• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    MASTA
    MASTA --- ---
    SQUATBOSS: Jo to je presne on :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    SQUATBOSS: me teda spis fascinujou jeho kopy :D
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    K tomu netechnickýmu capáku od Karlose to je hodně k zamyšlení, x krát jsem víděl zkušenějšího boxera, kterej podcenil situaci a koupil vyloženě hospodskou, nemířenou, že hulil ještě půlku kola nebo padl rovnou na prdel. Z mýho amatérskýho pohledu je to kolikrát víc nebezpečný než technický údery od zkušenějšího boxera. Na takovým sranda sparingu se s těmahle lidma boxuje uplně na hovno, ještě hůř když se člověk zblázní a jde se "porvat" v zápase, pak už je to kdo s koho, protože bitka je 50/50 může dopadnout všelijak.. Je to takový to když se snížíš na úroveň blbce s blbcem, tak vyhraje větší blbec (to rozhodně nemyslím Vemolu, ale tak obecně). Zkušenější by si to měl samozřejmě ohlídat, jen to člověka občas dožene k závěru, že si takhle špatnej box hlídat až tak nemusí a má to vyhraný. Pak mu ale přiletí tohle...

2:47 to je přesně ten úder, kterej bych řekl, že má MASTA na mysli :-)
    Karlos Terminátor Vémola a Lukrecius Chang - Techniky na Lapy
    http://www.youtube.com/watch?v=u2D8m5IGs0w&t=168
    MASTA
    MASTA --- ---
    SQUATBOSS: Vypada to tak, ale nejdriv musej pustit divaky do hal ;)
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    MASTA: Takže se můžeme těšit na boxerskej zápas Vemola vs. Marpo? :-)
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Podle me nema na to vlohy a podepsala se na nem kulturistika no.. je zatazenej, nedari se mu uvolnit. A samo kdyz 30 let trenujes neco, tak pak rok dva nestaci to predelat. Druhou veci je jak moc chce on sam s tim neco udelat, kdyz mu to tady staci s prstem v nose. Vim ze se tomu ted dost venuje, ale ta uvolnenost a koordinace tam neni a to se s vekem fakt nezlepsuje.

Ja teda mam sam osobni zajem na tom, aby ten box moc nezlepsil :))

Problem je ze vzdy je jednodussi naucit neco nekoho kdo je nepopsanej, nez zacinat s nejakym spatnym zakladem. Dneska uz jsou treneri jinde a s tim i mlady kluci, ktery jdou rychle dopredu. Jsem to rikal i mým oldschool zavodnikum (tem par co zbylo), ze to co jim stacilo kdysi, aby vyhrali MCR by dneska vubec nestacilo. Vemolovi ujel v tomhle vlak, ale stejnak bych od nej nechtel ten capak v maly rukavici koupit ;)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Pravdu máš v tom, že to vlastně vypadá hůř než dřív :)

A s tím levelem ostatně taky. Na Euro/specificky profiltrovanou a důkladně probranou ČR scénu to rozhodně stačí, protože to svoje má prostě našrocené fantasticky, to mu upírat rozhodně nehodlám. Ale když zkoušel mluvit (to už teď není zrovna dvakrát aktuální) o návratu do UFC, tak jsem vždycky dostával hysterické záchvaty smíchu :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CAIDEL: https://m.youtube.com/watch?v=alKFqKRFdEI

23:40 vypráví o své standupové přípravě, obzvláště ta pasáž s “Míťou” (?) a zrcadlem.
    Já si myslim, už jsem to tu taky psal, že na tom neni uplně nejlíp motoricky, resp chybí tam obrazně někde ozubený kolečko. Vsadim boty, že by to byla bída s tenisovou raketou, fotbalovým míčem, pingpongovou pálkou, nedej bože s hokejkou na ledě... Proto radši ty silový disciplíny, byl dlouho pumpička, to je takový typický pro tyhle typy...
    Dle mého tam na to nemá šuplík, proto to takhle vypadá, ikdyž tomu evidentně dává v tréninku prostoru dost. Dokonce to vypadá snad ještě hůř než 2 roky zpět.
    Je fakt ale na druhou stranu opravdu s podivem, jakou kariéru s takovými dispozicemi má. Nepotřebuje bejt “šikovnej”, stačí mu do určitýho levelu to jeho brutálně vydřený, co má... On to často glosuje tím svým “dřina poráží talent”.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    No nic, abych to rozčísl do trochu jiného směru ale zároveň zůstal v tématu, zeptám se zde povolanějších trenérů (MASTA, YGGDRASSIL a případně další):

Jak může někdo jako Vemola po dvanácti letech profesionální kariéry vypadat, že v postoji v životě netrénoval víc než pět minut? Jakkoli je jasné co je jeho hlavní síla a všechno okolo a bla bla bla, tak jako sorry - každý průměrný primární wrestler v UFC se během dvou let naučí postoj natolik, aby tím pokryl základy, nevypadal jako úplný jouda, vydržel tam aspoň tři minuty než se otevře nějaký pěkný poraz a pořeší to. Ale Vemola? Ty kráso, když ho vidím stát a pokoušet se o údery, tak mi vstávají (zbývající) vlasy hrůzou na hlavě, jde mu každou vteřinu doslova o život. Je to prostě jako ve spoustě jiných lidských činností, že někdo na to nemá buňky a prostě tu postojařinu nikdy nedají? Měli jste takové svěřence? (já ani na hobby úrovni pomalu nepotkal nikoho tak marného i když ano, někomu to trvá pětkrát déle než jiným, ale po dvanácti letech by to prostě mělo vypadat trochu jinak)

CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    YGGDRASSIL: Logický je to roztahání zcela rozhodně. Taky na to nenadávám, prostě to přeskáču (a koukám na to pět dní poté, až to dají na Youtube :). Nadávám, že tři turnaje v řadě nebyli schopní pořešit stereo u komentáře, protože to je absurdní začátečnická zvukařská chyba, kterou bych asi neudělal ani já :)

Dtto UFC: Co si budeme povídat, asi budu jeden z mála lidí v ČR co za posledních deset let UFC viděl každý zápas, ale představa že na to koukám živě mě naplňuje hrůzou a co vídám recenze novinářů z USA, tak to je ještě akcentované. Věc, která trvá nonstop osm hodin čistého času s reklamama a oni na to z povahy práce čumět musí? Děs běs. Já na to koukám pochopitelně den poté, jen čistý fighty a i tam ty nudnější věci přetáčím nebo zrychluju nebo je mám na pozadí a i tak mi to zabere většinou průběžně celou neděli :)
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    mne treba ten dost roztahanej format oktagonu prijde logickej, vzhledem k forme konzumace medialniho obsahu a nevadi mi - z toho duvodu, ze se na tyhle prenosy obvykle koukame jako kulisu na party s kamosema fighterama. mas cas pokecat, probrat, jit si na zachod a pro dalsi pivo. pri predstave, ze bych si to zaplatil sam a koukal na to strizlivej pozorne v sede u pocitace, to bych se samozrejme posral. btw zajimalo by me, jaky procento sledujicich to ma podobne.
    proto taky "pracovne" nekoukam na zadny ufc apod jako na celej prenos, ale podivam se pouze na video ze zapasu, kterej me zajima/potrebuju znat. ty bulvarni sracky okolo me naprosto nezajimaji (tak maximalne u tech par kluku, ktery jeste z minula znam ze sparringu nebo osobne nebo tak, a tam jeste vetsinou vim, jak hrozne jsou ty verejny kecy mimo a vylhany). proc bych se mel zajimat o promo video nebo tiskovku, kde dva kokoti maj namalovanou drzku na jokera a satek s lebkou a na neco si hrajou, tomu nerozumim a nechapu, ze to lidi tak zerou.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Moc se panáček netrefil, protože zrovna tady v audítku se kolem MMA v nějaké formě motal kde kdo (já Ondru ostatně znám taky a kdysi dávno jsem s ním taky maličko spolupracoval :)) a čistých hater fans jsem si tu v audítku nikdy nevšiml :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    prosim vas, reste si a hejtujte co chcete, dokud sem budete davat alespon ramcove vecny pripsevky, tykajici se neceho konkretniho - vykriky typu "Novotny je pasak", "nackove jsou spatny", "Rittig je zlo" si s dovolenim davejte jinam, protoze me to nebavi cist :)
    ...exoty si doufam chapajici kolektiv vyselektuje minuskama sam, nez jim dojde vyznam slova "odborna" v nazvu auditka, danke schön.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    N_I: hele podobnych exotu jako horst fuchs sem s rostouci popularitou mma a vemoly ve vsech bulvarech poleze cim dal tim vic...
    N_I
    N_I --- ---
    presne..nerejpejte oktagonu do rittiga, hooligans jako hlavnich tvari organizace, rasismu apod...

nechte je v klidu pracovat a rust...
    LOGO
    LOGO --- ---
    MASTA: já jsem tady často, byť spíš jen jako pozorovatel a že by se to tady nějak velmi probíralo jsem si nevšiml. Možná tak to, že P. Kareš se obklopil špatnýma lidma (tím nemyslím tebe) a proto to dopadlo jak to dopadlo, a že v Oktagonu má strčený prsty Rittig.
    Nic další zásadní jsem nezaregistroval.
    MASTA
    MASTA --- ---
    HORST_FUCHS: Zbytecny hejtovani neni v poradku nikdy, ale to si myslim neni hlavnim tematem tady. Na druhou stranu se rika, pokud nemas vlastniho hejtra, tak asi neco nedelas dobre :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    LOGO: Hele se to tady probiralo uz roky. Zajima te neco konkretniho? :)
    LOGO
    LOGO --- ---
    HORST_FUCHS: tak se v tom nepitvej a dej si zase odchod tam odkud ses sem zatoulal.

Mě zajímá zákulisí Oktagonu (i XFN), což Masta řekl, že nemá problém osvětlit. Ale předpokládám, že nám neřekne nic. Bylo by to vošajstlich :b
    MASTA
    MASTA --- ---
    HORST_FUCHS: Za prvy, reagujes na neco co jsem JA nerek a za druhy ses ptal jestli jsme nekdy s necim Oktagonu pomahali abysme mohli kritizovat. Kdyz ti na to odpovim, tak te to sere, nechapu, o co ti jde. Sis chtel jen hrde plivnout na hejtry vid?
    LOGO
    LOGO --- ---
    MASTA: tak řekni co si o tom myslíš, o XFN i Oktagonu....
    MASTA
    MASTA --- ---
    HORST_FUCHS: Kritizovani neceho se dnes rika hejtovani? Nemam problem rict co si o tom myslim, zvlast kdyz vsechny zucastneny znam osobne a vidim docela pod poklicku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam