• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CAIDEL: docela mi jde na nervy, jak uplne ke kazdymu fightu nabali 10-20minut nejakyho reklamniho balastu, jednou je to ok ale u kazdeho? Zadna jina organizace tohle na youtube takhle extremne nedela. Navic maji kusy videi zmutovany, nejspis kvuli autorskejm pravum na nastupovky, to by urcite slo udelat lip, nez uplny ticho.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    RAVNOS: Hodně smutný příběh nějaké duševní nemoci :( Ale snad to obě sestry přežijí.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    N_I: Já jich zatím viděl jen asi třetinu, takže netuším.
    N_I
    N_I --- ---
    CAIDEL: jako sou, ale je tam neco extra? jsem to proklikal a moc zajimavych fajtu sem nenasel..tedy...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Mimochodem, od včerejška jsou fighty z Oktagonu 20 na Youtube.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    UFC news: Irwin Rivera facing attempted murder charges in Florida
    https://mmajunkie.usatoday.com/2021/01/ufc-fighter-irwin-rivera-attempted-murder-charges-florida
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    BIOBOID: Ted nerozumim na co narazis ted. Omlouvam se, nevidim do toho...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LAUNCHER: To ale ještě nebyl koronavir a nejde o Rittigovy prachy :-))
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    BIOBOID: Thx. Ja s tim nemam zadnou zkusenost, prislo mi to jen jako nejake logo.

To je teda dost smutnej pribeh... a pan za me palec hodne dolu.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LAUNCHER: Řekl bych, že vpravo dole to počítadlo je ten stěžejní důkaz...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    BIOBOID: Jak se pls podle tohodle pozna, ze to pirati? Nebo jeste jinak?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Kauza!
    Ondra kouká přes pirátský streamy na Rizin :-)

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BIOBOID: ano. vetsi divadlo ten vecer neprobehlo.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: Myslíš toho člena světoznámého klanu bratrů Alcantarů? :-)))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ROMMIE: no furt mi to prislo min vokaty nez ten pytel co privezli Pestovi :))
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    CHEWBACCA: jj, myslím že tema recma o váhové rozdílu si zavřel dveře do Oktagonu. Bude se hledat další cizinec co si ochotně lehne na záda a bude pár kol v guardu :)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Vemola to selfpromo dela moc dobre, kdyz takhle ocividnou vec maji lide potrebu dokola resit, v tomhle se ma Pesta jeste co ucit, ze i negativni reklama je reklama.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BIOBOID: Ondra byl trosku nervozni pri odpovedi na otazku ohedne vahy Lohoreho ale vybruslil z toho jakztakz :) frantik uz urcite ale nikdy neprijede :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Ondra: Lohoré měl před zápasem 86-87 kg
    Tisková konference Lohoré: měl jsem asi 84 kg

Ondra: Karlos tolik nenabíral, aby neztratil rychlost
    Tisková konference Karlos: jsem nabral rekordně rychle 12-13 kg, musel jsem to pak brzdit, žral jsem co půl hodiny...

Mimochodem už i laická (široká fanouškovská) veřejnost si všímá, že “něco nehraje”, viz diskuse kdekoli.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Ze se klasicky potvrzuje ze tu zem ma fakt slusnou a proto je dobry cekat s klukama na KO v postoji, coz delal posledni zapasy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam