• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    CHEWBACCA: Pěkně si to trefil :-)

Khabib odhalil zásadní chybu, které se dopustil při duelu s Conorem McGregorem
    https://www.top-fight.cz/...lil-zasadni-chybu-ktere-se-dopustil-pri-duelu-s-conorem-mcgregorem/3549/
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA: a opet se potvrdilo ze jakmile ho nekdo dostane pod tlak v prestrelce, ze tam je jeho obrovska slabina
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    dle meho laickeho gaucoveho pozorovani si myslim ze Conor, tim jak se ted chova k souperum "s uctou" tak prisel o polovinu sve vyhody z drivejska kdy je dokazal svym sebevedomim znicit z poloviny uz pred zapasem. Jeste se mi zdal vcera az moc jistej v tom ze nemuze prohrat a mozna to i trochu podcenil. Nicmene peknej zapas se zajimavym necekanym koncem.

Chandler moc pekne.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jinak ta nakopaná noha taky slušná, to si asi do repertoáru zařadí každý budoucí Conorův soupeř.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Potěšilo. Ze začátku jsem tomu tedy moc nevěřil, Poirier byl takovej dost křečovitej, naopak Conor takový místy dost jedovatý a nečitelný, ale postupně se do toho Dustin hezky dostal a bylo vidět, že v druhém už hodně nabírá sebevědomí a dobrej flow.

Chandler krutě :)
    N_I
    N_I --- ---
    HEDIS: trefoval se dobre..ale dustin patri do party justina a nejta..kdy proste strasne vydrzej, ostatni by uz davno spali..a oni tohle ustojej a jeste si pockaj na svoji chvili...
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    Conor se velmi dobře trefoval, ale pak přšiel ten obrát a ten Irskej sráč šel k zemi. Dustin!
    Chandler taky hodně zajimavý. Čekal jsem, že Hooker udělá víc, ale vypadá to, že si ho držel od těla kvůli Chandlerovi wrestlingu a ten knockoutnul.
    A Muradov dobrý. Jen mi furt říjde takový nějaký rozlítaný.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Pomalej mi uplne neprisel, prosral druhou pulku prvniho kola, kde byl Dustin zatavenej a pomalej, tam to mel zkusit uklncit. Pak se karta otocila, jak nekryl ty kopy tak jsem vetril pruser uz:/
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Přišlo mi, že měl Conor špatnej pohyb, resp byl pomalej, oko horší.... a nechat si zrakvit nohu hned v prvnim kole je na týhle úrovni (zápas před titulákem)? No nevim nevim co s nim dál....
    N_I
    N_I --- ---
    perfektní!! dustinovi sem tohle moc přál!!!
    LOGO
    LOGO --- ---
    Já bych řekl, že od tý doby co šel Conor o váhu výš, tak už prostě neexceloval, jako v tý "svojí". Tipuju, že podobnej průběh bude mít Adesanya i Jones. Jseš zvyklej pracovat nějak se svým tělem, ale pak ho máš najednou víc.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak Muradov pěkný

A Conor, hmmm, asi zapomněl dát ruce nahoru. Jako nedivím se, dostat od Poiriera tu první tečku, tak bych nevěděl ani na jaké planetě žiju :)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    CAIDEL: Tak ses dočkal:-)
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    CAIDEL: Souhlasím. Nemám ho rád, ale v kleci je prostě opravdu dobrý.

CHEWBACCA: Tak to každopádně. Jen mu ty ježky z podpaží nikdo nevytáhl :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HEDIS: tak je to pro me mnohem prijemnejsi divadlo nez to divadlo predtim.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    HEDIS: Tak :) Navíc tedy zrovna tady není moc co řešit, na jedné straně máš kreténa v jehož prospěch hraje maximálně to, že možná už není takový kretén jako dřív a na druhé straně máš Poiriera který celkem spolehlivě patří mezi morálně to nejlepší co UFC může nabídnout, angažuje se velmi dlouhodobě ve spoustě charitativních záležitostí (a to nejen prachama jako McG, ale i svou prací atd. :)

Mrzuté na tom, je, že ač McG nesnáším, v kleci je prostě skvělý takže se moc často nějakého zadostiučinění nedočkám (podobně Jon Jones).
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    CHEWBACCA: Snad mu to nežereš tu jeho "dospělost". Dle mého to je jen divadýlko pro kamery, ale furt je to stejný kretén :)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    VESNACH: nevím jestli to byl Gastelum nebo kdo, ale jednou šel v UFC na záda a byl z nich hodně nebezpecnej. Velice rychlý přechody do tringlu atd.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Andre Galvao Grapples With UFC Champion Israel Adesanya at Atos Jiu-Jitsu
    https://www.youtube.com/watch?v=5FHsxUb9MAI&ab_channel=FloGrappling

"And that's when Galvao realized Izzy deserved a purple belt" :D

pro me docela zajimavy video, vlastne prvne sem videl Adesanyu nejak dyl na zemi a nema spatnou flow.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Dik za tip, kouknu na to.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: prosim te kdyt to telly.tv ma apku na tv aspon teda na samsung. koupil sem si za 100 na tri dny, nainstalil apku na tv a vecer pekne ufc. Apka dobra, intuitivni, rychla, obraz hezkej
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    nebo finta, jak dostat eventuelne Khahiba zpátky? Jakoze radsi se bude prat se sportovcem a novym Conorem, než s ozralou, jak ho rad tituloval :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam