• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    CAIDEL: no uprimne ja se dost tesim na to jak to s nim v ufc dopadne...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    CHEWBACCA: Jojo, slušné. Rozhodně vypadal jako někdo, kdo své místo v UFC má.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Peknej vykon
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Pojd Davide !!
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    UFC President Dana White Addresses Coronavirus Impact on UFC Events
    https://www.youtube.com/watch?v=JyGO22pRyDk
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Páteční Bellator v Connecticutu bude bez diváků, sobotní UFC v Brazílii taky. KSW turnaj úplně odpískalo a ONE rovnou hlásí, že všechny turnaje až do konce května budou taky bez diváků.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: pravdu dis.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CYBERKOTLIK: tak na ten bych si koupil lístek do VIP :-)))
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    CHEWBACCA: Romera nemam rad od zapasu s Kennedym, kde sem byl vylozene nasranej, kdyz Romero vyhral a jak. Presne v duchu tohodle zapasu vidim vsechny jeho dalsi zapasy a nemuzu ho ani videt ani slyset, dobre to dopadlo.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    LEON_KOWALSKI: to jej houby, kdyz uz tak kalousek vs babis:)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    No, jako hlavní tahák večera bych dal titulový fight Krampol vs Bartoška a co event Vondráčková vs Bílá ;-)
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Jeste budete radi za Marpo vs Rytmus :)
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    CHEWBACCA: To čekali všichni a místo toho ..ču :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    U me taky !!
    Dana White chválí „chytrého“ šampiona Adesanyu, zato Romero u něj klesl až na dno
    https://www.top-fight.cz/...treho%E2%80%9C-sampiona-adesanyu-zato-romero-u-nej-klesl-az-na-dno/2065/
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Boze muj jenz jsi na nebesich

HEDIS
    HEDIS --- ---
    EVILMIND: Tragédie. První kolo jsme se díval v kuse a pak už jsem to proklikával.
    Místo toho JJ a Weili, to byla bitva jak cyp :D
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    CAIDEL: to rvou pokazdy kdyz je trochu vic rez :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    CAIDEL: + ja osobne bych to dal spis Joanne (1 kolo remiza, 2 pro Z, 3+4 pro J, a 5 spis remiza)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jinak tedy Zhang a Joanna velice pěkný fight, ale i tak jsem úplně nepochopil tu fascinaci komentátorů kteří pořvávali že je to nejlepší fight v historii a zaručený hall of fame materiál. Takže mě tím dost srali. Parádní akční řežba, to ano, ale tu správnou epičnost jsem tam nějak neviděl (třeba nějaké speciální zvraty apod...)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    No, v USA se rozhodně našli i profifighteři co to nabodovali pro Romera (mj. Gaethje, Sterling, dos Anjos). Média pak 11-6 Adesanya, takže bych to za úplně jednoznačné nepovažoval. (za mě asi 48-47 Adesanya, ale popravdě vlastně moc nevím, co se dělo v druhém kole, jestli vůbec něco :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    EVILMIND: :D :D :D tye ajo!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam