• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Jsem si ted hledal jak je to s Jonesem, kdy nastoupi do HW.

DW: "Yeah, Francis deserves this shot, you know. And if you look at what Stipe has accomplished. It's impossible not to call him the greatest heavyweight of all time. So to see him and Francis square off again. And if... imagine if he can beat Francis again, he will look like an absolute killer," said White. "Then you would get Stipe and Jon Jones, or you would get Jon Jones versus Francis." (H/T Sportskeeda for quotes.)

Docela bych pral Francisovi Jonesuv skalp. Po tom podcastu u Rogana u me Francis dost stoupnul. Neuveritelnej pribeh, skvelej clovek bych si odvazil rict. Presnej opak Jonese. Tohle bych si pral letos pod stromeckem...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    N_I: to je imho vetsinou v klinci u klece
    N_I
    N_I --- ---
    CAIDEL: aha dík..to mě nedošlo...chodidlo chodidlo koleno...vždy tam cpali tu ruku...jednu...právě...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCIEN: Hej. Nebo teda to, že na kop do rozkroku máš pět minut, na šťouchnutí do oka ne (i když tam to rozhodčí v poslední době aspoň řeší v rámci svých kompetencí i když ne zcela podle pravidel).
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CAIDEL: To mas to samy jako pravidlo 12-6, taky nesmysl.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    N_I: Přiznám se, že jsem teď líný hledat jak to přesně mají v Nevadě (souběžně teď totiž platí dvoje různá pravidla podle toho kde se bojuje a po posledních změnách je to dost bordel - někde je to víc než dva body, někde to musí být koleno/zadek a ruce se nepočítají, nebo se nepočítají jenom prsty a chce to celou dlaň), ale tohle bylo naprosto jasné podle jakýchkoliv pravidel, protože chodidlo, chodidlo, koleno pravé nohy = tři podle jakékoli definice.

To že je to celé blbě napsané a měli by to povolit, to je úplně jiná věc :) Chápu, že soccer kicky neprojdou, ty jsou vizuálně prostě moc za hranou, ale kolena na hlavu na zemi otvírají dost nových možností.
    N_I
    N_I --- ---
    CAIDEL: prosím sem lama....myslel sem že na zemi musíš mít tři body těla..nikoli jen dva...proč byl jeho kop faul?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCIEN: Já moc komentování DCho nemusím, nicméně pokud nekomentuje s Roganem, tak to docela jde. Jak jsou spolu, tak se jejich nekvality násobí. Ale jinak mám pocit, že skoro kdokoli jiný koho tam mají je lepší (Anik, Felder, Cruz, Bisping). Je znát, že Rogan už na to dlabe, nebývá tak připravený a nemá borce nastudované.

Jo a Yan to později zdůvodňoval tak, že si jednak úplně neporozuměl s cornermany a především se tak soustředil na Sterlingovy ruce, které zvedl ze země, že mu prý vůbec nedošlo, že má na zemi ještě koleno. Sterling samozřejmě navrhuje remač, Yan souhlasí, tak do toho snad UFC nehodí vidle (DW občas má takové tendence)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CAIDEL: Ohledně DC a JR souhlas, snad poprvé jsem měl chuť to komentování vypnout. Vůbec mě DC nějak začíná s tím komentováním lézt krkem, zda se mi dost monotónní...

A k tomu ještě drobnost: UFC releasnulo Dana Hardyho kvůli nějaké přestřelce se zaměstnancem (konkrétněji "a disagreement with a female employee")
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Rogan a Cormier se teda fakt moc nevyznamenali. Od začátku melou jak Blachowicz vůbec nic nedělá a Adesanya si ho vodí a přitom jim tam už v prvním a druhém kole dole jezdí statistiky, které ukazují, že Blachowicz má natrefováno víc zásahů :) Plus pak ten trapas při rozhovoru s tou střední vahou. Rozhodčí překvapivě dobré rozhodnutí (měl jsem nabodováno stejně).

Nunes monstrózní... a Yan strašnej zkrat, přitom měl na výhru slušně našlápnuto. S tím co říkal Khabib nevím, to v přenosu slyšet nebylo, ale hned potom, co rozhodčí říká že je Sterling downed, tak na Yana někdo anglicky řve punch, just punch! Potom si tam něco vyjasňují rusky a pak ho teda nakopne no. Hloupé.

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    STRANGERD: zdáš se tu novej, veteráni vědí, že na Nyx (a další sítě) se nelze pokud nechceš znát výsledky :D #nooffense Já ráno po zápasech vůbec neberu telefon do ruky, už i můj otec začal spoilovat...

Jinak Denisa už tu UFC hru zdá se docela dobře pochopil :)

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    STRANGERD: spoilery ohledne sportovnich klani?? neblazni :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Uplne nevím, jak bych po ránu ocenil spoilery nezůstat na to vzhůru... Ale teda celej main card za to maximálně stal!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Před prvním takedownem ve 4.kole tam měl Honzu skoro na lopatě, v tý přestřelce byl kousíček a už se zdálo, ale přišel asi rozhodující okamžik a kila...
    Řekl bych, že ho ty tři kola taky fyzicky vyčerpaly víc než v jeho váhovce, přece jen dostával větší bomby, jeho útoky tak neotřásaly, Honza skvěle připravenej, lowkicky krásně bránil....
    Super.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    yes!!!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    to musi bejt Honzi tohle
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    tiket v riti diky zkratu kterej se stava jednou za zivot. to miluju :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BIOBOID: ne, Khabid rikal, ze z jeho rohu na nej rvali ze muze kopnout
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    EVILMIND: Zatmění. Asi myslel, že pravidlo 3 končetin na zemi...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobrej zpusob jak se stat sampionem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam