• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ty ruce u pasu mne děsí
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    reklama a pak nástup .... kurnik jsem zvědavej jak to Procházkovi vyjde.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    koukám na N@va sport 2
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ještě jeden zápas a je to tady :-)
    GEG
    GEG --- ---
    ROMMIE: Viz nize, v zapasu se s fighterem podobny urovne proste nesetkal. S kym kde trenoval je hezka vec, ale tam mu neslo “o zivot” a je to proste jina zkusenost
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: ale jasný, trénink není zápas, ale zas říct že takovyho typka Denisa nikdy neviděl mi přijde moc, je to jeho nejtěžší soupeř, jednoznačně, ale není to uplnej mismatch
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: Trenink neni zapas.. vem si s jakejma vlcakama trenuje topka ufc ...
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: Hele co sleduji diskuze a komentate tak fanousci to dost nekriticky obdivuji jako vrchol bojoveho umu :) on na hlavu moc neunese, jestli se Oezdemir trefi tak je vymalovano.. ale fandit mu budu, je to sance zas posunout ceskej sport.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    GEG: já nevím, jakože Denisa kterej byl v kleci s Gustaffsonem nebo Manuwou nikdy neviděl level jako Oezdemir? Jako Oezdemir je dobrej a vidím ho jako favorita, ale zas je to někdo kdo má v ufc 5-3 a když vyhrál tak nějakým podivným boopem
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: kdo adoruje jeho boj s rukama dole? Já vidím že mu za to všichni včetně jeho trenérů nadávají a všichni tipuji na vítěze Oezdemira?
    GEG
    GEG --- ---
    MASTA: Jo ted sem zrovna poslouchal analyzu nejakyho amika s komentarema jako “shit boxing” a podobne :)

Ja mu uprimne preju win, ale nevim zda s Rizin pristupem to je realny, Oezdemir je zkratka uplne jinej level nez Denisa kdykoliv videl, tak jen doufam ze to nepodcenili a adekvatne se podle toho zaridili... i kdyz o tom uprimne trosku pochybuju.

Nicmene jak jsem psal, prej mu to a snad to nejakym zazrakem da ;) a nebo systematicky a zodpovedne a o to vetsi radost budu mit
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: No kdyz poslouchas zahranicni podcasty tak to co tady u Prochazky vsichni adorujou, jako boj s rukama u pasu na reakci atd, tam komentujou jako total nedostatek techniky a ze takhle by to vypadalo kdyby do ufc prisel spickovy sportovec z jinyho sportu... super altet s nulovou technikou.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    A Aldo dostane....

A Masvidal předvede miracle a bude nesmrtelnej :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Když jsem si dneska projížděl rozhovory Procházky a jeho kouče, tak z toho dobrej pocit rozhodně nemám...

Procházka nedokáže říct silný stránky Oezdemira, jakože on v ničem nevyniká, jeho kouč vysvětluje, proč zrovna Oezdemir tak prazvláštně skoro bez argumentu, na otázku proč nezvolili pomalejší cestu, argumentuje divně, že v případě prohry s Oezdemirem by to nebylo tak hrozný jako s někym TOP10+, navíc Jirka je prý v neofiko žebříčku 13ka, “takže to dávalo smysl”, na otázku, jestli ty zápasníky, mezi kterými vybírali, nakoukávali, tak to ne, vždyť je tak zhruba všechny znaj a vyšel jim tak nějak Volkan....

Přijde mi to takový dost naivní a nedomyšlený obalený jakože do pozlátka sebevědomí...

Tam prostě jdou zkusit štěstí a myslej, že změna postoje, aby Volkanovi ztížili calf kicky, je zásadní strategický game changer a že to tam Jirka zas nějak udělá...
    Uf, no nevim nevim....

Každopádně za mě největší zápas českého mma historie a nemůžu se dočkat.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    METAK: jojo, to bude asi nejlepší, díky
    METAK
    METAK --- ---
    CHOTOUCHOVAK: voyo.cz 159kc na mesic
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Ahoj, nějakej tip, kde si zaplatit dnešní přenos? Ideálně česky, takže Nova a jeden den (max měsíc). Koukal jsem na nějaký možnosti, ale radši bych něco ověřenýho. Díky moc
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ROMMIE: ja se tesim! urcite na nej je pripravenej. to,ze to vzal par dni pred, v tom nakonec asi roli hrat nebude
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    BOBESH: jako to bych chtěl vidět no, Jorgeho uvalel i Maia, wrestler jako Marty by neměl mít problém pokud si nebude chtít hrát na strikera, tam by ho Mas přejel, protože má na rozdíl od Colbyho ránu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam