• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    LOGO: jsem totální laik, jen to konzumuju, ale vidím že, ono to právě vůbec není o tom, že si nevidí do huby. Teď udělaj velký promo na Vémolův titulovej zápas, kterej nejspíš vyhraje. A proč by zabíjeli takovej tahák dvěma mouchama? Pak někdy za půl roku se hodí další "velkej" zápas, takže bude obhajoba, dejme tomu Pirát. Mezitím nebo někdy potom si splní Pešta svůj "povinnej" zápas a bude zápas tisíciletí dvou prvních českejch veteránů UFC. Ono to možná zní směšně, ale sám za sebe chápu, že je potřeba pracovat s tím, co je k dispozici a to mi nevadí.
    LOGO
    LOGO --- ---
    BIOBOID: Karlos Radiátor Vémola si nevidí do huby.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Pamatuju, jak se Karlos vrátil z Ameriky a po zápase s Monstrem vyprávěl, jak tu Monstra krmili slabýma soupeřema a vyráběli rekord. :-)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Buďte rádi za nejakyho Francouze, pac kdyby si pirát nezlomil ruku bude to on
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Duvod je ze si Karlos “nevybira”
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: 5 kol :-)

Důvod: absence kvalitních soupeřů v malé regionální organizaci a Karlův filtr?
    MASTA
    MASTA --- ---
    ADAMBERNAU: Samozrejme ze ne :) jak jsem psal nize, na papire vypada supr, ale v realite je to dalsi 77ka po ktery se muze Karlos 3 kola valet.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ADAMBERNAU: Laicky tak rozhodl promotér, protože se mu chtělo (prachy...)
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    Omlovam se za laicky dotaz. Jak se stane, ze borec v prvnim zapase v organizace, jde rovnou o titul? Narazim samozrejme na Lohoreho. BTW, ten borec bezne nechodi 84, ze?
    MASTA
    MASTA --- ---
    FUTAS: ano tuhle story si taky pamatuju :) trochu promrdanej talent
    FUTAS
    FUTAS --- ---
    Jste mi připomněli příhodu jak šel Lebduška kdysi dopoledne někam k Plzni na pole za Spartu a pak dojel celej od bahna na večerní mma zápas do Varů. Pak ještě díky svojí nátuře neměl domovskej klub, tak chodil okolo a ptal se trenérů gymů, kde se občas vyskyt na treninku, jestli by mu nešli do rohu.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    LA_PIOVRA: az si clovek rika, ze kdyz tohle pochopil i Datelinka, tak by mohl kazdej:)
    MASTA
    MASTA --- ---
    LA_PIOVRA: Mame na to dost podobny pohled.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    MASTA: jako mne to nijak moralne nepohorsuje, ale fascinuje mne tam absence discipliny, profesionality a schopnosti predvidatt: riziko zraneni, riziko smolnyho sebrani PCR, mozny PR dopady - a nakonec spolecna fotka, co leti na web. Piliny v hlave.
    MASTA
    MASTA --- ---
    LA_PIOVRA: Hmmm ;)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    MASTA: Pavel Bechtold?
    MASTA
    MASTA --- ---
    N_I: Nejlepsi je jak se ohani ze jim domluvi trener, pricemz jeden ze zminenych treneru tam byl s nima :))
    N_I
    N_I --- ---
    MAESTRO_007: tohle je divne, treba novotny se tomu dost smeje defacto...furt zlehcuje....zajimalo by me kdyby od novinaru dokola dostaval otazku - dokazal by jste propagovat heslo stop rasismu jako to udelal fotbal? prave kvuli podobnymu spojovani?

Bitka s chuligány? Hvězdy MMA radí trest. Vémola: Vrací nás k dinosaurům | iSport.cz
    https://isport.blesk.cz/...itka-s-chuligany-hvezdy-mma-radi-trest-vemola-vraci-nas-k-dinosaurum.html
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    MAESTRO_007: Jasný no, kdybych měl osobně řešit všechny nácky, s kterýma jsem spároval.. v tomhle sportu to prostě je, bylo a bude..
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Až na ten drobný detail, že superfight Tony vs. Khabib byl velmi očekávaný už celých pět let zpátky (TUF finále v roce 2015). A pět let zpátky na tom byli oba drobátko jinak (Tony celkově lépe, divokostí, kreativitou, výdrží, Khabib prozměnu o dost slabší v postoji a i to válcování dotáhl k dokonalosti až časem). Teď je Tonymu 36, za dva měsíce 37 a to je na poměry lehké váhy už prakticky důchodce. Khabib je v 32 letech na vrcholu sil. Ale pět let zpátky? Tony byl blízko své špičky a Khabib v 27 letech ještě stále dozrával, takže asi takhle: Kdyby si to rozdali teď (což by byl ofiko šestý pokus o tenhle zápas), tak je to asi celkem jasné, ale kdyby na to došlo tehdy - těžko říct, ale určitě by to bylo podstatně vyrovnanější.

N_I: V relativně nedávné minulosti předvedl KO zespodu jen Niko Price, když vypnul Randy Browna v roce 2018 a byl kolem toho taky celkem poprask.

Jacaré na to má ale fakt ukrutnou smůlu, Mousasi ho v DREAMu přece taky vypnul tím známým upkickem ze země :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    N_I: Uspat někoho zespodu a uspat Jacarého, to jsou dvě hodně odlišný věci. Jacarého beru, že titul nezískal jen shodou okolností, že nedostal titulák na svym vrcholu. Takže skalp super.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam