• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    MASTA: Potrebovali nejakyho blazna co to vezme, aniz by hrozilo ze jim Apollo zhasne nejakou cz/sk hvezdicku.
    MASTA
    MASTA --- ---
    TUZIDLO: Jj Oktagon se kasa ze ma na smlouve pres sto cz/sk bojovniku a pak daj zapas dvou cizincu... ale tak kdyz to klukum, co rok stojej nevadi.
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    Tak Apollo má místo knížete Lohoreho
    N_I
    N_I --- ---
    https://twitter.com/i/status/1353353307302092803

Adam Nenadál
    @ANenadal
    ·
    2 h
    Měl jsem radši ten chaos a útoky na autobus, ale všichni holt stárneme...

/text adama dost z nadhledem bych odhadoval/
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    FUTAS: Nate Diaz ho taky zdolal a pak se Conor ještě několikrát prodal
    FUTAS
    FUTAS --- ---
    Můj skromný názor je, že to nejspíš byl poslední Connorův mma fight. Podle mě už teď dá jen zas nějakej money fight v boxu, možná ten Pacqiao je podepsanej? A pak důchod... Otázka je, jestli se teď ale ten zápas prodá po takovym Ko.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA: a opet se potvrdilo ze jakmile ho nekdo dostane pod tlak v prestrelce, ze tam je jeho obrovska slabina
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    CAIDEL: V tom prvním kole musel bejt dost frustrovanej jak mu pořád chytal ty kopy. V tu chvíli jsem si řikal, ať to ještě vydrží, když už jsem vstával. A za chvilku bác a šel jsem zase spát :-D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    dle meho laickeho gaucoveho pozorovani si myslim ze Conor, tim jak se ted chova k souperum "s uctou" tak prisel o polovinu sve vyhody z drivejska kdy je dokazal svym sebevedomim znicit z poloviny uz pred zapasem. Jeste se mi zdal vcera az moc jistej v tom ze nemuze prohrat a mozna to i trochu podcenil. Nicmene peknej zapas se zajimavym necekanym koncem.

Chandler moc pekne.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jinak ta nakopaná noha taky slušná, to si asi do repertoáru zařadí každý budoucí Conorův soupeř.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Potěšilo. Ze začátku jsem tomu tedy moc nevěřil, Poirier byl takovej dost křečovitej, naopak Conor takový místy dost jedovatý a nečitelný, ale postupně se do toho Dustin hezky dostal a bylo vidět, že v druhém už hodně nabírá sebevědomí a dobrej flow.

Chandler krutě :)
    N_I
    N_I --- ---
    HEDIS: trefoval se dobre..ale dustin patri do party justina a nejta..kdy proste strasne vydrzej, ostatni by uz davno spali..a oni tohle ustojej a jeste si pockaj na svoji chvili...
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    Conor se velmi dobře trefoval, ale pak přšiel ten obrát a ten Irskej sráč šel k zemi. Dustin!
    Chandler taky hodně zajimavý. Čekal jsem, že Hooker udělá víc, ale vypadá to, že si ho držel od těla kvůli Chandlerovi wrestlingu a ten knockoutnul.
    A Muradov dobrý. Jen mi furt říjde takový nějaký rozlítaný.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Pomalej mi uplne neprisel, prosral druhou pulku prvniho kola, kde byl Dustin zatavenej a pomalej, tam to mel zkusit uklncit. Pak se karta otocila, jak nekryl ty kopy tak jsem vetril pruser uz:/
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Přišlo mi, že měl Conor špatnej pohyb, resp byl pomalej, oko horší.... a nechat si zrakvit nohu hned v prvnim kole je na týhle úrovni (zápas před titulákem)? No nevim nevim co s nim dál....
    N_I
    N_I --- ---
    perfektní!! dustinovi sem tohle moc přál!!!
    LOGO
    LOGO --- ---
    Já bych řekl, že od tý doby co šel Conor o váhu výš, tak už prostě neexceloval, jako v tý "svojí". Tipuju, že podobnej průběh bude mít Adesanya i Jones. Jseš zvyklej pracovat nějak se svým tělem, ale pak ho máš najednou víc.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak Muradov pěkný

A Conor, hmmm, asi zapomněl dát ruce nahoru. Jako nedivím se, dostat od Poiriera tu první tečku, tak bych nevěděl ani na jaké planetě žiju :)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    CAIDEL: Tak ses dočkal:-)
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    CAIDEL: Souhlasím. Nemám ho rád, ale v kleci je prostě opravdu dobrý.

CHEWBACCA: Tak to každopádně. Jen mu ty ježky z podpaží nikdo nevytáhl :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HEDIS: tak je to pro me mnohem prijemnejsi divadlo nez to divadlo predtim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam