• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    N_I
    N_I --- ---
    jak říkal novotný..mě hlavně nedává smysl aby procházka kerej je na vrcholu sil rok stál...
    LUDO
    LUDO --- ---
    N_I: jako ten rozhovor po zapase ze vitaz pojde o titul nedaval zmysel z pohladu Reyesa, ze by po 2 prehrach a 1 vyhre isiel znovu o titul
    N_I
    N_I --- ---
    "Někdo musí ten hype zastavit," vyzývá Rakic Procházku a nabízí termín
    https://www.mmashorties.cz/index.php/2021/05/06/nekdo-musi-ten-hype-zastavit-vyzyva-rakic-prochazku-a-nabizi-termin/?fbclid=IwAR10mQ9jnFJu-XKATws5hqcZ8gcI969Cwf2h56zOYeiGI5NElEKkZjRP9bA

rakic ma pravdu...rok stat a cekat....mel by ho seknout taky.....2 zapasy pred titulem je malo....
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nechce nahodou nekdo jeden listek na oktagon na stvanici?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Procházka: Nechávám to plynout a úder přijde sám. Na boj o titul jsem připravený - DVTV na Aktuálně.cz
    https://video.aktualne.cz/dvtv/prochazka-nechavam-to-plynout-a-uder-prijde-sam-na-boj-o-tit/r~dff039dcadb511eba4560cc47ab5f122/
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    CHEWBACCA: Doufám, že to vidí ten dementní Rakičův wrestlingový trenér.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    dno i zde :-(
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    BOBESH: :-)) čili “ozvi se s regulérní nabídkou a jdu do toho”
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Karlos Vémola odpovedá na výzvu Jona Marianka: Nevie zápasiť a nemá ani prachy
    https://youtu.be/Q7H7Wg4o7yc
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    dyt to by byla verejne prospesna vec, za to by nikdo nemel chtit penize.
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    ROMMIE: No, třeba Malach se nabízel, že ho zbije zadarmo s celou jeho bandou :D
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    TUZIDLO: no každý si na tom chce vydělat prachy.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Evidentně se mu povedlo, co chtěl :-)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    protože se o tom mluví a mluvit bude....ať už v dobrym nebo ve zlym :-)
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    METAK: Tam to chápu, nechápu to na našem rybníčku. Co jsem jen za dnešek zaregistroval, tak se k dementovi mariankovi vyjadřovalo několik českých zástupců mma scény
    METAK
    METAK --- ---
    TUZIDLO: protoze $$ ;)
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    JOPS: Ja nechápu, proč takovým košťatům dávají prostor a že na to vůbec někdo reaguje
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: jojo, ja o to okurku zakopnul taky nedavno, jak Paul vyoutoval Askrena...oni maji nejakej pseudosektarskej youtube influencer barak a Marianek tam dela rozkurovace, jestli jsem to pochopil korekt :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    a videli jste tu komedii Stafek -> Marianek -> Vemola? :)

Priznam se, ze jmeno Jan Marianek mi nic nerikalo, tak jsem pohledal a zjistil jsem, ze to je strihac Jake Paula. Nevim jak to presne zacalo, ale Stafek nejakym zpusobem reagoval na Marianka, ze ho vyzyva a ze ten zapas muze byt v ramci Oktagonu. Marianek reagoval, ze s takovym povlem bojovat nebude a ze Novotny je zmrd a vyzval Vemolu, ze na stul da deset micu a ze koupi O2 arenu, ze promo si udela a ze to bude the best of Czech republic :)
    a Vemola reagoval, ze jestli mu da deset micu, tak ze ho zpraska klidne zitra :))))

Ach, tohle postuchovani je docela prdel :))))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam