• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CAIDEL: Tak jasně, že to byla “klika”, ale nutno dodat, že na to dost sázel, byl to evidentní úmysl, celý zápas posílal roundkicky a lowkicky, aby to jednou nečekaně zvednul a vyšlo to… (jako Jones-DC 2)
    Zas tak čisté nebe to nebylo….

Usmana na pletivu nepřetlačí nikdo, nikdo ho nepřewrestlí, když chce zkrátit, zkrátí, a Leon se mu slušně zvedal a bránil to dobře a bez damage… “drž se dál a vypinkávej” je sice dobrej gameplan, ale pochybuju o jeho aplikovatelnosti proti Usmanovi nebo kdysi dávno Cainovi atd (u nás Vemola)
    Řešení je buď mít super bjj ze spodu nebo slušnou tkdwn defence se vstávánim a nachytat ho něčim v postoji…

Každopádně očekávám instant rematch a kontrolovanou nudu na jednu bránu a jsme zas u těch quick rematchů, který nemám rád…
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Mě tedy přišlo, že svůj den nemá Edwards. Na první kolo byl připravený parádně, ale od druhého dál - prostě vypnul. Pasivita, nenechal se trenéry vyburcovat k tomu aby začal něco dělat, prostě smířeně prohrával na body. A pak zásah z čistého nebe (jako tohle byla vážně učebnicová kurva klika, jednozásahový zázrak)

Plus mě tedy ještě ani moc nepotěšil MVP na včerejším BKFC.

Lucka to zvládla moc pěkně, jen mám trochu obavy, jestli jí to nezačne trochu ubírat z postoje.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty voleee! kopacka nazdaar! :D dobre mu tak! Costa nudo. nejlepsi zapas u me ma s Romerem.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Tohle byl dobrej bizár :-D
    Výsledek z Obrázků Google
    https://images.app.goo.gl/4tYSy7zYGqtAwVZ9A
    FILUS
    FILUS --- ---
    A od ty doby co Pudilovou nehobluje a netrenuje ten pan, tak se ji zase zacalo darit!
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    BIOBOID: z vyjadreni jiriho treneru mam pocit, ze uz mu do treningu moc nemluvi, protoze on nejlip vi co potrebuje, jakoby kdyby se uz nemusel zlepsovat, coz zni zvlastne, vzhledem k tomu kolik pak udela v zapase zbytecnych chyb
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    A Kamaru dneska neměl svůj den. První kolo mu nevyšlo vůbec, dostal takedown a ještě ho Leon kontroloval na zemi, pak se postupem času z toho vylízal tím, co umí nejlíp, tlakem na klec, sem tam takedown, na jistotku, ale bohužel pro něj mu sebevědomí narostlo až tak moc, že zapomněl, že není jeho den a udělal další hrubku, která ho připravila o GOAT status minutu před koncem...
    Já byl teda nadšenej, za ty gestíčka namachrovaný na koncích kol byla tohle ukázková karma... :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Lucka dneska velmi dobře.
    To, po čem jsme tu volali (nebo aspoň já), že by to chtělo jinou úroveň coachingu, který z ní vytáhne víc, se děje... Takticky skvěle bez kravin, striking dnes používala jen omezeně k tomu, aby se dostala na soupeřku a klaplo to jak z učebnice. Za mě super. I angličtina posun obrovský.

Budu trošku kacíř, ale něco podobného by měl zkusit Jirka, protože ať ho mám rád jakkoli, kluci jsou sympaťáci atd, tak to fight IQ a taktika (či její dodržování) je tam častokrát hodně..... mimo. Zatím to vždycky nějak urval, ale... Zajímalo by mě, zda by to šlo posunout na trochu kontrolovanější výkon, o kterym furt sám mluví, že je jeho cílem...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: No, jednostranná a stačilo. Vzpomeneme si na Rondu? Jako těžko říct a rozhodně bych jí proti Nunes, Peně a Cyborg rád viděl. Nicméně zajímavé faktory by mohly být ty, že Harrison jde zatím kvalitativně pořád nahoru - vlastně zatím pořád jen získává zkušenosti, zlepšuje se v postoji a hlavně teprve získává sebedůvěru (sama o tom mluvila). Nunes už je na vrcholu, možná dokonce maličko za zenitem (otázka motivace při prvním fightu s Penou) a už to bude asi spíš horší.

A pak samozřejmě velikost. Nunes je 135 která neshazuje aby dala občasnou 145. Harrison shazuje na 155 a vizuálně je jediná kdo vypadá ještě víc nařachaná než Cyborg :) S Gabi Garciou by to mohla být legrace čistě kvůli zemařině (tu by v postoji přejely všechny).
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CAIDEL: o ní mluví ještě teď :-) Nemám ji nakoukanou, ale takhle na první dobrou taková dost jednostranná bojovnice, nevim, jestli by to na to top stačilo... Podle mne by ji Amanda v pohodě sestřelila a k wrestlingu pořádně nepustila, ale těžko říct, chtělo by to konfrontaci aspoň se širší špičkou... ale ono těch dobrejch ženskejch v týhle váze po světě taky moc neběhá...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Tak minutu Jindrová se aktivním pohybem, pak Harrison chytá první kop a bere jí na zem. Další minuta dvacet a jde do posedu, trocha GNP a zakončeno arm trianglem. 1:43 zbývalo. Takže přesně podle očekávání (live kurz byl -20 000 na Harrison, to jsem ještě neviděl)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jinak ta promo jednostrannost je až nudně přehnaná. Harrison měla během celého přenosu už asi patnáct medailonků, upoutávek, rozhovorů a všeho a Jindrovou snad na kameře ještě neukázali ani jednou :) (to už i o Pacheco a Kolesnyk mluvili během večera trochu víc).
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    CAIDEL: Napis jak to dopadlo pak :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PSYCHO: Teď skončil poslední zápas před Jindrovou, takže teď už jen main event Jindrová-Harrison. Běží to živě na Youtube.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    CAIDEL: Bohuzel mame jen PPV v NL a na televizi co je volna mi nejede VPN :(
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Co to PFL, uz byl ten finalovej?
    N_I
    N_I --- ---
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Njn. Jak už jsem psal dřív, tohle je bohužel realisticky zápas v kterém se dá leda čekat na zázrak.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CAIDEL: To bude zlý…….

CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    No a tahle sobota bude prozměnu zajímavá pro české ženské MMA.

Lucie Pudilová zpátky v UFC proti Wu Yanan a pak tedy hlavně Martina Jindrová v hlavním zápase večera na PFL 9 - 2022 proti Kayle Harrison.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    EVILMIND: Já na to koukal až teď a finiš přišel v 1:09, hláška "koleno má zlomené" v 1:00. Ale ze záznamu je bohužel celkem jasné, že si to koleno zrakvil už při prvním bráněném porazu hned ve třinácté vteřině zápasu (špatný úhel dopadu plus si ho hned v následujících vteřinách dvakrát drží rukou). Slušný výkon s tím ještě minutu bojovat (a to docela dost slušně)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam