• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Denisa tezko rict, kdy bouchal naposled s nakym fakt dobrym zemarem? Ale fyzicky dispozice na to ma. Muradov se bojim ze je na Vemolu malej, taky neni zemar.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Tak. Přímo v ČR bych řekl Pešta (váha+zemařina). Z ČR borců působících jinde pak samozřejmě ještě i Procházka (asi dost snadno) a s Muradovem by to nejspíš bylo zajímavé. Jinak nikdo.
    N_I
    N_I --- ---
    MASTA: pešta, kincl, možná pirát, kimball, feucht, buday?
    MASTA
    MASTA --- ---
    N_I: A kdo ma realne v CR na to ho porazit? Podle me Pesta a pak dloooooouho nic.
    N_I
    N_I --- ---
    LAUNCHER: Klídek, zpátečka on lidi baví jasný, mě to nebaví taky jasný. Rozhodně to Oktagon dělá dobře a staví zajímavý matche. Nedívám se na to ale kvůli Vémolovi, ale když je záznam i jeho tak se podívám taky, když nahoděj celej turnaj na tubu, ale vyhledávat ho nebo platit za stream turnaje hlavně kvůli němu to nedělám a říkám si kdo tohle udělá, hele zaplatím si PPT protože Vémola....Pokud vidíš a soudíš zajímavost matche podle PPV okej, to je jasná měrka, já to beru podle toho co kucí předvedou v kleci a on je velká nuda už dlouho. Arbitra sere pes, vo to se nesnažím.

MASTA: ted nekdo psal ve sportu koho mu taky házej za soupeře...pak se vytvori kult ze ho nikdo neporazi....a když dostane někoho kdo je na tom podobně jako on v žebříčku.../attila/ dopadne zle...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ROMMIE: Pešta v 93 určitě taky.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: jako je pravda že bum rush dopředu, jeden ztuhlej low kick nebo overhand a natlaceni na pletivo, to už je dost okoukany, ale Vemola má minimálně vyhodu v tom jakej je atlet a jak je na tom silove. Většina tady těch ceskejch hvězdiček wrestling neumí vůbec a fyzicky taky zaostávají. Mikulášek je joke. Myslím že Kincl by ho dneska už dal, Procházka samozřejmě taky. Ale tady u nás, nevím.
    MASTA
    MASTA --- ---
    N_I: Ja myslim ze ostudou tyhle republiky je spis to ze tu neni zadnej bojovnik, co ho dokaze porazit i kdyz dela porad dokola to samy, vsichni to vi a stejne nikdo nevi co s nim.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    N_I: Z meho pohledu v SO s Babou Jagou. A asi nejen z meho, protoze dostal bonus za zapas vecera.

Prosimte, kdyz Te to nebavi, tak se na to nekoukej, zapasu je fura, ve vsech moznych soutezich.

Nejsi arbitr, co je a co neni zabavne.

Tim arbitrem jsem prodane PPV a sledovanost konkrétních zapasu. Pripadne promoteri.

Ja tu take nekomentuji koho zapasy me nebavi. Proc? Protoze se na ne nekoukam, na to je muj zivot kratky.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    NIEKT0: pokud to k tomu sportu pritahne lidi (penize) tak mu to pomuze urcite, minimalne se zvedne kvalita a pak ubude logicky i toho cringe. Ostatni at si resi kazdej subjektivne 1000 a 1 nazor...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    NIEKT0: Za mě tedy ultracringe Vemola po fightu v kleci když hlásil něco jako že celá ČR se zastavila a sleduje tenhle fight :)

(u mě o to pikantnější, že jsem na to koukal o tři dny později někde na twitchi, takže ne, hype jsem opravdu nepodlehl).
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    Tak telenovely funguju, $$ aj sledovanost to priniesie, pocitu nekonecneho cringe sa clovek zbavi uz tazsie. A ci to realne pomoze sportu, to neviem.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Oktagon i Vemola to delaji moc dobre. Kdyby to tak nebylo, tak o tom tady stale nebude nekdo psat :D ja proste nechapu, ze kdyz to někoho nebaví, tak proc na to čumí.....
    N_I
    N_I --- ---
    EVILMIND: ted uplne stranou co rika, myslim to.komplet, dyk jeho zapasy sou.uplna.nuda....kdy.mel zajimavej zapas naposled? s kinclem?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    N_I: tak kupodivu v tomhle videu mluvi docela rozumne, a jeste navic jsem diky tomu zjistil, ze existuje to video s pandou! :-)
    N_I
    N_I --- ---
    LEON_KOWALSKI: koho tohle zajímá bože, dobře přitáhl lidi k mma, ale už by mohl jít někam prodávat voňavky a nevotravovat..:)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Skoro to vypadá, jakoby Karlos Peštu neměl rád ;-)

Karlos Vémola a jeho POSLEDNÝ odkaz Peštovi: Je to idiot, nemá ani korunu a jeho kariéra skončí
    http://www.youtube.com/watch?v=GS4LyvBWzRk
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    MASTA: jasny, urcite dalsi vec, celkove slabsi kostra, dylka, tloustka kosti, pevnost vazu, ohebnost kloubu... tam toho mas hromadu, v cem je podstatenej rozdil ve sportu. Vim o tom kulovy, biomechaniku sem resil vzdycky jenom jako nadsenec, ale i tak se porad divim, ze to nekdo muze a moh kdy povazovat za dobrej napad :) tyhle fantazie, zenska vs. chlap.
    MASTA
    MASTA --- ---
    VESNACH: Ja mam v gymu vcelku slusny holcici tym, zavodnice, tvrdy holky a stejne kdyz sparujou s nakym zacatecnikem tak trnu hruzou co jim zase udelaj. Proste chlap je silove jinde, a predevsim stavba tela je lip pripravena na absorbovani uderu. Silnej vrsek tela, trapezy, krk.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    MASTA: jojo, dyt se to tady resi furt dokola :) uz si to video myslim i postoval. Na profi urovni je zenska vs. chlap uplnej nesmysl, na amatersky urovni mozna zabava, ale furt nesmysl :D a neni v tom zadna "gender" nevyvazenost nebo co, ale fyzilogie...zensky maji vuci estrogenu vic telesnyho tuku, maji min T2 svalovejch vlaken (dynamika, rychlost) a produkujou min hemoglobinu - kvuli tomuhle taky vypadaji zensky zapasy jinak, nez muzsky. Pri stejny vaze a na stejny urovni dovednosti dostanou v drtivy vetsine pripadu na drzku - tak to priroda zaridila, konec pribehu.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    JESU_SS: tak mu trener mel rict ze to pro nej neni dobry matchup... Sami tu chlapi psali ze nebyl pripraveny. Mne tohle bulo od pocatku dost podezrele
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam