• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    toz to bylo rychle :-(
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    dyz vidim toho Diaze....s tim Khamzatem sem na to zvedavej :/
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LIL_TOY: ONE nemá score karty v tom pravém slova smyslu. Nebodují po kolech. Ale jako jasně, v prvním a druhém byl lepší Moraes, ale v třetím už bylo poznat že mu dochází energie a Johnson přebírá vedení zápasu. Takže v okamžiku finiše bych to bodově sice taky ještě dával Morasovi (třeba kdyby došlo k faulu a museli bodovat předčasně), ale vedení už dost rychle ztrácel a z pohledu klasických bodů by se do pátého šlo asi 2-2 s "momentem" na straně Johnsona.
    LIL_TOY
    LIL_TOY --- ---
    CAIDEL: Áno, koleno za koleno.. celkom by ma ale zaujímali score karty.. z môjho pohľadu Moraes vyhrával na body..
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LIL_TOY: Nádherně zvládnutý remač.
    FLEGMA
    FLEGMA --- ---
    Antidopingovka u Diaze doma :-)
    Nate Diaz on live while USADA take a sample "this won't get out of my house'
    https://www.youtube.com/watch?v=uiXQ4UgWylc&ab_channel=MMACrazy
    LIL_TOY
    LIL_TOY --- ---
    Dnes ONE FC Demetrious Johnson zostrelil s flying knee Moraesa a zobral mu opasok... 😎

https://twitter.com/onechampionship/status/1563389845749149699?s=21
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NINJA MODE IN MMA FIGHTS
    https://youtu.be/jQ1iuSc7iQE
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tak ale tady celkem dává smysl vzhledem k tomu, že je to 1:1... Navíc Usman dominoval.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Instant remač už Dana víceméně potvrdil.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CAIDEL: Tak jasně, že to byla “klika”, ale nutno dodat, že na to dost sázel, byl to evidentní úmysl, celý zápas posílal roundkicky a lowkicky, aby to jednou nečekaně zvednul a vyšlo to… (jako Jones-DC 2)
    Zas tak čisté nebe to nebylo….

Usmana na pletivu nepřetlačí nikdo, nikdo ho nepřewrestlí, když chce zkrátit, zkrátí, a Leon se mu slušně zvedal a bránil to dobře a bez damage… “drž se dál a vypinkávej” je sice dobrej gameplan, ale pochybuju o jeho aplikovatelnosti proti Usmanovi nebo kdysi dávno Cainovi atd (u nás Vemola)
    Řešení je buď mít super bjj ze spodu nebo slušnou tkdwn defence se vstávánim a nachytat ho něčim v postoji…

Každopádně očekávám instant rematch a kontrolovanou nudu na jednu bránu a jsme zas u těch quick rematchů, který nemám rád…
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Mě mrzí Aldo, soupeř sice aktivnější, ale všechno s nadhledem ubránil. Což teda nedělá výhru samosebou.... škoda.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Mě tedy přišlo, že svůj den nemá Edwards. Na první kolo byl připravený parádně, ale od druhého dál - prostě vypnul. Pasivita, nenechal se trenéry vyburcovat k tomu aby začal něco dělat, prostě smířeně prohrával na body. A pak zásah z čistého nebe (jako tohle byla vážně učebnicová kurva klika, jednozásahový zázrak)

Plus mě tedy ještě ani moc nepotěšil MVP na včerejším BKFC.

Lucka to zvládla moc pěkně, jen mám trochu obavy, jestli jí to nezačne trochu ubírat z postoje.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty voleee! kopacka nazdaar! :D dobre mu tak! Costa nudo. nejlepsi zapas u me ma s Romerem.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Tohle byl dobrej bizár :-D
    Výsledek z Obrázků Google
    https://images.app.goo.gl/4tYSy7zYGqtAwVZ9A
    FILUS
    FILUS --- ---
    A od ty doby co Pudilovou nehobluje a netrenuje ten pan, tak se ji zase zacalo darit!
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    BIOBOID: z vyjadreni jiriho treneru mam pocit, ze uz mu do treningu moc nemluvi, protoze on nejlip vi co potrebuje, jakoby kdyby se uz nemusel zlepsovat, coz zni zvlastne, vzhledem k tomu kolik pak udela v zapase zbytecnych chyb
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    A Kamaru dneska neměl svůj den. První kolo mu nevyšlo vůbec, dostal takedown a ještě ho Leon kontroloval na zemi, pak se postupem času z toho vylízal tím, co umí nejlíp, tlakem na klec, sem tam takedown, na jistotku, ale bohužel pro něj mu sebevědomí narostlo až tak moc, že zapomněl, že není jeho den a udělal další hrubku, která ho připravila o GOAT status minutu před koncem...
    Já byl teda nadšenej, za ty gestíčka namachrovaný na koncích kol byla tohle ukázková karma... :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Lucka dneska velmi dobře.
    To, po čem jsme tu volali (nebo aspoň já), že by to chtělo jinou úroveň coachingu, který z ní vytáhne víc, se děje... Takticky skvěle bez kravin, striking dnes používala jen omezeně k tomu, aby se dostala na soupeřku a klaplo to jak z učebnice. Za mě super. I angličtina posun obrovský.

Budu trošku kacíř, ale něco podobného by měl zkusit Jirka, protože ať ho mám rád jakkoli, kluci jsou sympaťáci atd, tak to fight IQ a taktika (či její dodržování) je tam častokrát hodně..... mimo. Zatím to vždycky nějak urval, ale... Zajímalo by mě, zda by to šlo posunout na trochu kontrolovanější výkon, o kterym furt sám mluví, že je jeho cílem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam