• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    LOGO
    LOGO --- ---
    HORST_FUCHS: tak se v tom nepitvej a dej si zase odchod tam odkud ses sem zatoulal.

Mě zajímá zákulisí Oktagonu (i XFN), což Masta řekl, že nemá problém osvětlit. Ale předpokládám, že nám neřekne nic. Bylo by to vošajstlich :b
    MASTA
    MASTA --- ---
    HORST_FUCHS: Za prvy, reagujes na neco co jsem JA nerek a za druhy ses ptal jestli jsme nekdy s necim Oktagonu pomahali abysme mohli kritizovat. Kdyz ti na to odpovim, tak te to sere, nechapu, o co ti jde. Sis chtel jen hrde plivnout na hejtry vid?
    LOGO
    LOGO --- ---
    MASTA: tak řekni co si o tom myslíš, o XFN i Oktagonu....
    MASTA
    MASTA --- ---
    HORST_FUCHS: Kritizovani neceho se dnes rika hejtovani? Nemam problem rict co si o tom myslim, zvlast kdyz vsechny zucastneny znam osobne a vidim docela pod poklicku.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Pak tam bylo to "bez reklamy a partnerů" když je Oktagon posetý reklamama, o tričkách nemluvě, borci dokonce nastupujou za "stáje" (což jsem viděl poprvé u Oktagonu) a každý fighter děkuje sponzorům :)

(a pak je tady ten o němž se nemluví :)

Jó, kdyby řekl bez peněz ze vstupného (které ale AFAIK majoritní roli nehrají) tak to beru, ale bez reklamy a partnerů? Hehe.
    MASTA
    MASTA --- ---
    HORST_FUCHS: Ja jsem pracoval pro Oktagon i XFN, co tam mas dal?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    EVILMIND: Jako opruz, ale na druhou stranu - u prvního videa jsem si zjistil, že úvodní reklamy trvají dvě minuty a pár vteřin a každé další už automaticky začínám na druhé minutě :) (je aspoň dobrý, že je reklamní blok stejně dlouhý). A nástupovky a úvodní řeči stejně většinou přeskakuju taky, protože ty řeči jsou buď směšné, nebo vyloženě fakticky nesprávné a v rozporu s tím co řekl sám fighter.

A zvuk? No, jsem vlastně rád, že po třech turnajích poladili tu začátečnickou chybu, kdy měli komentář puštěný jen do levého repráku :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CAIDEL: docela mi jde na nervy, jak uplne ke kazdymu fightu nabali 10-20minut nejakyho reklamniho balastu, jednou je to ok ale u kazdeho? Zadna jina organizace tohle na youtube takhle extremne nedela. Navic maji kusy videi zmutovany, nejspis kvuli autorskejm pravum na nastupovky, to by urcite slo udelat lip, nez uplny ticho.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    RAVNOS: Hodně smutný příběh nějaké duševní nemoci :( Ale snad to obě sestry přežijí.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    N_I: Já jich zatím viděl jen asi třetinu, takže netuším.
    N_I
    N_I --- ---
    CAIDEL: jako sou, ale je tam neco extra? jsem to proklikal a moc zajimavych fajtu sem nenasel..tedy...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Mimochodem, od včerejška jsou fighty z Oktagonu 20 na Youtube.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    UFC news: Irwin Rivera facing attempted murder charges in Florida
    https://mmajunkie.usatoday.com/2021/01/ufc-fighter-irwin-rivera-attempted-murder-charges-florida
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    BIOBOID: Ted nerozumim na co narazis ted. Omlouvam se, nevidim do toho...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LAUNCHER: To ale ještě nebyl koronavir a nejde o Rittigovy prachy :-))
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    BIOBOID: Thx. Ja s tim nemam zadnou zkusenost, prislo mi to jen jako nejake logo.

To je teda dost smutnej pribeh... a pan za me palec hodne dolu.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LAUNCHER: Řekl bych, že vpravo dole to počítadlo je ten stěžejní důkaz...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    BIOBOID: Jak se pls podle tohodle pozna, ze to pirati? Nebo jeste jinak?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Kauza!
    Ondra kouká přes pirátský streamy na Rizin :-)

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BIOBOID: ano. vetsi divadlo ten vecer neprobehlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam