• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    na tu obranu proti low kickum jsem zvedavej teda :-)

Rozhovor se zápasníkem MMA Jiřím Procházkou - iDNES.tv
    https://tv.idnes.cz/sport/jiri-prochazka-mma-zapasnik-rozhovor.V200701_122013_idnestv_pest
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Poirier jinak moc pěkný (a DH, buďme fér, taky). A jak ho na konci šel ještě vyhlásit, olol :)

Hooker si to totiž imho zasloužil. Nejdřív plná huba keců, že se Dustin nechává strhnout jenom do "dog fights" a celkově vůbec nemá šanci, jak je proti němu Hooker technicky úplně někde jinde. A po fightu ten skoro o deset čísel vyšší korbič úplně, ale úplně hotovej klečí na zemi, nemůže popadnout dech a má ksicht, že by ho máma nepoznala. Tak Porier s obličejem relativně v pořádku a vypadající, že by klidně dal kolo 6, k němu v klidu nakráčí a ptá se, jak to jde a kdy že mu teda Hooker tak masivně upraví fasádu, jako sliboval.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCIEN: Na hlavní je jen jeden fight který by teoreticky mohl mít menší prioritu (Ribas vs. Van Zant), ale reálně je pozice hlavního předzápasu lepší.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    LUCIEN: no jasný, tys to čekal na hlavní?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Prelims?!

MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    Dana White-John Oliver feud escalates into onesies and mugs
    https://nypost.com/2020/06/05/dana-white-john-oliver-feud-escalates-into-onesies-and-mugs/
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    TIGRE: zadnej bookmaker by větší sázku nevzal nebo by to shodilo kurz.
    MASTA
    MASTA --- ---
    TIGRE: Hele kdyby tam nekdo hodil raketu tak kurz padne dolu a byl az do zapasu hodne peknej. Klasicky psychicky shorelej bojovnik, boxuje na nahodu a mlada se z ni neposrala.
    GEG
    GEG --- ---
    ROMMIE: Tak otázkou je, jak moc ta holka může sama rozhodovat o svým dalším vývoji a směřování v rámci kariéry. Přeci jen působení pod panem Erdelyim nebude úplně jednoduchý a představa změny kouče jaksi nepřichází úplně v úvahu :). Ta holka potenciál má, ale alfa omega je její tým a Příbram (imho).
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    BIOBOID: Vůbec bych se nedivil, kdyby příbramská mafie Starka / Erdelyi měla vsazeno.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    BIOBOID: já hlavně nechápu že v ničem nevidí chybu sama u sebe, o smlouvu v ufc podle ji přišla protože to manažeři blbe domluvili, že měla být prodloužená už dřív a že jí prý vybrali špatný soupeřky, moc vysoko postaveny
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCIEN: Leží to na Youtube, takže se můžeš podívat :)

Ale řekla mu, že to prý dělá úplně vždycky (což není pravda).
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Teď jsem se na to podíval a jsou za mne dvě možný varianty, proč to vypadalo, jak to vypadalo:
    1.) Velmi nízké zápasové IQ Lucky, totální dilentatismus a selhání jejího týmu (příprava, taktika, průběh zápasu....)
    2.) Sázení........

Mně teda Lucka nikdy nějak motoricky neoslovila (něco jako Karlos), ale srdce, sílu a kondici měla vždy brutální, v přestřelkách byla silná a díky tomu pro UFC zajímavá.
    V taktické přípravě a reakci na průběh zápasu to nikdy nebyla nějaká výstavní skříň (stálo ji to rozhodně smlouvu v UFC), ale zdá se mi divný, že by to bylo až tak špatný......
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CAIDEL: A co mu rekla? Sorry, nekoukam na Oktagon.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMMIE: Vždyť si ho vyndavala z pusy při každý minipauzičce, i na začátku si ho nandavala až v úplně poslední moment při startu, komentátoři tam o tom mluvili a i se jí na to Novotný po zápase ptal.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    CAIDEL: co s chráničem zubů? Jinak ad nervy, já nevím, jestli se podelala z mladý holky potom co byla v kleci s Carmouche, Aldanou, A. Shevchenko a dalšíma, tak je to docela úlet.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMMIE: Jasně, nebylo to full MMA, takže chtěla soupeřku na zemi mlátit a nemohla a bla bla... a to jí třeba nenapadlo, že by soupeřka na zemi taky mohla začít mlátit jí? Jako házela tam s ní hlavně na začátku dost brutálně. A mít takhle chycený některý ty submise (hlavně v prvním) a nedotáhnout je, to je taky o něčem.

To se změnou trenéra je už pár let takovej evergreen, ale spíš mě docela zajímalo, kolik lidí v diskuzích řešilo, jestli prostě normálně nebyla kvůli nervům na nějakejch oblbovácích (a to s tím chráničem zubů taky dost nezvyklé).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam