N_I: Ad pan Ruzicka, Mawar:
Prijde mi, ze mluvi umerne svemu klackovitemu veku. Preferoval bych to jinak, ale nemam mu to za zle.
Vychovovam dve předškolní deti a bez urazky, doufam ze jejich vzorem nebude zadny MMA bojovnik, ale spise nekdo ze zajimavejsich oboru: veda, business, medicina, you name it.
K tomu me pan Ruzicka bavi, coz se o spouste jinych vzornych sportovcu rict neda. Proto si jeho a jemu podobne pustim a jine sede mysi nepustim.
Mam rad i ty "nenamyslene", nebo "hodne kluky/holky", ale opet, jsem rad kdyz umi necim zaujmout.
Vzhledem ke sledovanosti tech zabavnejsich fighteru se domnivam, ze stejne to ma vetsina divaku.
Ad pan Novotny:
Nevsiml jsem si, ze by nekde ve videu plakal.
Jeho kritika a argumenty mi prisly vecne, take nerozumum tomu, proc se do aquaparku nebo divadla smi a na MMA nesmi. Jeho info ze si to sport neumi prosadit mi prislo jako cloveku mimo branzi zajimave.
Ze je z toho frustrovaný chapu, je otazkou jaky hrdina bys byl treba ty v jeho situaci.
Takze dovol abych Ti poskytl dukaz sporem: Mne to zajimalo. Mozna to zajimalo i nekoho z dalsich 27tis shlédnutí, ktere video zatim ma.