N_I: nevim, nejsem sociolog, antropolog, psycholog ani vychovatel (nastesti)...ale myslim si, ze to je uplna pi*ovina. Vic nez nejakej oktagon ma vliv na tyhle deti banda influenceru a raperu, co delaji combatsporty nebo show zapasy, protoze to je soucast image nebo jenom clickbait. Kazdopadne tak nebo jinak, je to uplne jedno ve vysledku a treba dalsi generaci alespon trochu dorostou koule zase. To je jako by ses "tady" pred 30 rokama ptal, jestli ma Rambo a jeho toxicka maskulinita vliv na formovani zdravy psychiky ditete, nikdo racionalni by ti nanapsal ze ma pozitivni, ale z pohledu bezmala ctyricatnika a dnesni spolecnosti ti retrospektivne muzu napsat: chvala alespon za tenhle brainwash:)
RAVNOS: postih za to dostali interni a neresilo se to prakticky vubec, protoze: "odsuzujeme to, mate se chovat jako profesionalove, kdyz uz jste videt, ale je nam uplne jedno co si delate ve volnym case do ty doby, dokud vas za to nezavrou." ve zkratce Neruda a doplnil k tomu, ze pokud se banda chulosu sejde na poli a tam si daji do tlamy, tak je mu to vesmes jedno (i kdyz to nepovazuje za nic bezpecnyho), ale kdyby nekdo nekde napadnul fans za salu, tak by byl mnohem drsnejsi. Coz mi prijde jako relativne racionalni nazor.