: No bylo to takovy podivny. Vykon rozhodcich byl vseobecne divnej.. zapas Tichoty s Konradem mi taky prislo ze ma nekdo vsazeno..
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Prime vcera nekdo sledoval ? Prej nejakej divnej vysledek ve prospech Borarose. Koukam na youtube a jedinej jeho zapas tam zatim neni :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HEDIS: bylo asi jediny dobry z cely noci :) Nejvetsi ostuda byly ty dve diskvalifikace, predevsim ta druha jako, prej "nic nevidim nemuzu pokracovat", a na cele asi tri kapky krve...
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    Legendary Polish Power! Viděli jste KO od Jana ? :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    BURKHAR: Myslim ze pod adrosem by to nebolelo, az doma. A porad lepsi nez dostat teleskopem po hube...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BURKHAR: Ad podpatek, tak naštěstí, jinak by mě to bolelo asi hodně.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MASTA: No, něco podobnýho jsem asi 10 let zpět v sebeobraně (ale zrcadlově) v Brně na nádru udělal (šel na mě a dvě kamarádky s teleskopem) a naštěstí mám kamoše na správným místě, jinak by to bylo za těžké ublížení na zdraví (zlomená čelist a nos). Ten vocas byl vysmaženej vůl a my jeli z divadla a částečně to způsobil jeho teleskop v jeho ruce mojí nohou na jeho ksicht. Naneštěstí jsem měl hodně tvrdej podpatek na společenských botách, na boso by dostal spíš pleskanec na ten teleskop a já mohl mít klidně po patě / nártu. Nemám rád násilí, ale tak nějak instinkt. :/
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    CAIDEL: machrovinky, machrovinky... jen blazen udela mimo treninly cokoliv pri cem je hlavou dolu
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    MASTA: nejlepsi ze vseho je ten zvukovej efekt, jak kdyz stipes polena:)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Auvajs...

Grappler Left Paralyzed During After Flying Armbar Attempt - Grappling Kingdom
    https://grapplingkingdom.com/grappler-left-paralyzed-during-after-flying-armbar-attempt/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam