konecne jsem se dostal k internetu, tak ja nevim, jestli jsem nevidel jinej zapas, vsichni jsou tady hin z silenyho prvniho kola... no dobre, defenziva rukama vicemene nulova, ale pohyb palici slusnej, nechal se natrefovat sice zbytecne, ale diky tomu pohybu palici vetsina byly klouzacky po skebli, usazeny slupky tam sezral max tri ctyri, dvakrat zahulil, velkej strach jsem mel akorat kdyz nahulenej tesne utek tomu loktu, jinak to mel celkem pod kontrolou
v tyhle vaze a na tyhle urovni bych taky asi hlasoval pro lepsi zavirani windows of opportunities pro soupere, jenomze prochazka si tim otevira vlastni a i v tom prvnim kole parkrat trefil z fakt necekanejch pozic, a taky behem kola oezdemir zpomaloval, zjevne se mu tam uz tak nechtelo lezt, byl opatrnejsi, jestli tohle prochazka chtel, zhypnotizovat si ho, aby mel prilezitost a cas neco umistit, tak 100% uspech. pridat k tomu nejaky ramovani/sklepavani/jakkoli se tomu v kontextu ufc rika, proste defenzivni praci rukama, aby nepozral tolik lacinejch veci, tak by to byl naprosto profesorskej vykon