• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    JOPS
    JOPS --- ---
    a strasne se mi libil zacatek pateho kola, jak se hosi na zacatku objali a sli si zase davat do cuni. Ten respekt k souperi byl citit z obou stran. Jo bylo to super.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Teď na to koukám podruhý. To je prostě kurva neuvěřitelný.

5th round:
    3:30 - Glover, black belt BJJ, full mount
    4:30 - Jiří vyhrává na submisi.

To je jak výhra Spidera v 5. kole na Sonnenem. Neuvěřitelný.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BOBESH: taky ho tam Glover v patym kole na začátku tim jak ho chytil zachranil od ko, Jiri byl po ty brade naprosto vyplej a padal k zemi. :-)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PODFUCK: Jeho syn slaví 21 narozky a Dana ho chtěl vzít do kasína v Las Vegas.

CYBERKOTLIK: 49-46 pro mě bylo naprosto nepochopitelný skóre. Split 48-47 pochopit dovedu, ale říct že Schevchenko prohrála jen jedno kolo?
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    CYBERKOTLIK: prislo mi, ze brazilce celkem dosla fyza, mela tam dobre nasazene techniky, ale nebyla je schopna dotahnout
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Conor McGregor
    @TheNotoriousMMA
    Big fight night for the Czech Republic! The @ufc
    !
    World fucking domination! 🌎❤️
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Joanna proti Weili mi prislo uz podruhy, jak kdyby se mlatila s nakym asijskym klukem...pardon
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    co sem nepobiral, kolik toho Jiri sezral, ale von ty ruce proste nahoru nedava :D pak taky kolikrat, kdyz byl na ty zemi v naky blby pozici, tak protivnika poplacava...jak pozna rozhodci estli to neni, jako ze se vzdava? jo a taky to, jak Jiri hodne sazi na ty naskoceny kolena, ale asi toe zbran, kterou dobre ovlada ze. uz driv mu to fungovalo.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    “Bylo sakra těžké toho kluka udržet na zemi. Je na zemi sakra šikovný. Dal jsem do toho všechno. Buď budu žít s mečem a nebo pod ním umřu. Nebudu se nijak vymlouvat, ale mám za sebou hodně těžké shazování. Ale ani o tom nebudu mluvit, Jiří mě prostě trefil několikrát na tělo a to mi prostě vzdalo vítr z plachet. Abych byl upřímný, tak jsem byl úplně hotový. Co bude dál? Vypadal jsem špatně? Pak bud pokračovat,” reagoval Glover Teixeira přímo v oktagonu na prohru s Jiřím Procházkou.

“Glover mluví o odvetě? Hmmm. Je mi jedno, jestli se utkám s Gloverem a nebo Jankem. Je mi to opravdu jedno. Přísahám, že v dalším zápase budu jiný bojovník. Tohle z mé strany nebyl vůbec dobrý výkon,” zhodnotil Jiří Procházka,
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty pycoooo! :D tak to sem nestihl!! toe hovadak! supr!!!
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    zapas super, akorat sem kolikrat trnul, proc s nim jde zbytecna na zem a nevstane. A ono ejhle:))

nicmene ta sefcenko mi prislo, ze ciste prohrala prvni tri kola, tak moc nechapu proc ji to dali.
    FILUS
    FILUS --- ---
    Ufff, díky za tu kravatu!

Tohle je krásná neděle!
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    PODFUCK: Psal že syn slaví 21 a že bude s rodinou
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    EVILMIND: rikali Jirkovi at prestane dělat šaškarny :-) a měli kurva pravdu :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Dííííkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy za jeden z nejkrásnějších sportovních zážitků v životě!!!
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    PODFUCK: jsem si řikal, proč Dana nepředával pás osobně....ale tak asi nemůže bejt všude
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Trochu off-topic, tusite proc se Dana diva na UFC z nejakyho kanclu nebo limuziny? Covid?
    Dana White react to glover teixeira vs JiriProchazka - ufc 275
    https://www.youtube.com/watch?v=-nfcuDnKCn4&ab_channel=ULTRARELAX
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam