• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    MASTA: Petrášek tam fňuká ?
    MASTA
    MASTA --- ---
    JOPS: Ten Gabor mi prijde mnohem uprimnejsi treba.
    MASTA
    MASTA --- ---
    JOPS: Hele nevim co si myslet, ukazkovy nedostatek sebevedomi, babrani se v minulosti, se kterou nemuze NIC udelat, je to uprimny ale ta ubrecenost z toho strika uplne...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    NAKASHI: možná ho to posunulo. Kór u něj je IMHO hlava klíčem pro postup do mimo nás rybník.
    JOPS
    JOPS --- ---
    asi to tu jeste nebylo co ?

docela fajn cteni

oktagon | Bez frází
    https://www.bezfrazi.cz/oktagon/
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    CHEWBACCA: mam to stejne, ale vykon proti Paradeiserovi byl slabej
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Tohle bude za dva týdny asi turnaj s dost unikátní atmosférou:
    ONE: KING OF THE JUNGLE Converted To Closed-Door Event For Broadcast | ONE Championship - News
    https://www.onefc.com/news/one-king-of-the-jungle-converted-to-closed-door-event-for-broadcast/

Kvůli Coronaviru totiž ONE turnaj uzavřelo pro veřejnost, vrátilo všem lístky a bude se bojovat v prázdné hale čistě pro televizi :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: Vykon vecera byl Brichta stopro... Klein mozna KO vecera.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KEIKIN: Lea mam rad a libi se mi jeho styl a arogant je ale v sympaticky mire :)
    METAK
    METAK --- ---
    KEIKIN: naprostej souhlas hnedka sem si to taky rikal a myslim ze ty prachy se mu hodej vic;)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Za mně největší podělávka, že dali Kleinovi bonus za výkon ? Nejlepší byl imho Brichta, ten kluk míří hodně vysoko, ač se muže zdá malinko arogant.
    MASTA
    MASTA --- ---
    TIGRE: Me Oktagon turnaje bavi, maj to promakany. Ale Ondrovo nafukovani cehokoliv uz fakt trha usi.. ted v sobotu jsme zacali na temer 3500 lidech v hledisti a koncili jsme na bezmala 4000 :));
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    METAK: CHEWBACCA: já si upřímně myslím, že UFC je úplně jedno jakou organizaci u nás v Hobitíně máme. Jestli Oktagon, nebo Mažňáka. A pozor, já se rozhodně za žádného hatera Oktagonu nepovažuju, koukám se na něj rád, jeho promo mě baví, ale asi jsem až příliš velký cynik, abych tu glorifikaci, kterou Novotný a Neruda kolem té značky budují (především směrem ven) bral vážně. A já jim to samozřejmě nevyčítám - je to marketing, pragmatický a dobře doručený. Ale těmhle úvahám, že by si začali těch borců všímat kvůli nim, se můžu smát. Ostatně třeba Dvořák dostal nabídku do UFC - alespoň dle jeho slov - už v éře XFN. Jen ve váhovce, do které jít nechtěl.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    ROMMIE: chteli jsme sledovat i tu prvni kartu
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    METAK: presne tak. Diky
    METAK
    METAK --- ---
    TIGRE: tak to asi neni mysleno ze se v oktagonu nejak mega vyzapasili ale ze je tedka kolem toho celkem halo,vsimaj si jich i zahranicni media a tim sou vic videt
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    CHEWBACCA:
    Dvorak 1 zápas v Oktagonu
    Muradov 2 zápasy v Oktagonu
    Procházka 0 zápasů v Oktagonu...?
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Myslis Dvoraka a Muradova ex hvězdy XFN? Ted se zajimaj o Kleina ex XFN. Nerikam ze Oktagon nic neudelal, jen se mi zda, ze se dost zapomina.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Se nam s tema cz/sk fighterama v ufc roztrhl pytel a nikdo nemuze protirecit ze na tom nema zasluhu oktagon
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    NAKASHI: proč na PPV když to běželo na tipsportu zadarmo?
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Sledovali jsme to na PPV (casto vypadal zvuk omg) a uz pri tiskovce jim tam kamos psal do chatu, ze to byla jasna podelavka, ten Boraros.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam